Bio-Beurs: Behind the scenes

Op woensdag 17 en donderdag 18 januari is de Smaakspecialist aanwezig op de Bio-Beurs in Zwolle. De voorbereidingen voor de beurs zijn in volle gang. Vandaag vast een voorproefje van wat we gaan laten zien en wat je kunt proeven bij onze stand.

Productinnovaties: smaakvol, hoogwaardig en verantwoord!
De Bio-Beurs is een goed moment om bezoekers te inspireren met de nieuwste productinnovaties van de Smaakspecialist. We hebben namelijk niet stilgestaan afgelopen tijd. Om de mijlpaal suikervrij te realiseren ontwikkelen we momenteel alleen nog producten die vrij zijn van toegevoegde geraffineerde suikers. Voorbeelden hiervan zijn de Smaakt volkoren ontbijtpappen en de nieuwe BioToday fruitsnoepjes. Daarnaast zijn we ook achter de schermen bestaande recepturen aan het aanpassen, zoals de krokante muesli van BioToday. Deze is nu gezoet met graanstroop en op de beurs te proeven in de smaken rode biet en matcha.

Pompoen is hot! 
De meest heerlijke pompoengerechten geuren tegenwoordig in de Hollandse keukens en Instagram staat vol met de mooiste creaties. Vanuit deze behoefte in de markt heeft de Smaakspecialist een eigen pompoenlijn ontwikkeld. Hiermee wordt ingespeeld op de consumententrend. Benieuwd naar de nieuwe lijn? Proef op de beurs onze pompoenketchup, pompoencurry en een verrassende pompoenspread voor op brood.

Smaakt 2.0
Smaakt staat voor overheerlijke biologische voeding op basis van hoogwaardige ingrediënten. Verantwoorde voeding met toegevoegde waarde voor elk moment van de dag, voor dagelijks gebruik. Of je nu op zoek bent naar producten die vezelrijk zijn, zonder toegevoegde suikers, veganistisch of rijk aan eiwitten, met Smaakt op voorraad heb je altijd een perfecte basis in huis. Deze boodschap wordt ondersteund door een nieuwe hoogwaardige merkuitstraling. Inmiddels zijn de eerste verpakkingen in 2.0 stijl ontwikkeld. Het redesign van Smaakt is natuurlijk te zien op de beurs. Tijdens een bezoek aan onze stand vertellen we er graag meer over en zijn wij erg benieuwd naar de feedback.

Teaser!
We gaan niet te veel verklappen, maar we komen ook met iets nieuws op de markt voor de avondmaaltijd. Ben je benieuwd? We vertellen er graag meer over bij onze stand.

Kidsproef: Koning Máxima opent samen met KidsProef-kinderen de beurs
Woensdag zal de beurs geopend worden door niemand minder dan Koningin Máxima. Koningin Máxima zal bij deze officiële opening geassisteerd worden door KidsProef-kinderen. KidsProef, initiatief van de Smaakspecialist, is een educatief lesprogramma voor basisschoolkinderen van groep 7. Om er voor te zorgen dat de kinderen antwoord kunnen geven op de vraag: “Wat is biologisch?”, heeft de organisatie van de Bio-Beurs aan KidsProef gevraagd om de kinderen klaar te stomen voor de opening. De kinderen zullen daarom op woensdag 17 januari in de ochtend het lesprogramma doorlopen. Op onze stand meer informatie over het lesprogramma en de rol die je als organisatie of individu kunt spelen bij de uitrol in Nederland.

We ontmoeten je graag bij onze stand op het Foodplein bij M & O.

Ben je voornemens de beurs te bezoeken? Voor relaties hebben we nog enkele kaarten beschikbaar. Mail hiervoor naar: info@desmaakspecialist.nl