Distributiemerken

De Smaakspecialist verzorgt voor verschillende merken de distributie. Merken waar we volledig achter staan, omdat ze met hun missie en producten passen bij ons DNA. Of dat nu is met eerlijke handel, door biologische teelt, voor een gezond lichaam, vanuit de Ayurveda traditie, voor een clean revolutie of tegen voedselverspilling. Samen gaan we voor een leefbare wereld!

Yogi Tea

Al meer dan 40 jaar staat YOGI TEA® voor overheerlijke kruiden- en specerijentheeën, die gebaseerd zijn op unieke ayurvedische theerecepturen en hun wortels hebben in de 3.000 jaar oude Indiase filosofie.

Thee van oordt

Het Nederlandse merk Thee Van Oordt® is opgericht in 1834 door Adriaan Johannes van Oordt te Rotterdam. Ze zijn trots op dit erfgoed en de 180 jaar lange thee expertise. Ze selecteren alleen de beste biologische ingrediënten voor een pure en natuurlijke smaaksensatie: “Wellness in iedere kop”

Shoti Maa

Shoti Maa thee is al vele jaren een begrip. De makers, Hari’s Treasure, hebben al decennia lang ervaring met thee, yoga en ayurveda. Zij hebben als doelstelling om de traditie van yoga en ayurveda bekend en toegankelijk te maken voor iedereen en simpelweg heerlijke thee te maken voor een breed publiek. Shoti Maa betekent letterlijk vertaald ´Kleine moeder´. De thee creaties zijn gebaseerd op de chakras. Dit zijn de belangrijkste energiecentra binnen de yoga-traditie.

English Tea Shop

Verfrissende, verkwikkende, robuuste of kalmerende thee van hun eigen fabriek in Sri Lanka. De English Tea Shop geeft om iedereen in de supply chain. Van pickers, verpakkers, mixers tot drinkers. Klein boeren, biologisch, fairtrade en duurzaam zijn woorden die aan het hart liggen. Niet alleen voor de impact die ze hebben op het eigen bedrijf, maar ook voor de komende generaties.

Kromkommer

Met hun uitgebreide lijn soepen gaat Kromkommer de strijd aan met voedselverspilling. Zo’n 10% van al het groente en fruit wordt verspild vanwege looks of door overproductie. Dat is toch krom? Het is de missie van Kromkommer dat al het groente en fruit gelijk behandeld wordt en weer op ons bord belandt.

Ecover

Clean eating met biologische producten, dat wil je ook in een omgeving die clean is. Ecover produceert een uitgebreide lijn aan ecologische schoonmaakmiddelen. Maar als B Corp gecertificeerd bedrijf geven ze meer invulling aan het woordje ‘clean’; clean voor onszelf, onze huizen en onze gemeenschappen, clean voor onze wereld.

Chocolates from Heaven

Belgische, biologische, fairtrade chocolade. Dat is Chocolates from Heaven. De chocolade, gemaakt van cacao uit Peru en de Dominicaanse Republiek, wordt vervaardigd met respect voor natuur en respect voor de cacaoboeren. Met deze chocola proef je een stukje van de hemel.

Consenza

Consenza begrijpt dat de overstap naar een glutenvrij dieet een belangrijke gebeurtenis kan zijn. Zij streven ernaar om de overgang een stuk makkelijker te maken door een breed assortiment van veilige producten voor elk moment van de dag aan te bieden. Ze hebben inmiddels meer dan 65 houdbare producten en 25 diepvriesproducten.

D'Angelo Pasta

Het beste uit de natuur met het hoogste culinaire genot. D’Angelo is producent en leverancier van een ruim assortiment biologische vegan pastaproducten. Vers en semi-vers, zonder vlees, zonder eieren, zonder gentechniek. Ze hebben hun eigen ontwikkelde productiemethode, waarbij ze de oude traditionele pastaproductie hebben gepast aan de moderne procedures.