GOEDE VOEDING

Biologisch en puur, vrij van kunstmatige toevoegingen en ook nog eens heel lekker. Het assortiment van de Smaakspecialist van ruim 500 producten is te vinden in de supermarkt, grotendeels onder onze eigen merken zoals Smaakt, BioToday, RAW Organic Food, Consenza en Seamore. Van houdbaar tot dagvers, voor elk moment van de dag, en van glutenvrij tot koolhydraatarm. Maar we gaan verder! Zo is ons assortiment vrij van geraffineerde suikers, grotendeels BioBased verpakt én voor meer dan 90% vegan.

 

Over ons assortiment

VOOR EEN LEEFBARE WERELD

De Smaakspecialist gelooft oprecht in de kracht en noodzaak van goede voeding voor een leefbare wereld. Verantwoord eten voor iedereen toegankelijk maken. Dat is wat de Smaakspecialist doet, dag in dag uit. Hoe? Door het ontwikkelen, produceren en distribueren van goede voeding met respect en liefde voor mens, dier en natuur. Maar ook door mensen bewust te maken van de kracht van goede voeding, door het delen van kennis en inspiratie in onze impactprogramma’s.

 

Over DE smaakspecialist

Bekijk onze merken Smaakt, BioToday, RAW Organic Food, Consenza of één van de andere merken van de Smaakspecialist.

Interesse in de nieuwsbrief?

Landgoed Luchtenburg

Unieke duurzame evenementenlocatie

Sinds het voorjaar van 2020 heeft de Smaakspecialist haar intrek genomen in Landgoed Luchtenburg. Landgoed Luchtenburg is een verlengstuk van de Smaakspecialist en haar missie om goede voeding voor een leefbare wereld en kennis hierover toegankelijk te maken. Het is een unieke locatie midden in het groen en dichtbij grote steden als Breda, Tilburg, Antwerpen en Rotterdam. Ontdek de mogelijkheden voor een biologische vergadering, bruiloft, event of uitvaart of kom dineren tijdens een Bio Proeflokaal.

Landgoed Luchtenburg

IMPACT PROJECTEN

KidsProef, Bio Proeflokaal & Organic Kitchen

Iedere dag maken we impact met een grote of een kleine stap. We make organic foodprints: een afdruk die de aarde respecteert in plaats van uitput. We maken pas echt het verschil als we dit samen met zo veel mogelijk mensen doen. Daarom delen we onze kennis en inspireren we dagelijks duizenden mensen via lesprogramma Kidsproef, pop-up concept Bio Proeflokaal en online food community Organic Kitchen.

Impact projecten

DUURZAAMHEID

Als B Corp staan kwaliteit en duurzaamheid voorop

Duurzaamheid is een mindset, niet zomaar een paragraaf in een missiestatement. Het met succes behaalde B Corp duurzaamheidscertificaat is daar een mooi bewijs van. Ook kunnen we met trots vaststellen dat we met onze inspanningen bijdragen aan 9 van de duurzame ontwikkelingsdoelen die opgesteld zijn vanuit de Verenigde Naties. Natuurlijk doen we dit alles door te werken volgens de standaard van vooraanstaande keurmerken, die onze kwaliteit waarborgen. Én samen met een enthousiast team van collega’s, met onze klanten en in samenwerking met onze partners.

Impact maken

Bio, logisch toch?

Herkenbaar aan het groene blaadje

De basis van onze producten is biologisch. Biologische voeding wordt onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden geproduceerd, waarbij een zo gezond mogelijk ecosysteem wordt gecreëerd. In de landbouw betekent het o.a. dat er wordt gewerkt met compost en natuurlijke mest, zonder chemisch-synthetische hulpmiddelen (pesticiden) en GMO (genetisch gemodificeerd) vrij.

Biologisch

ONTDEK MEER OVER DE MERKEN VAN DE SMAAKSPECIALIST

Elk van onze merken heeft een eigen assortiment, look & feel en doelgroep. Gedurende het jaar heeft elk merk ook zijn unieke activaties, campagnes en productlanceringen, om zowel de consument als retailer te inspireren. Hieronder een greep uit de laatste merkontwikkelingen.

Biotoday i feel great

Met de landelijke awareness campagne ‘BioToday I feel great’ geeft ons biologische foodmerk BioToday kleur aan jouw dag. Zowel on- als offline deelt BioToday de komende tijd een flinke portie feel good food uit met in de hoofdrol de repen en koekjes. Met influencers Daphne Roovers en Earth to Miah als stralende ambassadeurs laat het merk zien hoe eerlijk en heerlijk de biologische producten van BioToday zijn. Niet morgen, maar vandaag!

naar biotoday

Sandra ysbrandy x smaakt

Wat zijn we trots op de samenwerking van Smaakt met Sandra Ysbrandy. Sandra is voedingsdeskundige, TV kok en gek op koken en gezonde, natuurlijke voeding. Het is haar missie om Nederland vitaler en weerbaarder te maken en zij gelooft heilig in de kracht van natuurlijke voeding en duurzame leefstijl. Een perfecte match met Smaakt! In 2022 gaat Sandra de keuken in met producten van Smaakt. Ze hoopt hiermee mensen te inspireren en enthousiasmeren om zelf weer de keuken in te gaan en te kiezen voor echt eten.

naar smaakt

SOME SEAWEED, WE SEAMORE.

Seamore is het nieuwste merk van de Smaakspecialist en heeft een assortiment op basis van zeewier: hét eten van de toekomst. Zeewier wordt beschouwd als het meest duurzame voedsel op aarde. Het vereist geen zoet water, geen land, geen kunstmest of pesticiden. Enkel zonneschijn. Het assortiment van Seamore bestaat uit onder andere zeewierchips, zeewier wraps en zeewier pasta.

Consenza glutenvrij feest

De week van Coeliakie was voor ons merk Consenza hét moment om glutenvrij eens echt in de spotlight te zetten. De week werd afgetrapt met een heus glutenvrij feestje op Landgoed Luchtenburg. Een intiem event waarbij verschillende glutenvrije influencers & bloggers aan een tafel vol glutenvrij lekkers schoven, uiteraard gemaakt met Consenza producten. Ook waren de hele week toffe winacties. Wat een feest!

ONZE PRODUCTEN ZIJN TE VINDEN BIJ: