Bio Proeflokaal

Pop-up concept

Het Bio Proeflokaal is een pop-up concept dat volledig in het teken staat van bewustwording rondom verantwoorde en biologische voeding. Met het concept toveren we een locatie om tot een tijdelijke foodbeleving, waar mensen letterlijk kennis kunnen maken met de wereld van biologisch eten door te proeven, ruiken, eten, zien, voelen, drinken en kopen. Inmiddels heeft de Smaakspecialist al meerdere succesvolle edities van het Bio Proeflokaal gedraaid en duizenden mensen geïnspireerd.

 

  • Biologische Foodbeleving 

  • Tientallen succesvolle pop-up edities 

  • Thuisdiners door heel Nederland 

 

Bio Proeflokaal

Bio Proeflokaal @home

4-gangendiner voor thuis

Bio Proeflokaal @home is een mooie uitbreiding op het bestaande concept, waarbij heel Nederland bediend kan worden met een biologisch thuisdiner. Bio Proeflokaal @home is genieten van een biologisch 4-gangen thuisdiner, gratis thuisbezorgd in heel Nederland. Niet zelf hoeven koken, maar wél overheerlijk eten.

 

Lees meer

BEKIJK DE VERSCHILLENDE POP-UP EDITIES

Oude Postkantoor Breda

6 weken lang biologisch proeven

Het eerste Bio Proeflokaal vond plaats in het oude postkantoor van Breda, waar bezoekers zes weken lang de wereld van biologisch eten hebben kunnen ontdekken. Naast dagelijkse winkel- en restaurantbezoekers trok het Bio Proeflokaal ook een breed publiek met diverse (business) events, blogger meet & greets, foodworkshops en thema-diners. In totaal hebben we ruim 10.000 bezoekers mogen ontvangen!

 

Lees meer

Landgoed Anneville Ulvenhout

Unieke locatie omgetoverd tot restaurant

Als onderdeel van de 12,5 jarige jubileumviering van de Smaakspecialist, stond Landgoed Anneville in Ulvenhout een weekend volledig in het teken van biologische en verantwoorde voeding. Het Koetshuis werd omgedoopt tot pop-up Bio Proeflokaal, waar RAVANELLO een biologisch 4-gangen diner kookte met producten van de Smaakspecialist, aangevuld met pure biologische versproducten uit de regio.

 

Lees meer

Blue City Rotterdam

Event in het teken van ‘Gezond en bewust eten in 2025’

Deze bijzondere editie van het Bio Proeflokaal vond plaats in duurzame hotspot BlueCity Rotterdam, met spectaculair uitzicht over de Maas. De Smaakspecialist nam tijdens deze pop-up-editie de genodigden mee in het vraagstuk ‘Wat is gezond en bewust eten in 2025?’. Inspirerende sprekers zoals Isabel Boerdam van de Hippe Vegetariër, oprichter van Delicious Makkie Mulder en journalist Daan de Wit deelden hun kijk op dit thema met het publiek.

 

Lees meer

'T Sas Breda

Restaurant + shop in hartje centrum

In hartje Breda opende de Smaakspecialist dit keer een pop-up restaurant met winkel in het teken van de Smaakt campagne ‘Elke hap telt’. Met biologische diners en evenementen zoals een fundraising diner voor KidsProef, een charity diner voor 50 speciale gasten en interactieve lezing ‘Food for thought’.

 

Lees meer

De Moestuin Utrecht

Biologisch eten in de kas

Bij de Moestuin in Utrecht verbouwen ze hun eigen biologische groenten. Hun kas werd het decor voor verschillende biologische proeverijen. Gasten konden genieten van de kookkunsten van chef Bas Hellemons tijdens een uitgebreid vier-gangendiner. Natuurlijk gemaakt mét producten van de Smaakspecialist en uit de moestuin. Families schoven aan bij de Bio KidsProef Brunch met leuke interactieve elementen uit het lesprogramma KidsProef.

 

Lees meer