LUXE 4-GANGEN THUISDINER

Houd deze pagina in de gaten voor de eerstvolgende editie!

Het wordt pas echt een lekker dineren met Bio Proeflokaal @home! Heerlijk relaxed thuis, niet zelf hoeven koken, maar wél overheerlijk biologisch eten. Gewoon met z’n tweetjes of gezellig met vrienden of familie uitgebreid tafelen. Als diner of als lunch, het kan allebei. Met de kookkunsten van chef Bas Hellemons van Sample kitchen, de producten van de Smaakspecialist en jouw eigen final touch, zet jij in een handomdraai een exclusief vega 4-gangenmenu op tafel. Ga ook out-of-the-box om de bio keuken te ontdekken!

 

MENUVOORBEELD

Starter
Gepofte knolselderij | Lijnzaad-karwijzaad spread | Crispy pompoenpitten | Gezuurde venkel & sinaasappel

Paprikasoep
Rode paprikasoep | Ratatouillegroenten & pijnboompitten

Couscous met geroosterde spitskool of schelvis
Geroosterde spitskool (vega) of schelvis | Groene kruiden & notenpasta | Rode linzencouscous & abrikoos | Soja-yoghurt dressing |
Selectie van voorjaarsgroenten

Framboos & bosbes
Blueberry | Dadel | Kokosroom | Amandel & Agave

De luxe van uit eten, maar dan thuis

Wat is het?

Een culinair hoogstandje thuis was nog nooit zo makkelijk! Speciaal voor jou wordt een luxe 4-gangenmenu tot in de puntjes voorbereid en dan wordt het ook nog eens thuisbezorgd. De gerechten zijn nagenoeg af. Sommige elementen hoef je alleen even zelf op te warmen, waarna je het direct op je eigen servies kunt presenteren. Het menu is ook nog eens helemaal biologisch en vega! Een ideale gelegenheid om je (gasten) eens te laten verrassen door de vegetarische keuken. Toch liever een stukje vis bij het hoofdgerecht? Dan kun je dat aangeven in je bestelling.

Kosten

€34,50 per persoon inclusief thuisbezorging door heel Nederland*.

Bestellen

Via het bestelformulier op deze pagina kun je je bestelling plaatsen en betalen. Het menu is voor 1 persoon, geef in je bestelling aan voor hoeveel personen je het thuisdiner wilt bestellen.

Volgende editie

De eerstvolgende editie van Bio Proeflokaal @home is nog niet bekend. Houdt deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Serveren

Alle gerechten kunnen het hele weekend worden geserveerd. Wil je je diner (of lunch) niet dezelfde dag opdienen? Plaats de producten dan in de koelkast tot gebruik. Je ontvangt instructies waarin duidelijk beschreven wordt welke stappen nodig zijn om het gerecht op tafel te zetten. Geniet ervan!

P.S. Eet je vegan? Het menu is ook vegan-friendly!

*m.u.v. Waddeneilanden

Bestellen

Zodra de volgende editie bekend is, komt het bestelformulier weer online!

Chef Bas Hellemons

Bas Hellemons van Sample kitchen is de chef die de keuken van de laatste pop-up edities van het Bio Proeflokaal heeft geleid. Zijn passie voor koken is begonnen in zijn (nog) jongere jaren. Thuis in de keuken. Helpen, proeven, proberen, leren en vooral veel doen. Na stages in binnen- en buitenland is hij zijn eigen food company gestart. Vanuit Sample kitchen staat de culinaire beleving centraal.

Duurzame keuze

Kies je voor een Bio Proeflokaal @home, dan kies je niet alleen voor lekker maar ook nog eens voor duurzaam! Waarom?

  • Goed voor de natuur | Biologische voeding wordt zo puur en natuurlijk mogelijk geproduceerd, zonder chemisch-synthetische hulpmiddelen, GMO vrij en zonder kunstmatige toevoegingen.
  • CO2 uitstoot | De productie van vlees en zuivel zorgt voor veel meer uitstoot van broeikasgassen dan plantaardig voedsel. Vegan = geen dierlijke producten = goed voor de aarde!
  • Bio verpakking | Het thuisdiner is volledig verpakt in Bio-afbreekbare seal verpakkingen en wordt gekoeld met Bio-coolpacks.

Initiatief van de Smaakspecialist

Het Bio Proeflokaal is een pop-up concept van de Smaakspecialist dat volledig in het teken staat van bewustwording rondom verantwoorde en biologische voeding. In 2020 is de Smaakspecialist neergestreken op het prachtige historische Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. Deze inspirerende plek midden in de bossen, past bij ons DNA en ademt biologische voeding. Het vormt letterlijk een verlengstuk om onze producten en kennis en inspiratie over goede voeding te kunnen delen met anderen. En dat is dan ook precies wat we doen met het Bio Proeflokaal! Naast de thuisdiners, organiseren we vanaf zomer 2022 ook real life diners op het landgoed.

Bio Proeflokaal in Oude Postkantoor Breda

Over Bio Proeflokaal

Met dit pop-up concept toveren we een bijzondere locatie om tot een tijdelijke foodbeleving, waar mensen letterlijk kennis kunnen maken met de wereld van biologisch eten door te proeven, ruiken, eten, zien, voelen, drinken en kopen. Denk aan een restaurant, evenement, fundraising, shop, diner of een combinatie daarvan. Soms voor een dag, soms voor een aantal weken. Inmiddels heeft de Smaakspecialist al vijf succesvolle edities van het Bio Proeflokaal gedraaid en daarmee duizenden mensen geïnspireerd.

 

 

 

Impressie Bio Proeflokaal edities

Een winkel in het oude Postkantoor van Breda, inspirerende sprekers over ‘gezond en bewust eten’ in duurzame hotspot Blue City in Rotterdam en fijnproefdiners in de (biologische) kas van de Moestuin in Utrecht. Dit is slechts een greep uit de pop-ups van het Bio Proeflokaal…