Distributiemerken

De Smaakspecialist verzorgt voor verschillende merken de distributie. Merken waar we volledig achter staan, omdat ze met hun missie en producten passen bij ons DNA. Of dat nu is met eerlijke handel, door biologische teelt, voor een gezond lichaam, vanuit de Ayurveda traditie, voor een clean revolutie of tegen voedselverspilling. Samen gaan we voor een leefbare wereld!

Thee van oordt

Het Nederlandse merk Thee Van Oordt® is opgericht in 1834 door Adriaan Johannes van Oordt te Rotterdam. Ze zijn trots op dit erfgoed en de 180 jaar lange thee expertise. Ze selecteren alleen de beste biologische ingrediënten voor een pure en natuurlijke smaaksensatie: “Wellness in iedere kop”

Shoti Maa

Shoti Maa thee is al vele jaren een begrip. De makers, Hari’s Treasure, hebben al decennia lang ervaring met thee, yoga en ayurveda. Zij hebben als doelstelling om de traditie van yoga en ayurveda bekend en toegankelijk te maken voor iedereen en simpelweg heerlijke thee te maken voor een breed publiek. Shoti Maa betekent letterlijk vertaald ´Kleine moeder´. De thee creaties zijn gebaseerd op de chakras. Dit zijn de belangrijkste energiecentra binnen de yoga-traditie.

English Tea Shop

Verfrissende, verkwikkende, robuuste of kalmerende thee van hun eigen fabriek in Sri Lanka. De English Tea Shop geeft om iedereen in de supply chain. Van pickers, verpakkers, mixers tot drinkers. Klein boeren, biologisch, fairtrade en duurzaam zijn woorden die aan het hart liggen. Niet alleen voor de impact die ze hebben op het eigen bedrijf, maar ook voor de komende generaties.

Ecover

Clean eating met biologische producten, dat wil je ook in een omgeving die clean is. Ecover produceert een uitgebreide lijn aan ecologische schoonmaakmiddelen. Maar als B Corp gecertificeerd bedrijf geven ze meer invulling aan het woordje ‘clean’; clean voor onszelf, onze huizen en onze gemeenschappen, clean voor onze wereld.

Chocolates from Heaven

Belgische, biologische, fairtrade chocolade. Dat is Chocolates from Heaven. De chocolade, gemaakt van cacao uit Peru en de Dominicaanse Republiek, wordt vervaardigd met respect voor natuur en respect voor de cacaoboeren. Met deze chocola proef je een stukje van de hemel.

BFree

BFree heeft een breed assortiment aan glutenvrij brood en dergelijken. Speciaal gecreëerd om, ook met een gluten intolerantie, onbezorgd te kunnen genieten. Van bagels tot wraps, van pizzabodems tot pitabroodjes, BFree heeft het allemaal. Geen gluten, zo  min mogelijk allergenen, enkel smaaksensatie.

Lecker's

Met de heerlijke ingrediënten en bakproducten van Lecker’s wordt bio-bakken een stuk gemakkelijker. Het assortiment bestaat uit bak essentials zoals kruiden, gist, gelatine maar ook smaakmakers zoals sinaasappel – en citroenschil. Niets ontbreekt. Zo maak jij de heerlijkste taarten en draag je je steentje bij!