Smaakt

Goed voor jezelf, jouw omgeving en onze toekomst

Smaakt gelooft dat kennis- en inspiratiedeling over voeding kan bijdragen aan het maken van een bewuste keuze over wat je eet. Een keuze met impact voor jezelf, voor jouw omgeving en onze toekomst. Jouw eten smaakt lekkerder als je weet dat het goed geproduceerd is. Op een eerlijke manier, voor mens en milieu. Dat proef je niet alleen, dat voel je. Je kiest ervoor iets terug te doen. Jij smaakt het verschil! Smaakt staat voor een revolutie in bewustwording.

 

  • Ruim 300 producten

  • Less carb lijn

  • Vegan vers lijn

 

naar Smaakt

Alle keukenessentials

Van ontbijtgranen tot melendrankentussendoortjesvegan avondmaaltijdenvegan versproducten, een less carb lijn en nog veel meer: met het uitgebreide assortiment biologische producten van Smaakt kun je de hele dag door verantwoord eten. Onze producten zijn puur en rijk aan nutriënten. Met de biologische producten van Smaakt in je voorraadkast, haal je minder troep en meer smaak en goede voedingsstoffen in huis.

Jij Smaakt het verschil!

Smaakt draagt het Europees biologisch keurmerk. Onze producten voldoen aan strenge regels, zo zijn ze o.a. vrij van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest, diergeneesmiddelen en chemische toevoegingen. Cut the crap! Daarnaast zijn onze zakverpakkingen gemaakt van BioBased folie en deze zijn volledig recyclebaar.