Ben jij de office manager die we zoeken?

op november 9, 2018

M/V (28-32 uur per week, verdeeld over 5 dagen)

Als office manager bij de Smaakspecialist wordt geen dag hetzelfde! Je hebt een breed takenpakket waarin je je richt op de facilitaire zaken van de Smaakspecialist, maar ook het management ondersteunt, in de breedste zin van het woord. Jij zorgt er simpelweg voor dat alles op rolletjes loopt.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het ordenen van organisatiebrede documenten en het opzetten en organiseren van allerlei activiteiten. Voor het management plan je afspraken, boek je reizen, ben je verantwoordelijk voor de facilitaire zaken op kantoor en spring je bij waar nodig. Je zorgt ervoor dat het kantoor een fijne plek is om te werken.

Ook ben je verantwoordelijk voor KidsProef, het scholingsprogramma voor basisscholen dat wij vol energie faciliteren (zie www.kidsproef.bio). Hiermee draag je mede zorg voor de educatie van duizenden kinderen per jaar!

We worden blij van een proactieve houding en allerlei initiatieven vanuit jou. Je vindt het leuk om taken naar je toe te trekken en je collega’s te ondersteunen. Al binnen een paar weken maak je jezelf onmisbaar in het team. Ook niet onbelangrijk: je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken. Ook al is het druk en stijgt het stressniveau, jij houdt het hoofd koel (en gestructureerd) en bewaakt het overzicht.

Het betreft dus een centrale rol in onze organisatie die veel uitdaging biedt! Ben jij een regelaar? Kun je snel schakelen? En vooral: klinkt dit als vanzelfsprekend voor je? Dan zijn wij je 35 nieuwe collega’s op het hoofdkantoor van de Smaakspecialist!

De Smaakspecialist ontwikkelt, produceert en distribueert duurzame levensmiddelen. Wij geloven oprecht in de kracht van voeding en haar positieve invloed op de mens en de wereld. Met aandacht en liefde voor mens, dier en natuur maken wij de mooiste biologische producten voor in het supermarktschap, grotendeels onder onze eigen merken zoals Smaakt, BioToday en RAW Organic Food.

Zie jij een match? Lees dan vooral even verder….

Wat wij graag zien
• Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau;
• Je beschikt over tenminste 3 jaar relevante werkervaring;
• Lekker en verantwoord eten maakt je blij;
• Je hebt een hands on mentaliteit;
• Je kunt goed omgaan met ad hoc situaties en staat stevig in je schoenen;
• Je bent servicegericht, accuraat, flexibel en proactief;
• Je neemt initiatief en maakt dingen af;
• Onderneemt en neemt verantwoordelijkheid;
• Goede beheersing van de Nederlandse – en Engelse taal.

Ben jij de duizendpoot die we zoeken?
Neem dan contact op met hrm@desmaakspecialist.nl en deel met ons je CV en motivatie.

Reacties