BESTE INTRODUCTIE 2023: BIOTODAY GRANOLABARS & LINZENCHIPS ROZEMARIJN

Ulvenhout, 22 maart 2024 – Niet met één maar met maar liefst twee producten viel de Smaakspecialist bij de Levensmiddelenkrant in de prijzen! Vol trots nemen wij de prijs voor Beste Introductie 2023 in ontvangst, voor onze BioToday Linzen Chips Rozemarijn en BioToday Granolabars. Een mooie erkenning voor onze lekkere en duurzame producten.

Met aandacht en liefde voor mens, dier en natuur maken wij de mooiste biologische producten voor in het supermarktschap. Dat doen we met een duidelijke visie in een enthousiast team van collega’s. Het feit dat de jury ons werk bekroont met deze prijs bevestigd dat we op de goede weg zijn en moedigt ons aan om door te gaan met het ontwikkelen, produceren en distribueren van duurzame levensmiddelen.

De beoordeling

Elk jaar doet Levensmiddelenkrant een rondje langs het supermarktkanaal om te kijken hoe nieuwe merkartikelen worden ontvangen. En raad eens? Onze producten scoorden super hoog op alle belangrijke punten – ondersteuning, innovatie en snelheid van verkoop.

Het is fijn dat wij niet alleen zelf erg in de producten geloven, maar ook vanuit de jury de bevestiging te krijgen dat we goed bezig zijn! – Pieter Dirven

Over onze Award Winnende producten

BioToday Linzenchips Rozemarijn

Onze Linzenchips Rozemarijn bevat 37% minder vet dan vergelijkbare chips en is ook nog is een bron van vezels. Daarnaast komt de heerlijke smaak van rozemarijn uit échte kruiden, zonder kunstmatige toevoegingen. Extra pluspuntje: naast biologisch is deze chips ook vegan en glutenvrij!

BioToday Granolabars

De Granolabars Pompoen Cranberry en Choco Hazelnoot zijn lekker zoet en hebben een krokante bite. De repen zijn glutenvrij, in de oven gebakken en vrij van kunstmatige toevoegingen. Rijk aan vezels en ook geschikt voor veganisten. Met deze repen heb je altijd een makkelijk en verantwoord tussendoortje bij de hand. En vanzelfsprekend zijn ze biologisch, zoals al onze producten. Beter voor jezelf, voor de natuur en voor de toekomst.

 

Samen maken wij het verschil! 

Lees het gehele artikel van de Levensmiddelenkrant hier

Neem voor meer informatie contact met ons op via 076 565 67 09 of info@desmaakspecialist.nl.