Klassieke Franse Fond-recepten

op september 10, 2018

Een fond kan gebruikt worden als basis voor soepen, risotto of sauzen. De fonds hebben een verfijnde smaak, gegeven door beenderen of graten die samen met groenten en kruiden lang en traag garen. Door de lange trektijd, zijn de fonds krachtiger en voller van smaak dan een simpele bouillon. Wil je van de fond een bouillon maken? Geen probleem, voeg dan gewoon dezelfde hoeveelheid water toe. De fonds zijn volledig vrij van kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen en bevatten geen toegevoegd zout, suiker, gistextracten of conserveermiddelen. Lekker puur dus! Ook zijn de fonds volledig glutenvrij!

De fonds zijn verkrijgbaar in vier verschillende varianten:

  • Gevogeltefond
  • Runderfond
  • Kalfsfond
  • Visfond

Trend! Bouillon-bars poppen overal op naar aanleiding van de ‘bouillon-trend’, waarbij bouillons een gezond alternatief bieden voor koffie. Het warme drankje van de toekomst!

Bekijk de fonds hier in de webshop.

Voor de retailer:
Wilt u deze (h)eerlijke fonds ook in uw schap of meer informatie? Neem dan contact op met stefan@desmaakspecialist.nl

 

Reacties