Word jij onze inkoopassistent?

op november 15, 2018

M/V (28-32 uur per week, verdeeld over 5 dagen)

De Smaakspecialist ontwikkelt, produceert en distribueert duurzame levensmiddelen. Wij geloven oprecht in de kracht van voeding en haar positieve invloed op de mens en de wereld. Met aandacht en liefde voor mens, dier en natuur maken wij de mooiste biologische producten voor in het supermarktschap, grotendeels onder onze eigen merken zoals Smaakt, BioToday en RAW Organic Food.

Het inkoopteam van de Smaakspecialist heeft als doel continu op zoek te zijn naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor het in te kopen assortiment. Om dit nog beter tot zijn recht te laten komen is het team op zoek naar een Inkoopassistent die de administratieve en ondersteunende werkzaamheden met betrekking tot inkoop en kwaliteit op zich neemt.

Je hebt een actieve rol in het inkoop- en kwaliteitstraject. Denk onder andere aan het beheren van contractstanden en exportdocumenten of het verwerken van prijswijzigingen. Je beheert de voorraadstanden van verpakkingen en etiketten. Je zorgt ervoor dat alles geregistreerd wordt, zoals het invullen van data in klantsystemen en het beheren en up-to-date houden van certificaten en specificaties van leveranciers en producten.

Kortom, een veelzijdige baan met concrete taken in een snelle en hectische werkomgeving.

Heb jij een teamgerichte werkhouding met een goed gevoel voor verhoudingen? Kun je snel schakelen? Ook handig: heb je een passie voor gezonde voeding? En vooral: klinkt dit als vanzelfsprekend voor je? Dan zijn wij je 30 nieuwe collega’s op het hoofdkantoor van de Smaakspecialist!

 

Lees dan vooral even verder….

Wat wij graag zien

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over tenminste 2 jaar relevante werkervaring binnen Inkoop van een voeding gerelateerde omgeving;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je kunt goed omgaan met een ad hoc situaties en staat stevig in je schoenen;
  • Je bent servicegericht, accuraat, flexibel en proactief;
  • Je neemt initiatief en maakt dingen af;
  • Uitstekende beheersing van MS Office (Word, Excel, Powerpoint);
  • Taalvaardigheid (zowel mondeling als schriftelijk) in Nederlands en Engels. Duits is een pre.

 

Ben jij het inkooptalent dat we zoeken? Neem dan contact op met hrm@desmaakspecialist.nl. We zien je CV en motivatie graag tegemoet!