BIOLOGISCH PROEVEN OP EEN BIJZONDERE LOCATIE

Pop-up Bio Proeflokaal staat garant voor een biologische foodbeleving op een unieke locatie. Van een luxe viergangendiner tot zomerse picknicklunch, in een kas of op een landgoed, bereid door verschillende chefs en áltijd biologisch. Dat betekent eersteklas genieten, maar dan wel met oog voor de aarde. Wij laten graag zien dat dat samen kan! Laat je onderdompelen in de wereld van biologisch eten door te komen proeven tijdens één van onze aankomende edities.

Aankomende edities op Landgoed Luchtenburg

7 september

Kom op donderdag 7 september nog even genieten van de nazomer tijdens een Bio Proeflokaal in BBQ stijl. Een culinair 4-gangendiner, maar dan met verrassende smokey bereidingen van de grill. Van gerookte polenta tot gegrilde roodbaars Asian style, chefs Bas Hellemons en Alex Lasatira geven hun gerechten dit keer een ‘echt’ BBQ sausje. Bij mooi weer strijken we uiteraard neer op ons terras en anders schuiven we lekker aan tafel in onze prachtige Tiend.

Datum: donderdag 7 september
Tijd: 18.30 uur inloop, 19.00 uur wordt de eerste gang geserveerd
Kosten: €49,50 incl. tafelwater
Adres: Luchtenburgseweg 2 Ulvenhout

20 oktober

Op vrijdag 20 oktober staat er diner editie op het programma met een nieuwe culinaire partner. Deze keer gaan we namelijk voor het eerst samenwerken met de chefs van Bij Wijze van Spijzen! Fris, creatief en gastvrij; dat is waar Bij Wijze van Spijzen voor staat. Meer informatie, het menu en het reserveringsformulier volgen binnenkort. Houd hiervoor de website in de gaten en zet de datum alvast maar in je agenda!

SAVE-THE-DATE VOOR DE KERSTEDITIE

Ook dit jaar organiseren we een luxe Kersteditie van het Bio Proeflokaal. Hiervoor kun je nog niet reserveren, maar zet het alvast maar in je agenda!

Donderdag 21 december – Kersteditie

 

Unieke locatie

Landgoed Luchtenburg

Op Landgoed Luchtenburg waan je je even in vervlogen tijden. Er zijn honderden landgoederen in Nederland, maar er zijn er niet veel zo uniek als Luchtenburg. Het ademt een prachtige historie en ligt midden in de Ulvenhoutse bossen. De tiendschuur is het oudste gebouw en deed vroeger dienst als opslagplaats voor de belasting (in natura) van pachters en boeren aan de landheer; vaak een tiende deel van de oogst. Met behoud van de karakteristieke elementen is de tiendschuur onlangs volledig duurzaam gerenoveerd en omgedoopt tot sfeervolle ‘Tiend’. Kom jij bij ons (sfeer)proeven tijdens een Bio Proeflokaal?

Op de hoogte blijven van Bio Proeflokaal?

Landgoed Luchtenburg hoofdkantoor de Smaakspecialist

Initiatief van de Smaakspecialist

Het Bio Proeflokaal is een pop-up concept van de Smaakspecialist dat volledig in het teken staat van bewustwording rondom verantwoorde en biologische voeding. In 2020 is de Smaakspecialist neergestreken op het prachtige historische Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. Deze inspirerende plek midden in de bossen, past bij ons DNA en ademt biologische voeding. Het vormt letterlijk een verlengstuk om onze producten en kennis en inspiratie over goede voeding te kunnen delen met anderen. En dat is dan ook precies wat we doen met het Bio Proeflokaal!

Bio Proeflokaal in Oude Postkantoor Breda

Over Bio Proeflokaal

Met dit pop-up concept toveren we een bijzondere locatie om tot een tijdelijke foodbeleving, waar mensen letterlijk kennis kunnen maken met de wereld van biologisch eten door te proeven, ruiken, eten, zien, voelen, drinken en kopen. Denk aan een restaurant, evenement, fundraising, shop, diner of een combinatie daarvan. Soms voor een dag, soms voor een aantal weken. Inmiddels heeft de Smaakspecialist al vijf succesvolle edities van het Bio Proeflokaal gedraaid en daarmee duizenden mensen geïnspireerd.

 

 

 

Impressie Bio Proeflokaal edities

Een winkel in het oude Postkantoor van Breda, inspirerende sprekers over ‘gezond en bewust eten’ in duurzame hotspot Blue City in Rotterdam en fijnproefdiners in de (biologische) kas van de Moestuin in Utrecht. Dit is slechts een greep uit de pop-ups van het Bio Proeflokaal…