Consenza

Glutenvrij

Consenza is sinds 2006 uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende en innovatieve merken in Nederland op het gebied van glutenvrije producten. Met een ruim assortiment, in zowel houdbaar als diepvries, heeft Consenza een lijn van producten die zich onderscheidt in smaak, kwaliteit, innovativiteit en trendsetting.

 

  • Meer dan 100 Consenza producten

  • Duurzame glutenvrije keuze

  • Waar mogelijk biologisch

 

naar consenza

Glutenvrij genieten

Consenza brengt alleen producten op de markt waar we 100% tevreden over zijn en welke de beste combinatie van ingrediënten, smaak, geur, textuur, kleur en voedingswaarde bevatten. Ook kiezen we zo veel mogelijk voor biologische ingrediënten. Het assortiment bestaat uit producten voor o.a. diepvries, seizoen, ontbijt en lunch, tussendoor en diner.

Over glutenvrij

Gluten zijn een groep van eiwitten in granen. Producten met deze granen bevatten dus ook gluten, met als bekendste voorbeeld brood. Het kan voorkomen dat iemand gluten-intolerant is en het lichaam niet goed reageert op producten die gluten bevatten of dat iemand bewust minder of geen gluten wil eten. Voor dit groeiende segment biedt een glutenvrij assortiment uitkomst.

Onze andere merken

Merken