Nieuwste productinnovaties

NPD: New Product Development

Volgens de laatste trends en ontwikkelingen in health food

De ‘Development Kitchen’ van de Smaakspecialist is het kloppend hart van de organisatie waar productontwikkeling, innovatie, data en research samenkomen. Op basis van consumentenbehoeften en trends maken we de vertaalslag naar de markt met zo’n 75 nieuwe producten per jaar. Denk daarbij aan trends zoals; gemak, vegan, vrij van toegevoegde geraffineerde suikers, koolhydraatarm, vezelrijk of eiwitrijk. Daarmee blijven we consumenten verrassen met mooie producten, passend bij de behoefte. Bekijk hieronder onze laatste productinnovaties.

Eat Clean

De producten van Smaakt zijn goed voor jezelf, jouw omgeving en onze toekomst. Smaakt promoot ‘naakte’ voeding en sluit daarmee aan bij de clean eating trend. Oftewel: biologische voeding, vrij van kunstmest, diergeneesmiddelen, hormonen, chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, GMO’s (genetisch gemodificeerde organismen) en chemische bestrijdingsmiddelen zoals landbouwgif. Chemische toevoegingen die je niet in je lijf wilt hebben, en dus ook zeker niet in je voeding. Het assortiment heeft producten voor elk moment van de dag, van ontbijt tot makkelijke avondmaaltijd en van vegan vers tot laag in koolhydraten.

Good Mood Food

De producten van BioToday passen perfect in een healthy lifestyle en toveren een glimlach op je gezicht! We houden altijd onze ogen open voor de laatste trends en ontwikkelingen, zodat je kunt genieten van de meest trendy producten. Uiteraard 100% biologisch, vrij van kunstmatige toevoegingen en geraffineerde suikers én vegan. In ons assortiment hebben we bovendien extra veel aandacht besteed aan ready-to-use en to-go producten. Zo hoef je niet te kiezen tussen makkelijk en verantwoord op een drukke dag of als je onderweg bent. Ontdek snel onze nieuwste producten.

 

Be pure, eat raw

De nieuwe RAWBARS zijn perfect als verantwoord tussendoortje. De repen zijn rijk aan eiwitten en vezels dankzij de toevoeging van peulvruchtenmeel. Ze bevatten geen geraffineerde suikers en zijn licht gezoet met kokosbloesemsuiker, dadelstroop en agavesiroop, een perfecte toevoeging voor bij het sporten dus! De nieuwe lijnzaadmixen zijn in twee varianten verkrijgbaar, met gojibessen en sesam/chiazaad. Deze lijnzaadmixen zijn volgepakt met vezels en kunnen bijvoorbeeld worden toegevoegd aan allerlei gerechten, zoals yoghurt, smoothies en baksels! Deze heerlijke bars en lijnzaadmixen zijn RAW, dat betekent dat ze gedurende het gehele proces nooit verhit zijn boven de 46 graden, waardoor de voedingsstoffen beter behouden blijven.

Consenza glutenvrij

Consenza gelooft dat een gluten-intolerantie geen belemmering hoeft te zijn om lekker en verantwoord te eten. En wel door het ontwikkelen, produceren en distribueren van een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment met verantwoorde, glutenvrije producten. Met meer dan 120 producten focust Consenza op gemak, gezondheid, smaak en duurzaamheid en is het met ontbijt, lunch, diner en tussendoor de totaalaanbieder voor de glutenvrije consument.

Producten

Nieuw in het Consenza assortiment: