Ons team

Kijkje in de keuken

De Smaakspecialist is de afgelopen jaren flink gegroeid. Zo flink dat wij ons pand in Ulvenhout zijn ontgroeid en in september 2014 intrek hebben genomen in ons nieuwe pand in Bavel. Ons team telt zo’n 30 knappe koppen, van jong tot oud, mannen en vrouwen, van idealistisch tot commercieel. Maar of iemand nou diehard foodie of lichtgroen is, allemaal zijn we even enthousiast om onze droom werkelijkheid te maken: verantwoord eten voor iedereen toegankelijk maken met respect voor mens, natuur & milieu. Omringd en geïnspireerd door onze producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, innoveren, verbeteren en inspireren.

Dit zijn wij!

Joey, werkzaam in het verkoopteam op de binnendienst, houdt erg van koken! Het liefst kookt hij met gezonde en eerlijke producten. Vandaar dat de producten van de Smaakspecialist hem zo aanspreken. Het liefst ziet hij de producten bij iedereen in de keuken! Zijn favoriete producten is de gemengde notenpasta van BioToday!

Joey Boelaars
Verkoop binnendienst

Willeke is werkzaam binnen het verkoopteam en focust zich op Private Label en export. Met veel plezier en passie zet ze zich in voor de Smaakspecialist. Ze gelooft in biologische voeding voor iedereen en heeft daarnaast een grote liefde voor lekker eten! Het favoriete product van deze bakkoningin is het amandelmeel van Smaakt.

Willeke van de Noort
Export en Private label

Naast de dagelijkse taken voor het logistieke proces is Frank ook onderdeel van de Development Kitchen. Binnen dit team zorgt hij ervoor dat onze producten altijd beschikbaar zijn voor de klant met een zo goed mogelijke prijs. Het liefst eet hij tijdens de lunch en het diner warm, zijn favoriete product is dan ook de boemboe spicy beef van Smaakt.

Frank Przespolewski
Logistiek

Lotte werkt op de afdeling Export en Private Label en is verantwoordelijk om de producten van de Smaakspecialist binnen en buiten Nederland toegankelijk te maken voor iedereen! De visie, passie en innovatiekracht van de Smaakspecialist zorgen ervoor dat ze helemaal op haar plek zit.Haar favoriete producten zijn de RAW cacao bites én de granaola banana bread van BioToday.

Lotte Schouwenaars
Export en Private Label

Daphne is bij de Smaakspecialist werkzaam als business controller. Dit betekent dat ze zich met name bezighoudt met het opzetten en doorontwikkelen van managementinformatie en bedrijfseconomische analyses. Daphne is een groot fan van een gezonde levensstijl en daar hoort natuurlijk verantwoorde voeding bij. Haar favoriete producten zijn de verschillende muesli ’s voor in de yoghurt, lekker als ontbijt of tussendoor!

Daphne Mul
Business Controller

Als HR dame zorgt Daiëlle er voor dat iedereen blij is op z’n werk. Wat ze dan ook het leukste vindt bij de Smaakspecialist zijn de mensen, ze heeft nog nooit zo veel leuke collega’s bij elkaar gehad. Zelf was Daiëlle niet zo’n foodie, maar doordat alle collega’s zo enthousiast zijn over biologische voeding raakt ze zelf ook steeds meer gepassioneerd. Kan ze mooi op zoek naar een favoriet product!

Daiëlle Rikken
HRM

Naast de dagelijkse marketing & communicatie taken omtrent content creatie, grafisch werk en fotografie houdt Chantal zich vol passie bezig met foodplatform Organic Kitchen. Niets leuker dan samen met een team van bloggers mensen te inspireren met kennis en heerlijke, verantwoorde recepten! Zelf staat ze natuurlijk ook graag in de keuken naar hartelust te bakken en koken. Favoriet zijn toch echt wel de pindakaas van Smaakt en alle noten-en pittenpasta’s van BioToday. Die zijn ook nog eens enorm veelzijdig in bakrecepten.

Chantal van den Hoogen
Marketing & Communication

Menno Snijders
Sales

Sandra Vissers is trade- en category manager binnen de Development Kitchen; het kloppend hart van de organisatie waar productontwikkeling, innovatie, data en research samenkomen. Sandra was al eerder werkzaam bij de Smaakspecialist. De afgelopen jaren richtte zij zich op diverse andere grote A-merken, welke kennis zij nu mee terugneemt naar de Smaakspecialist. Sandra’s ambitie is om onze producten ook onder de niet-bio-shoppers bekend te maken! Zoals Smaakt ontbijtpap, super makkelijk en lekker.

Sandra Vissers
Trade- en category manager

Jelle is nationaal accountmanager bij De Smaakspecialist. In zijn werk is hij altijd op zoek naar stevige partnerships met key accounts. Zijn doel is om samen met de klant waarde toe te blijven voegen op het schap met bewuste voeding. Daarnaast streeft hij naar een optimale invulling van biologisch assortiment in de diverse categorieën. Jelle is erg te spreken over de groente pasta’s van Smaakt die perfect passen in een koolhydraat-arm dieet en bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Jelle Verschuur
National Accountmanager

Stefan werkt op de afdeling verkoop en ondersteunt hierbij het team met name in het Retail kanaal. Vanuit de overtuiging dat verantwoord eten belangrijk is voor mens en milieu, zet Stefan zich dagelijks in om de producten van De Smaakspecialist bij zoveel mogelijk supermarkten in de schappen te krijgen. Producten die Stefan zelf niet kan missen, zijn de ontbijtgranen van Raw Organic Food en de kokosolie en kokosmelk van BioToday.

Stefan Versluis
Assistent Category & Channel Management

Martijn is verantwoordelijk voor de doorstroming van orders buiten de Nederlandse landsgrenzen. Hierbij zorgt hij er o.a. voor dat alle benodigde export documenten opgesteld zijn. Daarnaast is Martijn een bourgondiër en houdt hij ervan om culinair te genieten. Zijn favoriete product is de ghee van BioToday.

Martijn van der Ven
Customer Service Export

Karen is de favoriete collega bij de Smaakspecialist! Zij kookt namelijk dagelijks met veel passie de meest heerlijke lunchgerechten op het hoofdkantoor. Uiteraard mét producten van Smaakt, BioToday en RAW Organic Food. De liefde voor de aarde en alle mooie en lekkere producten die daaruit voortkomen geven haar dagelijks inspiratie. Voor Karen is het een enorm plezier om uit zoveel fantastische biologische producten te mogen kiezen.

Karen Arts
Lunchspecialist

Martijn is accountmanager van de regio oost en verantwoordelijk voor de 20 grootste klanten in Nederland. Hij gebruikt met regelmaat de kokosolie van Raw Organic Food, Neptunesdroom Pasta van Smaakt en de kokosmelk van Biotoday. Met deze kokosmelk maakt hij de lekkerste curry met pittige kip!

 

Martijn Murray
Martijn Murray
Verkoop buitendienst

Tom houdt enorm van koken. Dus dat kwam goed uit toen er bij de Smaakspecialist een vacature was. Werk en passie combineren. Vanuit de buitendienst zit Tom inmiddels op kantoor, waar hij naast inkoop & logistiek ook bezig is met productontwikkeling. Zijn favoriete product: de spelt tagliatelli van Smaakt.

Tom Nuijten
Tom Nuijten
Inkoop & Logistiek / Productontwikkeling

Aart-Jan zorgt ervoor dat alle producten van De Smaakspecialist elk moment beschikbaar zijn. Uitgekiend voorraadbeheer is hiervoor essentieel, maar ook het coördineren en optimaliseren van alle logistieke processen.
Onze droom was Aart-Jans reden om bij ons aan de slag te gaan. Niet om het bij een droom te houden, maar om dit samen werkelijkheid te maken. Wild wordt hij van onze BioToday-dadel-walnootspread met kaneel, rijkelijk uitgesmeerd over verse Smaakt-speltcrackers met lijnzaad!

Aart-Jan van Beek
Inkoop & Logistiek

Anneloes werkt op de afdeling Export en is verantwoordelijk om de producten van De Smaakspecialist in het buitenland op de kaart te zetten. Hiervoor bezoekt zij regelmatig beurzen. Anneloes werkt bij De Smaakspecialist, omdat zij volledig achter de biologische en verantwoorde producten staat. Ze is gek op de Oats@Go Raspberry van BioToday en haar favoriet recept is een RAW choco taart, bomvol producten van Raw Organic Food.

 

Anneloes Hoorneman
Anneloes Hoorneman
Export

Ben is verantwoordelijk voor Trade Marketing en Category Management. Hij geeft onder andere sturing aan de afdeling verkoop en is de spin in het web tussen de afdelingen Inkoop & Logistiek, Kwaliteit en Customer Service. De innovatiekracht van De Smaakspecialist sprak hem zeer aan en om deze reden is hij hier werkzaam. Ben is dol op de chocoladerepen van Raw Organic Food. Niet alleen omdat het lekker is, maar ook vanwege het duurzame traject waar de reep door heen gaat. Ben zijn favoriete recept zijn boekweitpannenkoeken met een beetje rauwe honing.

 

Ben Stigter
Ben Stigter
Trade Marketing & Category Management

Eef is werkzaam op de afdeling Marketing & Communicatie. Ze is altijd op zoek naar inspiratie en de nieuwste foodtrends die ze vervolgens deelt met de community van de Smaakspecialist. Ze heeft een grote passie voor voeding en noemt zichzelf dan ook een ‘Foodie’. Haar droom: een gigantisch bereik hebben om dagelijks heel Nederland te inspireren op het gebied van biologische en verantwoorde voeding.

Eef de Regt
Marketing & Communicatie

Nesrine is te vinden in de Development Kitchen. Zij houdt onder andere het datasysteem van de supermarkten bij. Ze is bij de Smaakspecialist begonnen als stagiaire en daarna is ze nooit meer weggegaan. Nesrine is dol op de volkoren couscous van Smaakt en vindt alle recepten met couscous fantastisch vanwege de veelzijdigheid van het product.

 

Nesrine Titou
Nesrine Titou
Kwaliteit

Maarten heeft een passie voor organisaties waar maatschappelijke impact en een duurzaam business model samen gaan. De match met De Smaakspecialist is dus perfect. De impactprojecten, marketing- en communicatie & de verkoop vallen onder zijn eindverantwoordelijkheiijd. Zijn lievelingsproduct: zeewiertapenade.

Maarten de Leng
Directeur Commercie en Duurzaamheid

Hélène houdt zich voornamelijk bezig met productontwikkeling én ze ondersteunt de afdeling Verkoop. De producten van De Smaakspecialist maken haar helemaal gelukkig en daarom heeft ze alles op alles gezet om bij ons bedrijf aan de slag te kunnen gaan. Hélène’s favo eetmoment van de dag is ontbijt, dus geen wonder dat je haar kunt wakker maken voor haar ontbijtje van havermout met wortel, kaneel, rozijnen, cacaonibs en kokos.

Hélène Lokhoff
Hélène Lokhoff
Productontwikkeling

Marion is medewerker op de afdeling financiën. Ze wist al op jonge leeftijd dat ze met cijfertjes wilde werken en is daarom de financiële kant op gegaan. Haar favoriete product is de kokosolie van RAW Organic Food; niet alleen om mee te bakken en te koken, maar ook om te gebruiken als huidverzorging!

Marion van Lieshout
Financieel Administratief Medewerker

Karin ondersteunt de afdeling Inkoop en Logistiek. Eigenlijk is ze via een gezamenlijke vriendin binnengerold bij de Smaakspecialist. Ze werd voorgesteld, en voor ze het wist werkte ze bij de Smaakspecialist. Gelukkig zit ze helemaal op haar plek in de foodbranche, ze houdt namelijk enorm van gezond eten. Zo is ze dol op alle salades en maaltijden met als hoofdingrediënt boekweit, en voor de hartige trek maak je haar gelukkig met alle notenvarianten.

Karin van Rijsewijk
Karin van Rijsewijk
Inkoop & Logistiek

Hans van Gils is Financieel Administratief Medewerker en heeft in deze functie al flink wat ervaring opgedaan. Hij is nu blij de overstap te hebben gemaakt naar de Smaakspecialist. Een bedrijf met mooie, gezonde en vooral tastbare producten die zich nu letterlijk om zich heen bevinden. Hans lust eigenlijk alles maar is vooral fan van brood. De grote variatie aan broodbeleg van Smaakt zoals de bloemenhoning, de verschillende soorten jam en spreads zijn dan een verantwoorde maar vooral lekkere keuze.

Hans-van-Gils
Hans van Gils
Financieel Administratief Medewerker

Tamara is Senior inkoper Food, in deze functie is zij verantwoordelijk om de juiste ingrediënten te vinden voor De Smaakspecialist. De innovatiekracht, de verantwoorde voeding en de maatschappelijke verantwoordelijkheid sprak haar aan om bij De Smaakspecialist te gaan werken. De repen van Raw Organic Food repen zijn haar favoriet, want ze zijn lekker en gezond. Tamara is gek op de RAW taarten die collega Evelinne regelmatig mee neem naar kantoor!

Tamara
Tamara Robbemond-Pauw
Inkoop

Evelinne werkt als voedingsdeskundige bij de Smaakspecialist. Samen met Rene en Nesrine vormt Evelinne de afdeling kwaliteit. De visie van De Smaakspecialist sluit aan bij haar persoonlijke visie: Food met liefde voor het product, de mensen en de natuur. Evelinne houdt erg van granen, omdat ze een evenwichtige en gevarieerde basis voor elke maaltijd vormen. Haar favoriete recept is lauwwarme Freekeh met een rijke gevulde salade.

 

Evelinne Ramos França
Evelinne Ramos França
Kwaliteit

Rince is bij de Smaakspecialist verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie. En met zoveel lekkere producten binnen het assortiment heeft ze het druk. Als fan van alles wat met biologisch en duurzaamheid te maken heeft, vindt ze niets leuker dan vertellen waar de Smaakspecialist voor staat. De ene keer met een grafisch design en de andere keer met een nieuwsbrief. Haar favoriete product? Kokosolie! Voor bakken, koken, of eigen chocolade maken.

Rince Bekman
Rince Bekman
Marketing & Communicatie

Vanuit de overtuiging dat we zelf de verantwoordelijkheid hebben om goed voor onze wereld te zorgen ontstond bij Pieter een droom: verantwoord eten voor íedereen toegankelijk maken met liefde en aandacht voor mens, natuur en milieu. Pieter is met al zijn energie en passie zijn droom met de Smaakspecialist aan het ‘leven’.

Pieter Dirven - Directeur
Pieter Dirven
Directeur

Marjolijn is National Accountmanager. Ze is trots om de gezonde merken Smaakt, Biotoday en Raw Organic Food te mogen vertegenwoordigen. Goed voor je lijf, goed voor de wereld, en bovenal smaakvol! Studie/werk/koken/genieten van eten is niet weg te denken in haar dagelijkse bestaan. Kortom, voeding is een rode draad in haar leven. Ze is dol op noten (vooral Walnoten), want noten zijn overal in te gebruiken en op elk moment van de dag. Marjolijn’s favoriet is ontbijten met yoghurt, Smaakt havermout ontbijt abrikoos rozijn, verse blauwe bessen en Raw Bio walnoten.

Marjolijn Bouter
National Accountmanager

Na jarenlang in de supermarkt diverse afdelingen gemanaged te hebben, was Tim (accountmanager van de regio west) toe aan een nieuwe uitdaging. Samen met Sebastiaan, Tom en Martijn bezoekt hij supermarkten en biedt hij service aan onze klanten. Daarnaast zijn zij altijd op zoek naar nieuwe verkooppunten voor onze mooie producten. Zijn favoriete producten zijn de cacaobites met goji van Raw Organic Food.

 

Tim de Pagter
Tim de Pagter
Verkoop buitendienst