Plantaardige Weken: Smaakt Lupinebonen NIEUW!

Komende weken staat de Smaakspecialist in het teken van plantaardig eten en drinken. Mensen kiezen steeds vaker voor een (deels) plantaardige levensstijl, omdat ze zich bewust zijn van de gevolgen van hun eetpatroon op het dierenwelzijn, het milieu en hun gezondheid.

Smaakt Lupinebonen

Lupinebonen zijn kleine, smaakvolle krachtpatsers. Lupine is de meest eiwitrijke en vezelrijke peulvrucht van al en wordt daarom vaak gebruikt bij het maken van vleesvervangers. Maar ook puur natuur zijn deze voedzame, felgele bonen heerlijk. In een stoofgerecht, door soep of in een salade! Het vocht van de Smaakt lupinebonen is van nature licht troebel vocht. Dit ’troebele’ vocht ontstaat omdat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige conserveermiddelen zoals EDTA en ascorbinezuur. Enkel lupinebonen, water én een snufje zeezout. Zo lekker kan puur natuur zijn!

Smaakt lupinebonen zijn;

  • Biologisch
  • Zonder kunstmatige conserveermiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen
  • Ready-to-use
  • Natuurlijk troebel vocht
  • Bron van vezels
  • Rijk aan eiwitten
  • Zonder toegevoegde suikers

 

Wat kan je dan maken met lupinebonen? Laat je inspireren door deze lekkere salade of doe eens gek en maak deze chocoladetaart van lupinebonen.

 

Voor de retailer:
Wilt u uw schap ook een plant-power boost geven met Smaakt Seitan of een van onze andere peulvruchten- en bonenconserven? Neem dan contact op met jessica@desmaakspecialist.nl.