Bio Proeflokaal

Bio Proeflokaal

De Smaakspecialist staat voor heerlijk en verantwoord eten. Voor ons is voeding passie. Het gaat over proeven, samenzijn, ontdekken, kennis delen en genieten! Met de merken Smaakt, BioToday en Raw Organic Food inspireren wij dagelijks al veel mensen om biologisch te eten. Maar met het Bio Proeflokaal gingen we nog een stap verder. Het is een pop-up concept waarmee we we mensen letterlijk kennis laten maken met de wereld van biologische voeding. Dit concept kunnen we in welke vorm dan ook uitrollen, zoals een shop, restaurant, diner of event. Ontdek de mogelijkheden van het Bio Proeflokaal!

Bio Proeflokaal 15 december

De ontwikkelingen binnen health food gaan snel. Maar wat zijn hypes en trends, welke ontwikkelingen zijn blijvend en wat is de behoefte van de ‘klant op straat’? Om dit in kaart te brengen heeft de Smaakspecialist verschillende onderzoeken uitgevoerd, zowel kwalitatief als kwantitatief.

Deze onderzoeksresultaten, ons impactverhaal en de visie van de foodexperts, willen wij graag delen met onze partners tijdens een bijzondere editie van het Bio Proeflokaal op vrijdag 15 december in Blue City te Rotterdam.

Lees hier meer en meld jezelf aan.

 

Shop + restaurant in hartje Breda

Van 1 december 2016 t/m 15 januari 2017 pronkte in het oude postkantoor van Breda het eerste Bio Proeflokaal van de Smaakspecialist: een pop-up shop en restaurant in hartje stad.

Het Bio Proeflokaal heeft in totaal ruim 10.000 bezoekers mogen ontvangen. In de tijdelijke pop-up shop en restaurant konden bezoekers zes weken lang de wereld van biologisch eten komen ontdekken. Naast dagelijkse winkel- en restaurantbezoekers trok het Bio Proeflokaal ook een breed publiek met diverse events, zoals blogger meet & greets, workshops en diners.

Bekijk het filmpje hiernaast of ons impact report om een indruk te krijgen van het Bio Proeflokaal.

Bio Proeflokaal diner & lunch op landgoed Anneville

Op 19 & 20 mei 2017 vierde de Smaakspecialist haar 12,5 jarig jubileum op het Landgoed Anneville in Ulvenhout. Speciaal ter ere van het jubileum werd het Koetshuis éénmalig omgedoopt tot het Bio Proeflokaal voor een Organic Business Lunch en een Organic Tasting Diner. In totaal genoten zo’n 150 gasten van heerlijke biologische gerechten op een unieke locatie.