Bij 3000 likes een Organic BBQ voor Stichting Bio

Organic Kitchen heeft een droom, namelijk dagelijks zoveel mogelijk mensen inspireren en informeren om lekker en verantwoord te eten. Om die droom dichterbij te brengen is het van belang om zo veel mogelijk mensen te bereiken. Hoe mooi is het om deze ambitie te verbinden aan een community project waarbij we het in de praktijk brengen! Zo gezegd, zo gedaan; bij 3000 likes op de Facebookpagina maakt Organic Kitchen samen met haar partners, waaronder de Smaakspecialist, een Organic BBQ mogelijk voor Stichting Bio!

Stichting Bio Kinderrevalidatie streeft ernaar om de beperking van kinderen met een handicap zo onbelangrijk mogelijk te maken zodat ook zij even onbeperkt kunnen genieten van een vakantie. Lekker en verantwoord eten hoort daar natuurlijk bij. Wij, Organic Kitchen (bloggers, partners en Stichting Bio) gaan er samen voor zorgen dat we een Organic BBQ beschikbaar kunnen stellen voor alle kinderen van Stichting Bio!

Laten we samen iets moois creëren.

Draag ook je steentje bij en maak de dag van deze kinderen!

Hoe help je mee?
Stap 1: like de Facebook-pagina
Stap 2: zorg dat zo veel mogelijk mensen uit je omgeving de Facebook-pagina van Organic Kitchen liken. Op die manier kunnen we met zijn alle nog meer mensen informeren en inspireren om een gezonde keuze te maken.

Daarnaast maak je ook zelf kans op een (h)eerlijke BBQ. Bij iedere 500 likes verloten we een Organic BBQ pakket onder de volgers van Organic Kitchen.

Help jij ook mee?