Beste Introductie 2020: BioToday Candy Bars & RAW Lijnzaadmix

Niet met één maar met maar liefst twee producten viel de Smaakspecialist afgelopen december bij de Levensmiddelenkrant in de prijzen! Bij zowel de consument als de retailer vielen deze introducties in de smaak. De Smaakspecialist is dan ook ontzettend trots deze mooie prijs te hebben mogen ontvangen.

‘Het is fijn dat wij niet alleen zelf erg in de producten geloven, maar ook vanuit de jury de bevestiging te krijgen dat we goed bezig zijn!’.

Over onze Award Winnende producten

BioToday Chocobars

Ongezond snacken is niet meer van deze tijd. BioToday Chocobars zijn dan ook een heerlijk en meer verantwoord alternatief op de bekende bestaande candy bars, mede omdat de BioToday Bars meer dan 40% minder suiker bevatten.

De bars, omhult in een vrolijke verpakking, zijn perfect voor on-the-go! Ze bevatten verder geen onnodige toevoegingen of extracten en zijn vrij van dierlijke producten, waardoor ook veganisten van deze repen kunnen genieten. Extra pluspuntje: de repen zijn ook nog eens glutenvrij!

RAW Lijnzaadmixen Cia-sesam & Goji

De pandemie heeft ervoor gezorgd dat we massaal onze voorraadkasten vullen met gezonde, houdbare producten. Deze lijnzaadmixen kunnen daaraan niet ontbreken en zijn dan ook ideaal voor de start van je dag! Door de toevoeging van chia – en sesamzaad en goijbessen hoef je zelf niet meer te mixen en kun je deze zo toevoegen aan je yoghurt, smoothies en baksels.

Omdat de zaden zijn gebroken, kan het lichaam de aanwezige voedingsstoffen makkelijker opnemen. Verder zijn deze mixen suikerarm, vrij van kunstmatige toevoegingen, een bron van eiwitten en rijk aan vezels.

Lees het gehele artikel van de Levensmiddelenkrant  hier: