GOEDE VOEDING

Biologisch en puur, vrij van kunstmatige toevoegingen en ook nog eens heel lekker. Ons assortiment van ruim 500 producten is te vinden in de supermarkt, grotendeels onder onze eigen merken zoals Smaakt, BioToday, RAW Organic Food en Consenza. Van houdbaar tot dagvers, voor elk moment van de dag, en van glutenvrij tot koolhydraatarm. Maar we gaan verder! Zo is ons assortiment vrij van geraffineerde suikers, grotendeels BioBased verpakt én voor meer dan 90% vegan.

 

Over assortiment

VOOR EEN LEEFBARE WERELD

De Smaakspecialist gelooft oprecht in de kracht en noodzaak van goede voeding voor een leefbare wereld. Verantwoord eten voor iedereen toegankelijk maken. Dat is wat de Smaakspecialist doet, dag in dag uit. Hoe? Door het ontwikkelen, produceren en distribueren van goede voeding met respect en liefde voor mens, dier en natuur. Maar ook door mensen bewust te maken van de kracht van goede voeding, door het delen van kennis en inspiratie in onze impactprogramma’s.

 

Over DE smaakspecialist

Bekijk onze merken Smaakt, BioToday, RAW Organic Food, Consenza of een van onze andere merken.

IMPACT PROJECTEN

KidsProef, Bio Proeflokaal & Organic Kitchen

Iedere dag maken we impact met een grote of een kleine stap. We make organic foodprints: een afdruk die de aarde respecteert in plaats van uitput. We maken pas echt het verschil als we dit samen met zo veel mogelijk mensen doen. Daarom delen we onze kennis en inspireren we dagelijks duizenden mensen via lesprogramma Kidsproef, pop-up concept Bio Proeflokaal en online food community Organic Kitchen.

Impact projecten

DUURZAAMHEID

Als B Corp staan kwaliteit en duurzaamheid voorop

Duurzaamheid is een mindset, niet zomaar een paragraaf in een missiestatement. Het met succes behaalde B Corp duurzaamheidscertificaat is daar een mooi bewijs van. Ook kunnen we met trots vaststellen dat we met onze inspanningen bijdragen aan 9 van de duurzame ontwikkelingsdoelen die opgesteld zijn vanuit de Verenigde Naties. Natuurlijk doen we dit alles door te werken volgens de standaard van vooraanstaande keurmerken, die onze kwaliteit waarborgen. Én samen met een enthousiast team van collega’s, met onze klanten en in samenwerking met onze partners.

Impact maken

Bio, logisch toch?

Herkenbaar aan het groene blaadje

De basis van onze producten is biologisch. Biologische voeding wordt onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden geproduceerd, waarbij een zo gezond mogelijk ecosysteem wordt gecreëerd. In de landbouw betekent het o.a. dat er wordt gewerkt met compost en natuurlijke mest, zonder chemisch-synthetische hulpmiddelen (pesticiden) en GMO (genetisch gemodificeerd) vrij.

Biologisch

ONTDEK ONZE MERKEN

Elk van onze merken heeft een eigen assortiment, look & feel en doelgroep. Gedurende het jaar heeft elk merk ook zijn unieke activaties, campagnes en productlanceringen, om zowel de consument als retailer te inspireren. Hieronder een greep uit de laatste merkontwikkelingen.

Biotoday pancake stack

Dé bakbattle van 2022! Maar liefst 16 influencers gingen de strijd met elkaar aan voor “Nederlands #1 pancake stack”, €1000 prijzengeld en natuurlijk eeuwige roem! Hun bakcreaties zijn werkelijk een lust voor het oog en een streling voor de tong. Fluffy, exotisch of sticky. Met een scheutje fluweelzachte BioToday ahornsiroop wordt werkelijk elk van deze pareltjes tot meesterwerk gekroond. Uiteindelijk kon er natuurlijk maar 1 stack de winnaar zijn, welke in volle glorie op de voorkant van het Pancake stack e-book prijkt.

naar biotoday

Sandra ysbrandy x smaakt

Wat zijn we trots op de samenwerking van Smaakt met Sandra Ysbrandy. Sandra is voedingsdeskundige, TV kok en gek op koken en gezonde, natuurlijke voeding. Het is haar missie om Nederland vitaler en weerbaarder te maken en zij gelooft heilig in de kracht van natuurlijke voeding en duurzame leefstijl: een perfecte match met Smaakt! In 2022 gaat Sandra de keuken in met producten van Smaakt. Ze hoopt hiermee mensen te inspireren en enthousiasmeren om zelf weer de keuken in te gaan en te kiezen voor echt eten.

naar smaakt

Consenza weekplanner

Consenza weekplanner

Consenza lanceert een kant en klare weekplanner (7 dagmenu’s) met heerlijke glutenvrije recepten. Van ontbijt tot lunch, diner en tussendoor. In de Consenza weekplanner delen 7 glutenvrije experts hun ideale dagmenu. Allemaal hebben zij een eigen motivatie om glutenvrij te eten. De een vanwege een intolerantie en de ander omdat haar zoon coeliakie heeft. Hun ideale dagmenu’s hebben allemaal hetzelfde doel: laten zien dat glutenvrij eten een feestje kan zijn.

ONZE PRODUCTEN ZIJN TE VINDEN BIJ: