12,5 jarig jubileum de Smaakspecialist

De Smaakspecialist heeft als missie verantwoorde voeding voor iedereen toegankelijk te maken en dagelijks zo veel mogelijk mensen te inspireren om verantwoord te eten. We doen dit met onze merken, maar ook door kennisdeling via foodplatform Organic Kitchen, educatieprogramma KidsProef en pop-up concept Bio Proeflokaal. Het 12,5 jarig bestaan is voor de Smaakspecialist een mooie gelegenheid om feestelijk uit te pakken met een aantal bijzondere events op 19 & 20 mei op Landgoed Anneville in Ulvenhout.

Zo komen op vrijdag 19 mei het Bio Proeflokaal en KidsProef samen tot leven in het koetshuis van Anneville tijdens een Organic Business lunch. De lunchspecialist van de Smaakspecialist kookt een bijzondere biologische 3-gangen lunch voor een select zakelijk gezelschap. Basisschoolleerlingen zullen tijdens een interactieve les KidsProef meehelpen met de bereiding en het uitserveren van de lunch. Als kers op de taart van de jubileumviering wordt tijdens de lunch het Bio proefboek uitgereikt, een receptenboek vol heerlijke biologische receptinspiratie.

Vrijdagavond genieten ruim 100 gasten van het Organic Tasting diner. Een Bio Proeflokaal pop-up voor één avond op een unieke locatie. RAVANELLO kookt een biologisch 4-gangen diner met producten van de Smaakspecialist, aangevuld met pure biologische groenten- en zuivelproducten uit de regio. Het menu bestaat uit verrassende smaakcombinaties en creatieve bereidingen, zoals zeebaars met citrusvruchten en een dessert van rabarber en aardbeien.

De echte foodies kunnen hun hart ophalen op zaterdagochtend tijdens BioToday Brekkie Time met een heerlijke brunch en foodstyling workshop.

Kortom een feestelijk jubileumweekend!