BioToday

Good mood food

BioToday staat voor lekkere en eerlijke producten die een glimlach op je gezicht toveren en de wereld een beetje mooier maken. De trendy producten passen perfect in een happy & healthy lifestyle. Uiteraard 100% biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen.

  • Ruim 150 BioToday producten

  • Trendy & healthy

  • Focus op to-go & ready-to-use

naar BioToday

Volgens de laatste foodtrends

Met ons uitgebreide assortiment is elke dag lekker! De muesli’s zorgen voor een kick-start van je dag. Met de spreads en (noten)pasta’s en zoetmiddelen maak je van elk ontbijt, baksel of tussendoortje een feestje. En de koekjes en repen zorgen voor een echt verantwoord verwenmoment (voor onderweg). Alle producten zijn biologisch, suikerbewust en zonder ingrediënten met vraagtekens.

BioToday I feel great

BioToday geeft kleur aan je dag! Met de innovatieve producten begeeft de echte food lover zich in een waar paradijs. In het assortiment hebben we extra veel aandacht besteed aan to-go, ready-to-use, glutenvrij en vegan. Met haar vrolijke verpakkingsdesign, inspirerende receptcreaties en samenwerkingen met bekende foodbloggers is het een aansprekend merk voor de hippe jonge vrouw.