Ons team

Kijkje in de keuken

De Smaakspecialist is de afgelopen jaren flink gegroeid. Zo flink dat wij ons pand in Ulvenhout zijn ontgroeid en in september 2014 intrek hebben genomen in ons nieuwe pand in Bavel. Ons team telt zo’n 30 knappe koppen, van jong tot oud, mannen en vrouwen, van idealistisch tot commercieel. Maar of iemand nou diehard foodie of lichtgroen is, allemaal zijn we even enthousiast om onze droom werkelijkheid te maken: verantwoord eten voor iedereen toegankelijk maken met respect voor mens, natuur & milieu. Omringd en geïnspireerd door onze producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, innoveren, verbeteren en inspireren.

nieuwjaar

Dit zijn wij!

Joep Dirven de Smaakspecialist
Joep Dirven
Assistent business controller

Joey werkt in Trade Marketing en houdt ontzettend van koken! Bij voorkeur kookt hij het liefst met eerlijke en heerlijke producten. Dat is dan ook de reden dat hij graag werkt voor de Smaakspecialist. Zijn favoriete product is de gemengde notenpasta van BioToday.

Joey Boelaars
Trade Marketing

Naast de dagelijkse taken voor het logistieke proces is Frank ook onderdeel van de Development Kitchen. Binnen dit team zorgt hij ervoor dat onze producten altijd beschikbaar zijn voor de klant met een zo goed mogelijke prijs. Het liefst eet hij tijdens de lunch en het diner warm, zijn favoriete product is dan ook de boemboe spicy beef van Smaakt.

Frank Przespolewski
Logistiek

Eef is werkzaam op de afdeling Marketing & Communicatie. Ze is altijd op zoek naar inspiratie en de nieuwste foodtrends die ze vervolgens deelt met de community van de Smaakspecialist. Ze heeft een grote passie voor voeding en noemt zichzelf dan ook een ‘Foodie’. Haar droom: een gigantisch bereik hebben om dagelijks heel Nederland te inspireren op het gebied van biologische en verantwoorde voeding.

Eef de Regt
Marketing & Communicatie

Als een echte kookfanaat met een achtergrond in hotel management past Esther perfect in de food branche. Omringt door een team fijne collega’s, houdt Esther zich als medewerker inkoop voornamelijk bezig met de administratieve kant van de inkoop. En als er toch klachten zijn over een product? Dan duikt zij in het probleem zoekt het uit. Haar keukenkastjes zijn altijd gevuld met Smaakt-toppers zoals lijnzaad, honing, spelt crackers en walnoten.

Esther Levie
Medewerker inkoop

Als Directeur Finance en Operations houdt Daphne zich bij de Smaakspecialist met name bezig met de cijfers, maar ze ziet er ook op toe dat onze kwaliteit, inkoop, logistiek en datamanagement op orde is en blijft. Daphne is een groot fan van een gezonde levensstijl en daar hoort natuurlijk verantwoorde voeding bij. Haar favoriete producten zijn de verschillende muesli ’s voor in de yoghurt, lekker als ontbijt of tussendoor!

Daphne Mul
Directeur Finance en Operations

Als HR dame zorgt Daiëlle er voor dat iedereen blij is op z’n werk. Wat ze dan ook het leukste vindt bij de Smaakspecialist zijn de mensen, ze heeft nog nooit zo veel leuke collega’s bij elkaar gehad. Zelf was Daiëlle niet zo’n foodie, maar doordat alle collega’s zo enthousiast zijn over biologische voeding raakt ze zelf ook steeds meer gepassioneerd. Kan ze mooi op zoek naar een favoriet product!

Daiëlle Rikken
HRM

Als accountmanager buitendienst midden en zuid Nederland houdt Menno zich bezig met het contact met de ondernemers en bedrijfsleiders in het land. Hij zorgt ervoor dat er op regionaal niveau het juiste assortiment in de winkels staat. ”Ik werk graag bij de Smaakspecialist omdat het een mooi assortiment ”on trend” aanbied en het een professionele, dynamische organisatie is. Mijn favoriete product is de Muesli gojibes van RAW organic food. Heerlijke muesli voor in de ochtend!”

Menno Snijders
Verkoop buitendienst

Jeffrey van Damme
Sales representatieve Beligië

Pieter Priem
Marketing Manager

Estelle de Wolff
New Business

Sandra Vissers is trade- en category manager binnen de Development Kitchen; het kloppend hart van de organisatie waar productontwikkeling, innovatie, data en research samenkomen. Sandra was al eerder werkzaam bij de Smaakspecialist. De afgelopen jaren richtte zij zich op diverse andere grote A-merken, welke kennis zij nu mee terugneemt naar de Smaakspecialist. Sandra’s ambitie is om onze producten ook onder de niet-bio-shoppers bekend te maken! Zoals Smaakt ontbijtpap, super makkelijk en lekker.

Sandra Vissers
Trade- en category manager

Stefan werkt op de afdeling verkoop en ondersteunt hierbij het team met name in het Retail kanaal. Vanuit de overtuiging dat verantwoord eten belangrijk is voor mens en milieu, zet Stefan zich dagelijks in om de producten van De Smaakspecialist bij zoveel mogelijk supermarkten in de schappen te krijgen. Producten die Stefan zelf niet kan missen, zijn de ontbijtgranen van Raw Organic Food en de kokosolie en kokosmelk van BioToday.

Stefan Versluis
Assistent Category & Channel Management

Kim werkt op de Marketing & Communicatie afdeling, ook wel onze Content Kitchen genoemd: een plek waar ze maar al te graag in de potten en pannen roert! Haar affiniteit met goed en lekker eten én het creëren van content hierover is ontstaan toen ze werkte op de redactie van een kooktijdschrift. Geen wonder dat ze ook haar eigen kookboek schreef en publiceerde: het Bananenboek. Haar favoriete product van de Smaakspecialist? BioToday bananenmeel natuurlijk!

Kim Waninge
Marketing & Communicatie

Mik werkt op de afdeling verkoop, waarbij ze ondersteuning biedt in het retailkanaal, export en met name New Business. In het weekend staat ze graag kokend en bakkend in de keuken, het liefst met verse ingrediënten uit haar eigen pluktuin. Ze kan haar passie goed gebruiken in haar werk en geniet hier dan ook volop van. Haar favoriete producten zijn de vegan ‘Bounty’ en de lekkere BioToday Cookies in handige portiepack voor onderweg.

Mik Wrekenhorst
Verkoop

Het is Anneloes haar verantwoordelijkheid om de merken van de Smaakspecialist in het buitenland op de kaart te zetten. Zij is dan ook regelmatig onderweg en in haar tas zul je altijd een BioToday koekje in handige portion pack vinden. De wereld een beetje mooier maken door verantwoord eten voor iedereen toegankelijk te maken, dat is waar Anneloes zich elke dag vol energie voor inzet!

 

Anneloes Hoorneman
New Business Developer

Ben is verantwoordelijk voor Logistiek, Trade Marketing en Category Management. Hij geeft onder andere sturing aan de afdeling verkoop en is de spin in het web tussen de afdelingen Inkoop & Logistiek, Kwaliteit en Customer Service. De innovatiekracht van De Smaakspecialist sprak hem zeer aan en om deze reden is hij hier werkzaam. Ben is dol op de chocoladerepen van Raw Organic Food. Niet alleen omdat het lekker is, maar ook vanwege het duurzame traject waar de reep door heen gaat. Ben zijn favoriete recept zijn boekweitpannenkoeken met een beetje rauwe honing.

 

Ben Stigter
Manager Logistiek

Nesrine is te vinden in de Development Kitchen. Zij houdt onder andere het datasysteem van de supermarkten bij. Ze is bij de Smaakspecialist begonnen als stagiaire en daarna is ze nooit meer weggegaan. Nesrine is dol op de volkoren couscous van Smaakt en vindt alle recepten met couscous fantastisch vanwege de veelzijdigheid van het product.

 

Nesrine Titou
Kwaliteit

Hélène houdt zich voornamelijk bezig met productontwikkeling én ze ondersteunt de afdeling Verkoop. De producten van De Smaakspecialist maken haar helemaal gelukkig en daarom heeft ze alles op alles gezet om bij ons bedrijf aan de slag te kunnen gaan. Hélène’s favo eetmoment van de dag is ontbijt, dus geen wonder dat je haar kunt wakker maken voor haar ontbijtje van havermout met wortel, kaneel, rozijnen, cacaonibs en kokos.

Hélène Lokhoff
Productontwikkeling

Hans van Gils is Financieel Administratief Medewerker en heeft in deze functie al flink wat ervaring opgedaan. Hij is nu blij de overstap te hebben gemaakt naar de Smaakspecialist. Een bedrijf met mooie, gezonde en vooral tastbare producten die zich nu letterlijk om zich heen bevinden. Hans lust eigenlijk alles maar is vooral fan van brood. De grote variatie aan broodbeleg van Smaakt zoals de bloemenhoning, de verschillende soorten jam en spreads zijn dan een verantwoorde maar vooral lekkere keuze.

Hans van Gils
Financieel Administratief Medewerker

Evelinne werkt als nutritionist bij de Smaakspecialist. Samen met Nesrine vormt Evelinne de afdeling kwaliteit. De visie van De Smaakspecialist sluit aan bij haar persoonlijke visie: Food met liefde voor het product, de mensen en de natuur. Evelinne houdt erg van granen, omdat ze een evenwichtige en gevarieerde basis voor elke maaltijd vormen. Haar favoriete recept is lauwwarme havergerecht met een rijke gevulde salade.

 

Evelinne Weijmer – Ramos França
Kwaliteit

Vanuit de overtuiging dat we zelf de verantwoordelijkheid hebben om goed voor onze wereld te zorgen ontstond bij Pieter een droom: verantwoord eten voor íedereen toegankelijk maken met liefde en aandacht voor mens, natuur en milieu. Pieter is met al zijn energie en passie zijn droom met de Smaakspecialist aan het ‘leven’.

Pieter Dirven
Directeur