Distributiemerken

De Smaakspecialist verzorgt voor verschillende merken de distributie. Distributiemerken waar we volledig achter staan, omdat ze met hun missie en producten passen bij ons DNA. Of dat nu is met eerlijke handel, door biologische teelt, voor een gezond lichaam, vanuit de Ayurveda traditie, voor een clean revolutie of tegen voedselverspilling. Samen gaan we voor een leefbare wereld!

Happy Coco

Happy Coco

Happy Coco is hét merk in plantaardige biologische zuivel op basis van – voornamelijk – kokos. Vegan, biologisch, eerlijke prijzen én CO2 neutraal. De naam zegt al genoeg. Happy Coco wil een positieve impact creëren met een vrolijke vegan familie van lekkere zuivelvervangers. Het assortiment wat de Smaakspecialist aanbiedt bestaat uit onder andere klassieke yoghurtvarianten, diverse fruitsmaken en premium desserts. Denk bijvoorbeeld aan een vanilleyoghurt of yoghurts met een verfrissend fruitlaagje op de bodem.

BFree

BFree heeft een breed assortiment aan glutenvrij brood en dergelijken. Speciaal gecreëerd om, ook met een gluten intolerantie, onbezorgd te kunnen genieten. Van bagels tot wraps, van pizzabodems tot pitabroodjes, BFree heeft het allemaal. Geen gluten, zo  min mogelijk allergenen, enkel smaaksensatie.

Chocolates from Heaven

Belgische, biologische, fairtrade chocolade. Dat is ons distributiemerk Chocolates from Heaven. De chocolade, gemaakt van cacao uit Peru en de Dominicaanse Republiek, wordt vervaardigd met respect voor natuur en respect voor de cacaoboeren. Met deze chocola proef je een stukje van de hemel.

Coppenrath

Het bedrijf Coppenrath is een familiebedrijf sinds 1825. In de productiefaciliteit in Duitsland, bakken ze een breed scala aan (seizoensgebonden) producten, zoals glutenvrije en lactosevrije double koekjes. Met de bedrijfsfilosofie “Eer het oude, durf het nieuwe” hebben zij als middelgroot bedrijf een goede naam in de markt weten op te bouwen.

Sam Mills

Sam Mills wil smakelijke en gezonde voeding aanbieden, gemakkelijk te bereiden, terwijl ze het vertrouwen bieden van schone, veilige, niet-allergene recepten van hoge kwaliteit. Als voorstanders van een moderne levensstijl zijn ze er door innovatie en technologische investeringen in geslaagd om de prijs-kwaliteitverhouding in de glutenvrije industrie in evenwicht te houden. Sam Mills biedt unieke innovatieve producten, zoals glutenvrije pasta’s gemaakt van 100% mais.

EMCO

Emco maakt haar eigen producten in Tsjechië met havervlokken van Tsjechische boeren, die verwerkt worden in de eigen molen. Vandaag de dag is Emco marktleider op de binnenlandse markt en exporteert het naar meer dan 50 landen over de hele wereld. In de loop van de tijd werden er meer producten aan het Emco-portfolio toegevoegd, zoals (glutenvrije) havermout, koekjes en repen. Het is hun missie om ontbijt en snacks gezonder en smakelijker te maken.

Vitabella

Vitabella is een merk van het Italiaanse bedrijf Molino Nicoli. Met het merk Vitabella richten zij zich op coeliakiepatiënten en meer in het algemeen op iedereen die een bepaalde intolerantie voor gluten vertoont. Het brede assortiment van het merk Vitabella omvat producten zoals allergeenvrije biologische ontbijtgranen, couscous en paneermeel.

Hanneforth

Voor horeca is het vaak moeilijk om glutenvrije producten aan te bieden aan haar gasten omdat er snel besmetting kan plaats vinden. Hanneforth richt zich met haar glutenvrije brood- en cakeproducten voornamelijk op de foodservice markt. Doordat hun broodjes per stuk in ovenfolie verpakt zitten, kunnen ze met folie zo de oven in. Zo weet de consument zeker dat het niet besmet is geraakt met gluten.