BioToday

Over BioToday

Good mood food

Vandaag wordt een andere dag, met BioToday! Vroeg uit de veren met een van de ontbijtgranen, tussen de middag een rijstcracker met gemengde notenpasta en voor tijdens het sporten een notenreep cranberry-amandel. ‘s Avonds zet je in een handomdraai een vegan maaltijd op tafel met de vegan verslijn van BioToday. En met een kopje thee met een chocolate & berries koekje op de bank sluit je je dag lekker af.

BioToday biedt gezonde en eerlijke producten aan die een glimlach op je gezicht toveren. We houden altijd onze ogen open voor de laatste trends en ontwikkelingen, zodat je kunt genieten van de meest trendy producten. Uiteraard 100% biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. In ons assortiment hebben we bovendien extra veel aandacht besteed aan to-go, ready-to-use, vrij van toegevoegde geraffineerde suikers, glutenvrij en vegan.

 

 

Website BioToday

Ik ben lekker campagnebeeld BioToday

Ik ben lekker

Populaire koekjes range vol in de spotlight

De Ik ben lekker-campagne brengt de populaire 10-pack koekjes van BioToday met een fun-factor grootschalig onder de aandacht. Het kleurrijke campagnebeeld is zowel in het straatbeeld als online niet te missen! De BioToday koekjes zijn verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken, zoals Speculoos, Amandel-citroen en Cranberry-chocolade. Met de campagne legt BioToday de nadruk op feel-good en daarmee wordt de consument op een laagdrempelige manier naar een biologisch alternatief getrokken. Allereerst omdat de koekjes simpelweg heel lekker zijn, én daarnaast zijn ze ook nog eens biologisch en verantwoord! In totaal zijn met de diverse activaties ruim 2 miljoen consumenten online bereikt.

 

Ik ben lekker campagne

Producten in de spotlight

Kaasfondue

Lees meer

Warme sappen

Lees meer

Vegan to-go snacks

Lees meer

Peulvruchtenspreads

Lees meer

Highlights