Smaakt

Over Smaakt

Elke hap telt!

Wij geloven dat kennis- en inspiratiedeling over voeding een belangrijke bijdrage kan leveren aan het maken van een bewuste keuze over wat je als mens eet. Een keuze met impact voor jezelf, voor jouw omgeving en onze toekomst. Smaakt staat voor een revolutie in bewustwording. Wij geloven dat het belangrijk is dat iedereen deze keuze kan maken.

Van ontbijtgranen tot melen, dranken, snacks, vegan avondmaaltijden, vegan versproducten en nog veel meer: met het uitgebreide assortiment biologische producten van Smaakt kun je de hele dag door verantwoord eten. Onze producten zijn rijk aan vezels, eiwitten, vitamines en mineralen.

Hiernaast draagt Smaakt het Europees biologisch kenmerk. Om deze te mogen dragen moeten onze producten aan veel regels voldoen zoals vrij zijn van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest, diergeneesmiddelen en chemische toevoegingen. Cut the crap! Met biologische producten in je voorraadkast, haal je dus minder troep maar juist meer smaak en goede voedingsstoffen in huis.

Hiernaast zijn onze verpakkingen gemaakt van BioBased folie en zijn ze volledig recyclebaar. Het draait bij biologische voeding namelijk niet alleen om de impact van voeding op je lijf, maar ook om duurzaamheid en de wereld die we achter laten voor volgende generaties.

De producten van Smaakt zijn dus goed voor jezelf, goed voor jouw omgeving en goed voor onze toekomst. Elke hap telt.

Website Smaakt

Smaakt merkbeleving

In de spotlight

Ontbijtgranen

Lees meer

Meel, bloem en bakmixen

Lees meer

Gezonde avondmaaltijd

Lees meer

Elke Hap Telt

Lees meer