RAW Organic Food

Over RAW Organic Food

Be pure, eat raw

Moeder natuur schenkt ons de meest pure en kleurrijke ingrediënten die wij als mens kunnen eten. Vanuit Raw Organic Food zorgen wij ervoor dat ook jij van deze prachtige ingrediënten kunt genieten, zodat jij zowel mentaal als fysiek optimaal kunt presteren. Alle producten van Raw Organic Food zijn biologisch, simpel en zonder onnatuurlijke toevoegingen. Daarnaast streven wij naar een zo laag mogelijke bewerkingstemperatuur van onze producten, zodat zo veel mogelijk vitaminen en mineralen bewaard blijven. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Om jouw lichaam en geest te voeden, willen wij jou natuurlijk alleen het allerbeste geven. Het assortiment bestaat uit o.a. poeders, oliën, noten, zaden, pitten, gedroogde bessen en zuidvruchten, crackers, snacks en spreads.

 

Website RAW Organic Food

#RAW RUNNERS

RAW verbindt zich aan sport

RAW Organic Food verbindt zich graag aan sport, want: verantwoorde voeding en sport gaan hand in hand. Dit jaar was RAW Organic Food als sponsor nauw betrokken bij hét hardloopevent in Breda: de Singelloop. Op zondag 6 oktober deden maar liefst 350 deelnemers namens RAW mee: onze RAW RUNNERS. Gehuld in het herkenbare RAW shirt liepen zij de 5, 10 of 21 km rennen langs de Singel van Breda. De RAW Hotspot was met ruim 750 bezoekers een doorslaand succes en vormde een relaxte uitvalsbasis vlakbij de start van het parcours. Vanaf deze plek kon RAW Organic Food trots meelopen als supporter aan de zijde van haar RAW RUNNERS, van voorbereiding tot ontlading. Als beloning voor hun sportprestatie werden álle ruim 18.000 deelnemers van de Singelloop ook nog eens uitgerust met een RAW BioBased bidon.

Dit succesvolle concept wordt herhaald in andere steden!

 

RAW RUNNER Concept

RAW Organic Food

The power of powder

Lees meer

Coconut

Lees meer

RAW Challenge

Lees meer

RAW Sporters

Lees meer

RAW Organic Food