EDITIE JANUARI 2022

Bio Proeflokaal @home
3-gangenmenu thuisdiner

Ophalen vrijdag 28 januari 2022
(opeten kan ook op 29 of 30 januari!)

 

Het Bio Proeflokaal @home. Biologisch proeven, maar dan lekker thuis. Hoe leuk is het dat je met dit thuisdiner je eigen pop-up editie van het Bio Proeflokaal kunt organiseren. Lekker knus met z’n tweetjes of gezellig met vrienden een avond uitgebreid tafelen. Met de kookkunsten van chef Bas Hellemons, de producten van de Smaakspecialist en jouw eigen final touch, zet jij in een handomdraai een exclusief vegan-friendly diner op tafel. Ga ook out-of-the-box om de bio keuken te ontdekken!

 

MENU

Borrel Bites
Selectie van crackers | Spread | Crudité groenten

Pompoen Velouté
Hokkaido & flespompoen velouté (soep) | Geroosterde kikkererwten & koolrabi | Ging’r & crispy pompoenpitten

Parelgerst Risotto
Geroosterde raddichio (vegan) of schelvis (vis) | Parelgerst risotto | Diverse paddenstoelen | Groene kruiden

Chocolate Maple Cake
Chocolade | Cashew | Kokosroom | Maple syrup

3-gangenmenu + borrel bites & wijn

What’s in it for me?

Een culinaire avond thuis was nog nooit zo makkelijk! Speciaal voor jou bereidt Chef Bas een 3-gangenmenu tot in de puntjes voor. De gerechten zijn nagenoeg af. Sommige elementen hoef je alleen even zelf op te warmen, waarna je het direct op je eigen servies kunt presenteren. Het menu is helemaal biologisch en vegan-friendly! Een ideale gelegenheid om je (gasten) eens te laten verrassen door de veganistische keuken. Toch liever een stukje vis bij je hoofdgerecht? Dan kun je dat in je aanmelding aangeven.

Yes please!

Via het bestelformulier op deze pagina kun je t/m 26 januari 17.00 uur je bestelling plaatsen en betalen. Het menu is voor 1 persoon, geef in je bestelling aan voor hoeveel personen je het thuisdiner wilt bestellen. Het aantal boxen is beperkt, dus wees er snel bij!

Kosten: €29,50 p.p. inclusief borrel bites + gratis fles wijn*

Come and get it

Op vrijdag 28 januari kun je jouw Bio Proeflokaal 3-gangenmenu ophalen op Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. De coolpacks zorgen ervoor dat het thuisdiner 12 tot 24 uur gekoeld blijft.

Datum: vrijdag 28 januari 2022
Tijd: tussen 12.00 en 18.00 uur
Adres: Landgoed Luchtenburg, Luchtenburgseweg 2, 4858 RJ Ulvenhout AC

Dinner @home!

Alle gerechten kunnen t/m zondag 30 januari worden geserveerd. Wil je je diner niet op 28 januari opdienen? Plaats de producten dan bij thuiskomst in de koelkast tot gebruik. Je ontvangt instructies waarin duidelijk beschreven wordt welke stappen nodig zijn om het gerecht op tafel te zetten. Geniet ervan!

*per bestelling die wordt opgehaald

Bestellen

Prijs: € 29,50
Naam(Vereist)

Chef Bas Hellemons

Bas Hellemons is de chef die de keuken van de laatste pop-up edities van het Bio Proeflokaal heeft geleid. Zijn passie voor koken is begonnen in zijn (nog) jongere jaren. Thuis in de keuken. Helpen, proeven, proberen, leren en vooral veel doen. Na stages in binnen- en buitenland is hij zijn eigen food company gestart. Vanuit BastronomiQ staat de culinaire beleving centraal.

Duurzame keuze

Kies je voor een Bio Proeflokaal @home, dan kies je niet alleen voor lekker maar ook nog eens voor duurzaam! Waarom?

  • Goed voor de natuur | Biologische voeding wordt zo puur en natuurlijk mogelijk geproduceerd, zonder chemisch-synthetische hulpmiddelen, GMO vrij en zonder kunstmatige toevoegingen.
  • CO2 uitstoot | De productie van vlees en zuivel zorgt voor veel meer uitstoot van broeikasgassen dan plantaardig voedsel. Vegan = geen dierlijke producten = goed voor de aarde!
  • Bio verpakking | Het thuisdiner is volledig verpakt in Bio-afbreekbare seal verpakkingen en wordt gekoeld met Bio-coolpacks.

Landgoed Luchtenburg

Het Bio Proeflokaal is een pop-up concept van de Smaakspecialist dat volledig in het teken staat van bewustwording rondom verantwoorde en biologische voeding. In 2020 is de Smaakspecialist neergestreken op het prachtige historische Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. Deze inspirerende plek midden in de bossen, past bij ons DNA en ademt biologische voeding. Het vormt letterlijk een verlengstuk om onze producten en kennis en inspiratie over goede voeding te kunnen delen met anderen. En dat is dan ook precies wat we doen met het Bio Proeflokaal! Deze keer in de vorm van het thuisdiner en hopelijk binnenkort ook met real life diners op het landgoed.

Bio Proeflokaal in Oude Postkantoor Breda

Over Bio Proeflokaal

Met dit pop-up concept toveren we een bijzondere locatie om tot een tijdelijke foodbeleving, waar mensen letterlijk kennis kunnen maken met de wereld van biologisch eten door te proeven, ruiken, eten, zien, voelen, drinken en kopen. Denk aan een restaurant, evenement, fundraising, shop, diner of een combinatie daarvan. Soms voor een dag, soms voor een aantal weken. Inmiddels heeft de Smaakspecialist al vijf succesvolle edities van het Bio Proeflokaal gedraaid en daarmee duizenden mensen geïnspireerd.

 

 

 

Impressie Bio Proeflokaal edities

Een winkel in het oude Postkantoor van Breda, inspirerende sprekers over ‘gezond en bewust eten’ in duurzame hotspot Blue City in Rotterdam en fijnproefdiners in de (biologische) kas van de Moestuin in Utrecht. Dit is slechts een greep uit de pop-ups van het Bio Proeflokaal…