Ontmoet ons op de Biofach: 13 t/m 16 februari 2019

op februari 6, 2019

Van 13 tot en met 16 februari staan we als De Smaakspecialist met onze mooie merken en producten op de Biofach in Nuremberg, Duitsland. Dit is ’s werelds grootste en belangrijkste trade fair voor biologische voeding en dranken. Een beurs waar we als De Smaakspecialist natuurlijk niet mogen ontbreken!

Let’s meet op de Biofach!

Bij De Smaakspecialist innoveren we graag en zitten we nooit stil. We presenteren op de Biofach dan ook een breed assortiment mooie en innovatieve producten van onze merken BioToday, RAW Organic Food en Smaakt. Kom je ook proeven? Je vindt ons in Hall 5 – Stand 203.

De Smaakspecialist ontwikkelt, produceert en distribueert duurzame levensmiddelen. Het is onze missie om biologische voeding voor iedereen toegankelijk te maken. Wij geloven oprecht in de kracht van biologische voeding en haar positieve invloed op de gezondheid van de mens en de wereld. Met aandacht en liefde voor mens, dier en natuur maken wij de mooiste biologische producten voor in het supermarktschap.

  • Vegan
  • Vrij van geraffineerde suikers
  • Innovatief en on trend

De Smaakspecialist is IFS, BRC, BIO and B Corp gecertificeerd.

certificering
Ben je geïnteresseerd in onze producten? Maak alvast een persoonlijke afspraak met Anneloes: anneloes@desmaakspecialist.nl

We zien je graag in Nuremberg!

Anneloes Hoorneman
Anneloes Hoorneman