Bio Proeflokaal concept

Pop-up concept Bio Proeflokaal

Het Bio Proeflokaal is een pop-up concept dat volledig in in het teken staat van bewustwording rondom verantwoorde en biologische voeding. Met het concept toveren we een locatie om tot een tijdelijke foodbeleving, waar mensen letterlijk kennis kunnen maken met de wereld van biologisch eten door te proeven, ruiken, eten, zien, voelen, drinken en kopen. Denk aan een restaurant, evenement, fundraising, shop, diner of een combinatie daarvan. Soms voor een weekend, soms voor een aantal weken. Inmiddels heeft de Smaakspecialist al 4 succesvolle edities van het Bio Proeflokaal gedraaid en duizenden mensen geïnspireerd.

 

  • Oude Postkantoor Breda | Restaurant + shop | 6 weken
    Met diverse events, blogger meet & greets, foodworkshops en thema-diners.
  • Landgoed Anneville Ulvenhout | Restaurant |
    Unieke locatie omgetoverd tot restaurant met luxe biologisch vijf gangen-diner.
  • Blue City Rotterdam | Evenement |
    Food experts aan het woord over ‘Gezond en bewust eten in 2025’
  • ’t Sas Breda | Restaurant + shop | 10 dagen
    Met biologische diners en evenementen zoals een fundraising diner, een charity diner en interactieve lezing.

Editie 2019: De Moestuin in Utrecht

Het Bio Proeflokaal 2019. Biologisch eten, dat doe je natuurlijk het liefst uit eigen tuin. Daarom duiken we voor deze editie van het Bio Proeflokaal De Moestuin in Utrecht in. Kom de biologische keuken proeven, want elke hap telt!

Van 15 t/m 17 november 2019 toveren we De Moestuin in Utrecht om tot proeftuin. Hier kun je komen eten en beleven in ons biologische pop-up restaurant, uiteraard mét groenten uit eigen tuin. Geniet met vrienden en familie van een uitgebreid viergangen diner in een unieke setting. Reserveer snel je plek, want vol is vol!

Lees meer