Nieuwste productinnovaties

NPD: New Product Development

Volgens de laatste trends en ontwikkelingen in health food

De ‘Development Kitchen’ van de Smaakspecialist is het kloppend hart van de organisatie waar productontwikkeling, innovatie, data en research samenkomen. Op basis van consumentenbehoeften en trends maken we de vertaalslag naar de markt met zo’n 75 nieuwe producten per jaar. Denk daarbij aan trends zoals; gemak, vegan, vrij van toegevoegde geraffineerde suikers, koolhydraatarm, vezelrijk of eiwitrijk. Daarmee blijven we consumenten verrassen met mooie producten, passend bij de behoefte. Bekijk hieronder onze laatste productinnovaties.

Avondmaaltijd

Cut the crap! De biologische producten van Smaakt passen perfect in de clean eating trend. Voor een gemakkelijke en gezonde avondmaaltijd is het productassortiment uitgebreid met onder meer vegan noedels, pasta’s, dinner kits, burgermixen, worstjes (vegan vers) en fonds. De producten zijn een mooie aanvulling op het reeds bestaande assortiment van onder andere granen, rijst, peulvruchten, vleesvervangers, soepen en bumbu’s.

Producten

Nieuw in het Smaakt assortiment:

Vegan snacks

De producten van BioToday passen perfect in een healthy lifestyle. Met de nieuwe biologische producten in het to-go assortiment van BioToday heb je altijd een lekker en verantwoord tussendoortje bij de hand voor onderweg. Alle snacks zijn biologisch, vrij van kunstmatige toevoegingen en geraffineerde suikers én vegan. Daarnaast worden er met trots een aantal unieke producten voor in het veganschap gelanceerd: no bee honee, vegan kaasfondue, kokosdrink matcha en non cheesecake (diepvries).

Producten

Nieuw in het BioToday assortiment:

Koolhydraatarm

De crispy crackers van RAW passen helemaal in de trend van koolhydraatarm. RAW Crackers zijn maar liefst 80% lager in koolhydraten dan de meeste crackers. De crackers hebben namelijk een basis van zaden en pitten aangevuld met krachtige noten en smaakvolle kruiden. Ze zijn lekker knapperig en zitten boordevol gezonde rauwe biologische ingrediënten. Deze heerlijke hartige crackers zijn RAW, dat betekent dat de crackers gedurende het gehele proces nooit verhit zijn boven de 46 graden, waardoor de voedingsstoffen beter behouden blijven. De bestaande lijn is uitgebreid met twee nieuwe varianten.

Producten

Nieuw in het RAW Organic Food assortiment: