Beter eten met Smaakt koekjes

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 april organiseerde Albert Heijn het eerste Beter eten Festival bij Expo Haarlemmermeer. De Smaakspecialist was erbij met het merk Smaakt.

Eerste AH Beter eten Festival

Het festival was voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat voeding voor jezelf en jouw omgeving kan betekenen. Een programma met inspirerende topsprekers, interactieve workshops en proeverijen van het voedsel van nu en morgen. Smaakt was te vinden bij ‘Beter eten is de wereld beter achterlaten’. In dit deel van het festival konden consumenten zien waar eten vandaan komt, in gesprek gaan met producenten of telers en leren hoe we nu en in de toekomst gezond en duurzaam voedsel kunnen blijven verbouwen.

De wereld beter achterlaten met biologisch

Biologisch en een betere wereld gaan hand in hand samen. Voor veel consumenten is dit echter nog redelijk onbekend. Daarom mocht een Smaakt stand zeker niet ontbreken tijdens dit festival. Smaakt staat voor een revolutie in bewustwording; beter voor jezelf, jouw omgeving en onze toekomst. Op donderdag was het festival alvast speciaal voor personeel van Albert Heijn (zo’n 3000 mensen) geopend. Alle dagen hebben we bezoekers weten te inspireren met het biologische verhaal rondom onze Smaakt koekjes. Hiermee hebben we laten zien én proeven dat biologisch ook vooral een lekkere en duurzame keuze is.