Mijlpalen

Onze mijlpalen

Dromen zijn mooi, maar dromen waarmaken is natuurlijk nog veel mooier. Daarom hebben we een aantal belangrijke mijlpalen voor onszelf vastgesteld, zodat we continu blijven werken aan onze idealen. Using business as a force for good!

 

VRIJ VAN TOEGEVOEGDE GERAFFINEERDE SUIKERS

Te veel suikers past niet in een verantwoorde levensstijl. Daarom is het onze missie om al onze producten vrij van geraffineerde suikers te produceren. Lees hier meer over onze 'Suikervrije' mijlpaal!

Lees meer
DUURZAME VERPAKKINGEN

Producten produceren met aandacht voor milieu vraagt natuurlijk ook om duurzame verpakkingen. Een duurzame verpakking verschilt per product(segment), waarbij rekening wordt gehouden
met verschillende factoren. De duurzaamheid van het materiaal, de houdbaarheid van het product en de bescherming van het product.

KENNISDELING

We willen het wel van de daken schreeuwen: alles wat we weten over verantwoorde en biologische voeding. Laten we dat dan ook maar gaan doen. Via onze projecten Organic Kitchen, KidsProef en BioProeflokaal delen we alle onze know-how met zo veel mogelijk mensen!