Bio Proeflokaal

Bio Proeflokaal

De Smaakspecialist staat voor heerlijk en verantwoord eten. Voor ons is voeding passie. Het gaat over proeven, samenzijn, ontdekken, kennis delen en genieten! Met de merken Smaakt, BioToday en Raw Organic Food inspireren wij dagelijks al veel mensen om biologisch te eten. Maar met het Bio Proeflokaal gingen we nog een stap verder. Het is een pop-up concept waarmee we we mensen letterlijk kennis laten maken met de wereld van biologische voeding. Dit concept kunnen we in welke vorm dan ook uitrollen, zoals een shop, restaurant, diner of event. Ontdek de mogelijkheden van het Bio Proeflokaal!

Bio Proeflokaal menu

Zet het alvast maar in je agenda! Van woensdag 13 t/m vrijdag 15 december 2017 kun je bij Eefje in Rotterdam genieten van een speciaal Bio Proef menu.

Over Eefje
Eefje is een (afhaal)restaurant waar de nadruk ligt op snel, gezond en bewust eten. Drukke dag? Geen inspiratie? Eefje zorgt voor een oplossing! Eefje kookt elke dag verschillende verse en gezonde maaltijden met verantwoorde ingrediënten. Van 13 t/m 15 december serveert Eefje naast de gewone kaart een speciaal Bio Proeflokaal menu. Je kunt de maaltijd warm afhalen, of lekker aan tafel bij Eefje eten!

Bio Proeflokaal menu
Lunch
Sandwich met oude kaas en appelstroop

Hoofdgerecht
Lamsgehaktballetjes in harissasaus met speltcouscous en tzatziki
Vega-variant met falafel i.p.v. gehaktballetjes

Toetje
Pannacotta met bosvruchtencoulis

Prijzen

Lunch €7,50
Hoofdgerecht €11,-
Hoofdgerecht + toetje €15,-

Meld je aan en ontvang een leuk presentje
Meld je hier snel aan om bij het Bio Proef menu een leuk bio presentje te ontvangen!

Bij Eefje in Rotterdam

Bio Proeflokaal 15 december 2017

De ontwikkelingen binnen health food gaan snel. Maar wat zijn hypes en trends, welke ontwikkelingen zijn blijvend en wat is de behoefte van de ‘klant op straat’? Om dit in kaart te brengen heeft de Smaakspecialist verschillende onderzoeken uitgevoerd, zowel kwalitatief als kwantitatief.

Deze onderzoeksresultaten, ons impactverhaal en de visie van de foodexperts, willen wij graag delen met onze partners tijdens een bijzondere editie van het Bio Proeflokaal op vrijdag 15 december in Blue City te Rotterdam.

Lees hier meer en meld jezelf aan.

Eerdere edities van het Bio Proeflokaal

 

Shop + restaurant in hartje Breda

Van 1 december 2016 t/m 15 januari 2017 pronkte in het oude postkantoor van Breda het eerste Bio Proeflokaal van de Smaakspecialist: een pop-up shop en restaurant in hartje stad.

Het Bio Proeflokaal heeft in totaal ruim 10.000 bezoekers mogen ontvangen. In de tijdelijke pop-up shop en restaurant konden bezoekers zes weken lang de wereld van biologisch eten komen ontdekken. Naast dagelijkse winkel- en restaurantbezoekers trok het Bio Proeflokaal ook een breed publiek met diverse events, zoals blogger meet & greets, workshops en diners.

Bekijk het filmpje hiernaast of ons impact report om een indruk te krijgen van het Bio Proeflokaal.

Bio Proeflokaal diner & lunch op landgoed Anneville

Op 19 & 20 mei 2017 vierde de Smaakspecialist haar 12,5 jarig jubileum op het Landgoed Anneville in Ulvenhout. Speciaal ter ere van het jubileum werd het Koetshuis éénmalig omgedoopt tot het Bio Proeflokaal voor een Organic Business Lunch en een Organic Tasting Diner. In totaal genoten zo’n 150 gasten van heerlijke biologische gerechten op een unieke locatie.