Missie en visie

Onze missie

Wij geloven in de kracht en noodzaak van goede voeding voor een leefbare wereld.

 

Toegankelijkheid

We maken goede voeding voor een leefbare wereld toegankelijk, door het ontwikkelen, produceren en distribueren van goede voeding met respect en liefde voor mens, dier en natuur.

Bewustwording

We maken mensen bewust van de kracht van goede voeding voor een leefbare wereld, door het delen van kennis en inspiratie in impactprogramma’s.

 

Social venture

Using business as a force for good

Eind 2018 heeft de Smaakspecialist haar duurzaamheidscertificering B Corp behaald. Daarmee voldoet de Smaakspecialist aan strenge eisen op het gebied van sociale- en milieuprestaties, transparantie en aansprakelijkheid. Als gecertificeerd bedrijf werkt de Smaakspecialist met een langetermijnvisie, voortdurend bezig met de verbetering in de waardeketen, het optimaliseren van de bedrijfsimpact en het creëren van goede werkvoorzieningen. Als B Corp bedrijf laten we zien dat impact leidt tot schaalbaarheid, winstgevendheid en positieve verandering. Lees verder over B Corp.

Onze visie

 • Passie voor voeding

  Wij geloven oprecht in de kracht van voeding en geloven dat dit van grote invloed kan zijn op de gezondheid van de mens en de wereld. Wij zien het dan ook als onze taak om onze klanten op dit gebied voor te lichten waar gewenst.

 • Wij zijn er voor de klant

  We vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, zij zijn tenslotte de reden waarom wij dit doen. Mocht dit dan ook niet zo zijn, dan komen we graag met u in contact. Zou u onze producten niet aanraden bij iemand die u dierbaar is, dan horen wij dit graag van u!

 • Toegankelijkheid creëren

  Gezondheid hoort voor iedereen toegankelijk te zijn. Wij doen dan ook ons uiterste best om hier een steentje aan bij te dragen door onze prijzen zo strak mogelijk te houden. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van mens, dier of natuur.

 • Vooruitstrevend

  Wij willen meegaan met de tijd en doen dit door continu in de gaten te houden waar de meeste noodzaak ligt en de meeste behoefte aan is binnen de markt. Heeft u tips, op- of aanmerkingen? Dan horen wij dit graag!

 • De wereld ligt aan onze voeten

  Het is onze verantwoordelijkheid om goed voor onze aarde te zorgen, zij is tenslotte ons alles. De keuzes die wij maken doen wij altijd met de gezondheid van de aarde in ons achterhoofd.

 • Hoogwaardige kwaliteit

  Ons doel is om kwalitatief hoogstaande biologische producten op de markt te brengen. Met respect voor mens, dier en natuur willen wij graag de mooiste producten voor onze klanten beschikbaar stellen.