POP-UP restaurant BIO PROEFLOKAAL

Het Bio Proeflokaal 2019. Biologisch eten, dat doe je natuurlijk het liefst uit eigen tuin. Daarom duiken we voor deze editie van het Bio Proeflokaal De Moestuin in Utrecht in. Kom de biologische keuken proeven, want elke hap telt!

Met het pop-up concept Bio Proeflokaal laten we je letterlijk kennis maken met de wereld van biologische voeding met een stukje bewustwording tegelijk. Van 15 t/m 17 november 2019 toveren we De Moestuin in Utrecht om tot proeftuin. Hier kun je 2 dagen komen eten en beleven in ons biologische pop-up restaurant, uiteraard mét groenten uit eigen tuin. Geniet met vrienden en familie van een uitgebreid viergangen diner in een unieke setting. Reserveer snel je plek, want vol is vol!

Data: 15 en 16 november 2019

Kom heerlijk proeven en beleven tijdens een diner in het pop-up restaurant. Geniet van een heerlijk biologisch viergangen diner, inclusief brood en tafelwater!

Data: vrijdag 15 november en zaterdag 16 november
Locatie: De Moestuin, Laan van Maarschalkerweerd 2, Utrecht
Kosten: €39,50 voor een viergangendiner (vegan optioneel)

Reserveer nu je plek aan tafel in ons pop-up restaurant!

RESERVEER NU

Bio Proeflokaal in de Moestuin in Utrecht

Locatie: De Moestuin

Bij de De Moestuin kun je je onderdompelen in de wereld van groen. Midden in de natuur in Utrecht Oost staat een grote kas, omringd door een tuin(derij) vol zelf verbouwde biologische groenten, fruit en kruiden en een ware bijenstal. De Moestuin is ook nog eens een sociale onderneming, die volop kansen biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je kunt er producten (van eigen land) kopen, lekker eten en drinken in het lunchcafé, of een feestje vieren in de Oranjerie. Én op 15, 16 of 17 november kun je op deze bijzondere locatie aanschuiven in het pop-up Bio Proeflokaal. Kom je ook?

Chef: Bas Hellemons

Bas Hellemons is de chef die de keuken van het pop-up restaurant Bio Proeflokaal gaat leiden. Zijn passie voor koken is begonnen in zijn (nog) jongere jaren. Thuis in de keuken. Helpen, proeven, proberen, leren en vooral veel doen. Na stages in binnen- en buitenland is hij zijn eigen food company gestart. Vanuit BastronomiQ staat de culinaire beleving centraal. Na een succesvol Bio Proeflokaal in Breda, is nu ook Utrecht aan de beurt om kennis te maken met de  kookkunsten van Bas.