LANDGOED LUCHTENBURG IS EEN OASE VAN RUST, DICHTBIJ UITVALSWEGEN

Sinds het voorjaar van 2020 heeft de Smaakspecialist haar intrek genomen in Landgoed Luchtenburg. Landgoed Luchtenburg is een verlengstuk van de Smaakspecialist en haar missie om goede voeding voor een leefbare wereld en kennis hierover toegankelijk te maken. We zijn ontzettend blij om de gronden van dit prachtige landgoed te mogen beheren en op deze plek anderen te kunnen inspireren. Er zijn honderden landgoederen in Nederland. Maar er zijn er niet zo veel zo uniek als Luchtenburg. Het ademt een prachtige historie en verkeert in zeer goede staat. Het is dichtbij grote steden als Breda, Tilburg, Antwerpen en Rotterdam. Het bevindt zich in een oase van rust, terwijl de A58 slechts drie minuten hiervandaan is. Bekijk de mogelijkheden voor een biologische vergadering, bruiloft, event of uitvaart.

Veelzijdige evenementenlocatie

VOOR GROTE EN KLEINE GROEPEN

De gerenoveerde Tiend is een unieke en veelzijdige locatie. Of je nu met een kleine of grote groep bent, zakelijk of privé iets wilt organiseren, de mogelijkheden in (en om) de Tiend zijn eindeloos. De Tiendzaal leent zich perfect voor een feest, ceremonie, lezing of uitvaart. In het Bio Proeflokaal kan er perfect worden vergaderd, geluncht, gekookt of gedineerd.

BIOLOGISCHE CATERING

Indien gewenst zorgen we voor heerlijke biologische catering, als culinaire omlijsting van je event of bijeenkomst. Van koffietafel tot lunch en hapjes, we denken graag met je mee! Daarbij werken we zoveel mogelijk met onze eigen biologische producten. Huisgemaakt of in samenwerking met een cateraar uit de regio.

Kom dineren tijdens een Bio Proeflokaal

BIOLOGISCH 4-GANGENDINER

Wist je dat je exclusief kunt komen dineren op Landgoed Luchtenburg? Regelmatig wordt de Tiend omgedoopt tot een Bio Proeflokaal. Een pop-up restaurant waar je kunt genieten van een biologisch 4-gangendiner bereid door chef Bas Hellemons. Kijk op www.bioproeflokaal.nl voor meer informatie en aankomende edities. Wie weet ontvangen wij jou binnenkort als gast tijdens een Bio Proeflokaal editie!

Over Landgoed Luchtenburg

EEN STUKJE HISTORIE IN HET GROEN

Ons landgoed is gelegen ten zuiden van Breda in Ulvenhout AC. Het is in 1518 ontstaan toen Graaf Hendrik III van Nassau grond uitgaf aan zijn rentmeester de heer Montens. Het landgoed van 65 hectare bestond destijds uit bossen, vennen en vormde een geheel met de landgoederen Valkenberg en De Hondsdonk. De prachtige Tiendschuur is het oudste gebouw, vermoedelijk uit 1524, de boerderij is een stukje jonger. Het klassieke landhuis dateert uit circa 1700. Het landgoed heeft in de tijd verschillende bewoners gekend en diverse veranderingen ondergaan.

 

Bruiloft Landgoed Luchtenburg

Trouwen op Landgoed Luchtenburg

EEN BIOLOGISCHE BRUILOFT IN STIJL OP HET LANDGOED

We stellen het landgoed open voor tien biologische bruiloften per jaar. Een ontzettend unieke gelegenheid om jullie bruiloft te vieren midden in het groen, omgeven door de karakteristieke sfeer van Luchtenburg. Zowel de Tiend als de omgeving bieden eindeloze mogelijkheden om jullie mooiste dag naar eigen wens in te vullen, van ceremonie tot feest. Wij werken samen met De Kort catering, die jullie trouwdag helemaal naar jullie smaak verzorgt. Van culinaire beleving tot sfeervol decor. Bekijk welke bruidsparen jullie voorginen:

Mon et Mine  (Sandra & Anthony), The Wedding Story (Sanne & Niels), Julie Algra (Ingrid & Luc), Underneath the Apple Tree (Willemien & Dave), Best Man Weddings (Danielle & Dimitri)

Heb je interesse in het organiseren van een bruiloft, vergadering, bijeenkomst, uitvaart of ander evenement op onze locatie? Ga dan naar www.landgoedluchtenburg.nl of neem contact op via info@landgoedluchtenburg.nl

Neem contact op