POP-UP restaurant BIO PROEFLOKAAL

Het Bio Proeflokaal 2019. Biologisch eten, dat doe je natuurlijk het liefst uit eigen tuin. Daarom duiken we voor deze editie van het Bio Proeflokaal De Moestuin in Utrecht in. Kom de biologische keuken proeven, want elke hap telt!

Met het pop-up concept Bio Proeflokaal laten we je letterlijk kennis maken met de wereld van biologische voeding met een stukje bewustwording tegelijk. Van 15 t/m 17 november 2019 toveren we De Moestuin in Utrecht om tot proeftuin. Hier kun je komen eten en beleven in ons biologische pop-up restaurant, uiteraard mét groenten uit eigen tuin. Geniet als fijnproever van een uitgebreid Viergangen Proefdiner of vier het weekend met je gezin tijdens een heerlijke Bio KidsProef Brunch. Reserveer snel je plek, want vol is vol!

Proefdiner: 15 en 16 november

Kom heerlijk proeven en beleven tijdens een diner in het pop-up restaurant. Geniet van een heerlijk biologisch viergangen diner, inclusief brood, tafelwater en koffie en thee!

Data: vrijdag 15 november (=vol, je komt op de wachtlijst) en zaterdag 16 november
Locatie: De Moestuin, Laan van Maarschalkerweerd 2, Utrecht
Kosten: €39,50 voor een viergangendiner (vegan optioneel)

Bekijk hier een impressie van het menu vol verrassende groentes uit De Moestuin.

 

RESERVEER NU

Kidsproef brunch: 17 november

Lekker, leuk & leerzaam, voor het hele gezin. De KidsProef brunch staat volledig in het teken van verantwoord eten. Naast een overheerlijke biologische buffetbrunch, worden kids (én ouders) getrakteerd op leuke interactieve items uit het lesprogramma KidsProef. Weet jij bijvoorbeeld al hoe insecten smaken? De brunch is inclusief tafelwater, sap, koffie en thee!

Datum: zondag 17 november, 11.00 – 13.30 uur
Locatie: De Moestuin, Laan van Maarschalkerweerd 2, Utrecht
Kosten volwassene: €12,50
Kosten kinderen tot 12 jaar: €5,00

 

RESERVEER NU

Locatie: De Moestuin

Bij De Moestuin kun je je onderdompelen in de wereld van groen. Midden in de natuur in Utrecht Oost staat een grote kas, omringd door een tuin(derij) vol zelf verbouwde biologische groenten, fruit en kruiden en een ware bijenstal. De Moestuin is ook nog eens een sociale onderneming, die volop kansen biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je kunt er producten (van eigen land) kopen, lekker eten en drinken in het lunchcafé, of een feestje vieren in de Oranjerie. Én op 15, 16 of 17 november kun je op deze bijzondere locatie aanschuiven in het pop-up Bio Proeflokaal. Kom je ook?

BioProeflokaal in de Moestuin in Utrecht

Chef: Bas Hellemons

Bas Hellemons is de chef die de keuken van het pop-up restaurant Bio Proeflokaal gaat leiden. Zijn passie voor koken is begonnen in zijn (nog) jongere jaren. Thuis in de keuken. Helpen, proeven, proberen, leren en vooral veel doen. Na stages in binnen- en buitenland is hij zijn eigen food company gestart. Vanuit BastronomiQ staat de culinaire beleving centraal. Na een succesvol Bio Proeflokaal in Breda, is nu ook Utrecht aan de beurt om kennis te maken met de  kookkunsten van Bas.

Concept: Bio Proeflokaal

Het Bio Proeflokaal is een pop-up concept van de Smaakspecialist dat volledig in in het teken staat van bewustwording rondom verantwoorde en biologische voeding. Met het concept toveren we een locatie om tot een tijdelijke foodbeleving, waar mensen letterlijk kennis kunnen maken met de wereld van biologisch eten door te proeven, ruiken, eten, zien, voelen, drinken en kopen. Denk aan een restaurant, evenement, fundraising, shop, diner of een combinatie daarvan. Soms voor een weekend, soms voor een aantal weken. Inmiddels heeft de Smaakspecialist al vier succesvolle edities van het Bio Proeflokaal gedraaid en daarmee duizenden mensen geïnspireerd.

Bio Proeflokaal in Oude Postkantoor Breda