Smaakt

Over Smaakt

Elke hap telt!

Wij geloven dat kennis- en inspiratiedeling over voeding een belangrijke bijdrage kan leveren aan het maken van een bewuste keuze over wat je als mens eet. Een keuze met impact voor jezelf, voor jouw omgeving en onze toekomst. Smaakt staat voor een revolutie in bewustwording. Wij geloven dat het belangrijk is dat iedereen deze keuze kan maken.

Van ontbijtgranen tot melen, dranken, snacks, vegan avondmaaltijden, vegan versproducten en nog veel meer: met het uitgebreide assortiment biologische producten van Smaakt kun je de hele dag door verantwoord eten. Onze producten zijn vrij van bijvoorbeeld (landbouw)gif, kunstmest en antibiotica. Cut the crap! Dat is goed voor jezelf, goed voor jouw omgeving en goed voor onze toekomst. Elke hap telt.

 

Website Smaakt

Smaakt merkbeleving

EAT CLEAN! #EveryBiteMatters

Jim bakkum gaat naakt voor Smaakt

De ‘Eat Clean’ campagne van Smaakt promoot ‘naakte’ voeding. Oftewel: biologische voeding, vrij van kunstmest, diergeneesmiddelen, hormonen, chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, GMO’s (genetisch gemodificeerde organismen) en chemische bestrijdingsmiddelen zoals landbouwgif. Chemische toevoegingen die je niet in je lijf wilt hebben, en dus ook zeker niet in je voeding.

Brand ambassador Jim Bakkum heeft met een back-up van tientallen flashmobbers de nieuwe landelijke ‘Eat Clean’ campagne van Smaakt gelanceerd. De flashmob werd georganiseerd op het Stationsplein in Utrecht. Vanaf dat moment is het campagnebeeld, waarop Bakkum uit de kleren gaat, ook te spotten in het straatbeeld en op online kanalen.

 

Eat clean campagne

In de spotlight

Ontbijtgranen

Lees meer

Meel, bloem en bakmixen

Lees meer

Gezonde avondmaaltijd

Lees meer

Elke Hap Telt

Lees meer