Pompoenlijn

op september 10, 2018

Pompoen is hot!

De meest heerlijke pompoengerechten geuren tegenwoordig in de Hollandse keukens en Instagram staat vol met de mooiste creaties. Daarom heeft de Smaakspecialist een eigen pompoenlijn ontwikkeld die een nog groter feestje gaat maken van deze pompoentrend. De pompoenproducten zijn lekker en verantwoord, zonder kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen en zonder geraffineerde suikers. Nog een leuk feitje: De pompoen die gebruikt wordt komt uit Nederland!

Laat je inspireren door onze 100% biologische & verantwoorde pompoenlijn:

  • Smaakt Pompoencurry
    Smaakt pompoencurry is een lekkere biologische currysaus op basis van Hokkaido pompoen, met maar liefst 44% pompoen. Lekker om te serveren bij geroosterde groenten, aardappels, noedels- en of rijstgerechten, maar ook heerlijk om vlees(-vervangers) mee te marineren! De pompoencurry is vegan-friendly.
    Bekijk hier in de webshop
  • Smaakt Pompoenketchup
    Move over tomatenketchup! De pompoenketchup van Smaakt is een lekker en verantwoord alternatief voor de welbekende klassieke tomatenketchup. Gemaakt met 38% pompoen en volledig vrij van toegevoegde geraffineerde suikers. Ook bevat de ketchup geen kunstmatige toevoegingen en is het geschikt voor veganisten. Maak je (vega)burger helemaal af met deze verrassende pompoenketchup!
    Bekijk hier in de webshop
  • Smaakt Pompoenpassata
    Smaakt pompoenpassata is puur pompoen met een druppeltje citroensap om het lekker fris te houden. Het bevat geen andere conserveermiddelen of zout. Deze van nature zoete passata is ideaal om te gebruiken als basis voor soepen, sauzen en stoofgerechten, maar net zo lekker te verwerken in zoete baksels zoals de welbekende American pumpkin pie.
    Bekijk hier in de webshop
  • BioToday Pompoenspread
    BioToday pompoenspread is gemaakt van pompoen met een druppeltje citroensap, appelpuree, kokosolie en aangevuld met verschillende kruiden en specerijen. 100% pure biologische ingrediënten. De spread zit boordevol smaak en is lekker op rijstwafels, crackers of (stok)brood. Ook is deze spread geschikt voor veganisten.
    Bekijk hier in de webshop

Op de foto staat het recept van de pompoen-geitenkaas plaattaart, gemaakt met onze passata. Heel makkelijk te maken: rol vers bladerdeeg uit en smeer hier een laag pompoenpassata overheen. Beleg met pompoenpitten, honing, geitenkaas, dadels en rode ui en bak in de oven tot de rand knapperig is. Serveer met geroosterde pijnboompitten en honing.

Voor de retailer:
Wilt u deze pompoenlijn ook in uw schap of meer informatie? Neem dan contact op met jessica@desmaakspecialist.nl

Reacties