Ons team

Kijkje in de keuken

De Smaakspecialist is de afgelopen jaren flink gegroeid. Zo flink dat wij ons pand in Ulvenhout zijn ontgroeid en in september 2014 intrek hebben genomen in ons nieuwe pand in Bavel. Ons team telt zo’n 30 knappe koppen, van jong tot oud, mannen en vrouwen, van idealistisch tot commercieel. Maar of iemand nou diehard foodie of lichtgroen is, allemaal zijn we even enthousiast om onze droom werkelijkheid te maken: verantwoord eten voor iedereen toegankelijk maken met respect voor mens, natuur & milieu. Omringd en geïnspireerd door onze producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, innoveren, verbeteren en inspireren.

Dit zijn wij!

Rene is accountmanager voor private label Nederland en Export met daarbij de verantwoordelijkheid voor de Nederlandse Out of Home markt. Hij vindt de Smaakspecialist is een jong, dynamisch, motiverend en inspirerend bedrijf, professioneel geleid met een duidelijke missie. ”Mijn favoriete product zijn de Speltcrackers van Smaakt die ik s’morgens bij mijn ontbijt gebruik. Daarnaast de proteïne poeders om mijn beenspieren te laten herstellen van mijn lange fietstochten.”

Rene
Rene van Gerwen
National accountmanager

Joey from our sales department loves to cook! Preferably with delicious and fair products. This is what brought him to de Smaakspecilialist. His favourite product is BioToday mixed nut butter!

Joey Boelaars
Sales

Naast de dagelijkse taken voor het logistieke proces is Frank ook onderdeel van de Development Kitchen. Binnen dit team zorgt hij ervoor dat onze producten altijd beschikbaar zijn voor de klant met een zo goed mogelijke prijs. Het liefst eet hij tijdens de lunch en het diner warm, zijn favoriete product is dan ook de boemboe spicy beef van Smaakt.

Frank Przespolewski
Logistiek

Eef is werkzaam op de afdeling Marketing & Communicatie. Ze is altijd op zoek naar inspiratie en de nieuwste foodtrends die ze vervolgens deelt met de community van de Smaakspecialist. Ze heeft een grote passie voor voeding en noemt zichzelf dan ook een ‘Foodie’. Haar droom: een gigantisch bereik hebben om dagelijks heel Nederland te inspireren op het gebied van biologische en verantwoorde voeding.

Eef-2.0
Eef de Regt
Marketing & Communicatie

Als Food Innovator is Romana binnen onze organisatie te vinden in zowel de Content Kitchen als de Development Kitchen. Zij houd zich dagelijks bezig met het maken van (visuele) communicatie-uitingen en het meedenken bij productinnovaties. Hiermee wilt ze graag een positieve bijdrage leveren aan het groeiende aanbod van verantwoorde en plantaardige voeding in het supermarktlandschap. Je kunt Romana wakker maken voor een pure chocoladereep van Raw Organic Food en ze is dan ook heel blij dat ze voor dit merk aan de slag gaat!

Romana
Romana den Engelse
Marketing & Communicatie / Productontwikkeling

Daphne is bij de Smaakspecialist werkzaam als business controller. Dit betekent dat ze zich met name bezighoudt met het opzetten en doorontwikkelen van managementinformatie en bedrijfseconomische analyses. Daphne is een groot fan van een gezonde levensstijl en daar hoort natuurlijk verantwoorde voeding bij. Haar favoriete producten zijn de verschillende muesli ’s voor in de yoghurt, lekker als ontbijt of tussendoor!

Daphne Mul
Business Controller

Als HR dame zorgt Daiëlle er voor dat iedereen blij is op z’n werk. Wat ze dan ook het leukste vindt bij de Smaakspecialist zijn de mensen, ze heeft nog nooit zo veel leuke collega’s bij elkaar gehad. Zelf was Daiëlle niet zo’n foodie, maar doordat alle collega’s zo enthousiast zijn over biologische voeding raakt ze zelf ook steeds meer gepassioneerd. Kan ze mooi op zoek naar een favoriet product!

Daiëlle Rikken
HRM

Als accountmanager buitendienst midden en zuid Nederland houdt Menno zich bezig met het contact met de ondernemers en bedrijfsleiders in het land. Hij zorgt ervoor dat er op regionaal niveau het juiste assortiment in de winkels staat. ”Ik werk graag bij de Smaakspecialist omdat het een mooi assortiment ”on trend” aanbied en het een professionele, dynamische organisatie is. Mijn favoriete product is de Muesli gojibes van RAW organic food. Heerlijke muesli voor in de ochtend!”

Menno Snijders
Verkoop buitendienst

Marieke is Nationaal Accountmanager voor Jumbo, PLUS, Coop en Detailresult. Ze wilt de categorie gezondheid laten groeien en de positie en performance van ons assortiment optimaliseren door een goede samenwerking te creëren. Ze werkt voor de Smaakspecialist omdat ze het een interessante, inspirerende werkomgeving vindt. Daarnaast biedt De Smaakspecialist een mooi assortiment aan ”on trend” en is het een professionele en dynamische organisatie. Haar favoriete recept is gebroken lijnzaad met yoghurt of havermout voor een goede start van de dag.

 

 

Marieke Bouwmans
National Accountmanager

Saskia is werkzaam op de afdeling Marketing & Communicatie, de ‘content kitchen’. Ze is altijd bezig met toffe acties, mooie events en nieuwe samenwerkingen. Ze heeft altijd een grote passie gehad voor voeding in combinatie met sport maar ook gezelligheid. Saskia ontfermt zich voornamelijk over BioToday en ondersteunt met alle plezier bij de overige merken. Haar doelen: een grotere binding creëren tussen de consument en (merken van) de Smaakspecialist.

Saskia van Rijn
Marketing & Communicatie

Sandra Vissers is trade- en category manager binnen de Development Kitchen; het kloppend hart van de organisatie waar productontwikkeling, innovatie, data en research samenkomen. Sandra was al eerder werkzaam bij de Smaakspecialist. De afgelopen jaren richtte zij zich op diverse andere grote A-merken, welke kennis zij nu mee terugneemt naar de Smaakspecialist. Sandra’s ambitie is om onze producten ook onder de niet-bio-shoppers bekend te maken! Zoals Smaakt ontbijtpap, super makkelijk en lekker.

Sandra Vissers
Trade- en category manager

Jelle is nationaal accountmanager bij De Smaakspecialist. In zijn werk is hij altijd op zoek naar stevige partnerships met key accounts. Zijn doel is om samen met de klant waarde toe te blijven voegen op het schap met bewuste voeding. Daarnaast streeft hij naar een optimale invulling van biologisch assortiment in de diverse categorieën. Jelle is erg te spreken over de groente pasta’s van Smaakt die perfect passen in een koolhydraat-arm dieet en bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Jelle Verschuur
National Accountmanager

Stefan werkt op de afdeling verkoop en ondersteunt hierbij het team met name in het Retail kanaal. Vanuit de overtuiging dat verantwoord eten belangrijk is voor mens en milieu, zet Stefan zich dagelijks in om de producten van De Smaakspecialist bij zoveel mogelijk supermarkten in de schappen te krijgen. Producten die Stefan zelf niet kan missen, zijn de ontbijtgranen van Raw Organic Food en de kokosolie en kokosmelk van BioToday.

Stefan Versluis
Assistent Category & Channel Management

Richard is Marketing en Communicatie manager bij de Smaakspecialist. Hij maakt samen met het team Content Kitchen de merken zichtbaarder voor de doelgroep. ”Als fanatieke sporter weet ik hoe belangrijk gezonde voeding voor je is. Dat ik deel mag uitmaken van een organisatie die verantwoord eten voor iedereen toegankelijk wil maken is voor mij de kers op de taart. Een gezonde taart wel te verstaan:) ”. Richard is dan ook een echte pindakaas liefhebber. Smaakt pindakaas crunchy staat standaard in zijn keukenkast.

Richard
Richard de Pijper
Marketing & Communicatie Manager

Martijn is accountmanager van de regio oost en verantwoordelijk voor de 20 grootste klanten in Nederland. Hij gebruikt met regelmaat de kokosolie van Raw Organic Food, Neptunesdroom Pasta van Smaakt en de kokosmelk van Biotoday. Met deze kokosmelk maakt hij de lekkerste curry met pittige kip!

 

Martijn Murray
Martijn Murray
Verkoop buitendienst

Tom houdt enorm van koken. Dus dat kwam goed uit toen er bij de Smaakspecialist een vacature was. Werk en passie combineren. Vanuit de buitendienst zit Tom inmiddels op kantoor, waar hij naast inkoop & logistiek ook bezig is met productontwikkeling. Zijn favoriete product: de spelt tagliatelli van Smaakt.

Tom Nuijten
Tom Nuijten
Inkoop & Logistiek / Productontwikkeling

Anneloes werkt op de afdeling Export en is verantwoordelijk om de producten van De Smaakspecialist in het buitenland op de kaart te zetten. Hiervoor bezoekt zij regelmatig beurzen. Anneloes werkt bij De Smaakspecialist, omdat zij volledig achter de biologische en verantwoorde producten staat. Ze is gek op de Oats@Go Raspberry van BioToday en haar favoriet recept is een RAW choco taart, bomvol producten van Raw Organic Food.

 

Anneloes Hoorneman
Anneloes Hoorneman
Export

Ben is verantwoordelijk voor Trade Marketing en Category Management. Hij geeft onder andere sturing aan de afdeling verkoop en is de spin in het web tussen de afdelingen Inkoop & Logistiek, Kwaliteit en Customer Service. De innovatiekracht van De Smaakspecialist sprak hem zeer aan en om deze reden is hij hier werkzaam. Ben is dol op de chocoladerepen van Raw Organic Food. Niet alleen omdat het lekker is, maar ook vanwege het duurzame traject waar de reep door heen gaat. Ben zijn favoriete recept zijn boekweitpannenkoeken met een beetje rauwe honing.

 

Ben Stigter
Ben Stigter
Trade Marketing & Category Management

Nesrine is te vinden in de Development Kitchen. Zij houdt onder andere het datasysteem van de supermarkten bij. Ze is bij de Smaakspecialist begonnen als stagiaire en daarna is ze nooit meer weggegaan. Nesrine is dol op de volkoren couscous van Smaakt en vindt alle recepten met couscous fantastisch vanwege de veelzijdigheid van het product.

 

Nesrine Titou
Nesrine Titou
Kwaliteit

Maarten heeft een passie voor organisaties waar maatschappelijke impact en een duurzaam business model samen gaan. De match met De Smaakspecialist is dus perfect. De impactprojecten, marketing- en communicatie & de verkoop vallen onder zijn eindverantwoordelijkheid. Zijn lievelingsproduct: zeewiertapenade.

Maarten de Leng
Directeur Commercie en Duurzaamheid

Hélène houdt zich voornamelijk bezig met productontwikkeling én ze ondersteunt de afdeling Verkoop. De producten van De Smaakspecialist maken haar helemaal gelukkig en daarom heeft ze alles op alles gezet om bij ons bedrijf aan de slag te kunnen gaan. Hélène’s favo eetmoment van de dag is ontbijt, dus geen wonder dat je haar kunt wakker maken voor haar ontbijtje van havermout met wortel, kaneel, rozijnen, cacaonibs en kokos.

Hélène Lokhoff
Hélène Lokhoff
Productontwikkeling

Marion is medewerker op de afdeling financiën. Ze wist al op jonge leeftijd dat ze met cijfertjes wilde werken en is daarom de financiële kant op gegaan. Haar favoriete product is de kokosolie van RAW Organic Food; niet alleen om mee te bakken en te koken, maar ook om te gebruiken als huidverzorging!

Marion van Lieshout
Financieel Administratief Medewerker

Karin ondersteunt de afdeling Inkoop en Logistiek. Eigenlijk is ze via een gezamenlijke vriendin binnengerold bij de Smaakspecialist. Ze werd voorgesteld, en voor ze het wist werkte ze bij de Smaakspecialist. Gelukkig zit ze helemaal op haar plek in de foodbranche, ze houdt namelijk enorm van gezond eten. Zo is ze dol op alle salades en maaltijden met als hoofdingrediënt boekweit, en voor de hartige trek maak je haar gelukkig met alle notenvarianten.

Karin van Rijsewijk
Karin van Rijsewijk
Inkoop & Logistiek

Hans van Gils is Financieel Administratief Medewerker en heeft in deze functie al flink wat ervaring opgedaan. Hij is nu blij de overstap te hebben gemaakt naar de Smaakspecialist. Een bedrijf met mooie, gezonde en vooral tastbare producten die zich nu letterlijk om zich heen bevinden. Hans lust eigenlijk alles maar is vooral fan van brood. De grote variatie aan broodbeleg van Smaakt zoals de bloemenhoning, de verschillende soorten jam en spreads zijn dan een verantwoorde maar vooral lekkere keuze.

Hans-van-Gils
Hans van Gils
Financieel Administratief Medewerker

Tamara is Senior inkoper Food, in deze functie is zij verantwoordelijk om de juiste ingrediënten te vinden voor De Smaakspecialist. De innovatiekracht, de verantwoorde voeding en de maatschappelijke verantwoordelijkheid sprak haar aan om bij De Smaakspecialist te gaan werken. De repen van Raw Organic Food repen zijn haar favoriet, want ze zijn lekker en gezond. Tamara is gek op de RAW taarten die collega Evelinne regelmatig mee neem naar kantoor!

Tamara
Tamara Robbemond-Pauw
Inkoop

Evelinne werkt als voedingsdeskundige bij de Smaakspecialist. Samen met Rene en Nesrine vormt Evelinne de afdeling kwaliteit. De visie van De Smaakspecialist sluit aan bij haar persoonlijke visie: Food met liefde voor het product, de mensen en de natuur. Evelinne houdt erg van granen, omdat ze een evenwichtige en gevarieerde basis voor elke maaltijd vormen. Haar favoriete recept is lauwwarme Freekeh met een rijke gevulde salade.

 

Evelinne Ramos França
Evelinne Ramos França
Kwaliteit

Vanuit de overtuiging dat we zelf de verantwoordelijkheid hebben om goed voor onze wereld te zorgen ontstond bij Pieter een droom: verantwoord eten voor íedereen toegankelijk maken met liefde en aandacht voor mens, natuur en milieu. Pieter is met al zijn energie en passie zijn droom met de Smaakspecialist aan het ‘leven’.

Pieter Dirven - Directeur
Pieter Dirven
Directeur

Na jarenlang in de supermarkt diverse afdelingen gemanaged te hebben, was Tim (accountmanager van de regio west) toe aan een nieuwe uitdaging. Samen met Sebastiaan, Tom en Martijn bezoekt hij supermarkten en biedt hij service aan onze klanten. Daarnaast zijn zij altijd op zoek naar nieuwe verkooppunten voor onze mooie producten. Zijn favoriete producten zijn de cacaobites met goji van Raw Organic Food.

 

Tim de Pagter
Tim de Pagter
Verkoop buitendienst