Nieuwste productinnovaties

NPD: New Product Development

Volgens de laatste trends en ontwikkelingen in health food

De ‘Development Kitchen’ van de Smaakspecialist is het kloppend hart van de organisatie waar productontwikkeling, innovatie, data en research samenkomen. Op basis van consumentenbehoeften en trends maken we de vertaalslag naar de markt met zo’n 75 nieuwe producten per jaar. Denk daarbij aan trends zoals; gemak, vegan, vrij van toegevoegde geraffineerde suikers, koolhydraatarm, vezelrijk of eiwitrijk. Daarmee blijven we consumenten verrassen met mooie producten, passend bij de behoefte. Bekijk hieronder onze laatste productinnovaties.

Eat Clean

De producten van Smaakt zijn goed voor jezelf, jouw omgeving en onze toekomst. Smaakt promoot ‘naakte’ voeding en sluit daarmee aan bij de clean eating trend. Oftewel: biologische voeding, vrij van kunstmest, diergeneesmiddelen, hormonen, chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, GMO’s (genetisch gemodificeerde organismen) en chemische bestrijdingsmiddelen zoals landbouwgif. Chemische toevoegingen die je niet in je lijf wilt hebben, en dus ook zeker niet in je voeding. Het assortiment heeft producten voor elk moment van de dag, van ontbijt tot makkelijke avondmaaltijd en van vegan vers tot laag in koolhydraten.

Good Mood Food

De producten van BioToday passen perfect in een healthy lifestyle en toveren een glimlach op je gezicht! We houden altijd onze ogen open voor de laatste trends en ontwikkelingen, zodat je kunt genieten van de meest trendy producten. Uiteraard 100% biologisch, vrij van kunstmatige toevoegingen en geraffineerde suikers én vegan. In ons assortiment hebben we bovendien extra veel aandacht besteed aan ready-to-use en to-go producten. Zo hoef je niet te kiezen tussen makkelijk en verantwoord op een drukke dag of als je onderweg bent. Ontdek snel onze nieuwste producten.

 

Koolhydraatarm

De crispy crackers van RAW passen helemaal in de trend van koolhydraatarm. RAW Crackers zijn maar liefst 80% lager in koolhydraten dan de meeste crackers. De crackers hebben namelijk een basis van zaden en pitten aangevuld met krachtige noten en smaakvolle kruiden. Ze zijn lekker knapperig en zitten boordevol gezonde rauwe biologische ingrediënten. Deze heerlijke hartige crackers zijn RAW, dat betekent dat de crackers gedurende het gehele proces nooit verhit zijn boven de 46 graden, waardoor de voedingsstoffen beter behouden blijven. De bestaande lijn is uitgebreid met twee nieuwe varianten.

Producten

Nieuw in het RAW Organic Food assortiment: