De Smaakspecialist presenteert nieuwste producten op de BioFach

Vier dagen inspireren, informeren en proeven in Neurenberg

Tijdens de grootste beurs in Europa op het gebied van biologische voeding heeft de Smaakspecialist bezoekers het veelzijdige assortiment laten ontdekken. We hebben het natuurlijk over de BioFach. Van dinsdag 14 t/m zaterdag 17 februari was het beurscomplex van Neurenberg omgetoverd tot een biologische walhalla met meer dan 3000 verschillende stands vanuit 93 verschillende landen.

 

Visite van over de hele wereld

De BioFach was voor de Smaakspecialist een goed moment om kennis te maken met nieuwe internationale klanten. We hebben dan ook bezoekers mogen ontvangen vanuit Europa, (Zuid-) Amerika, Afrika en Azië. Natuurlijk is de beurs ook een uitgelezen kans om bestaande klanten te inspireren met de nieuwste productinnovaties van de merken Smaakt, BioToday en Raw Organic Food. De innovaties die door de bezoekers zeer gewaardeerd werden waren o.a.: geroosterd lijnzaad, kaasfondue (in de varianten geitenkaas en Hollandse kaas), de linzen-maiswafel, fruitsnoep en natuurlijk de nieuwe pompoenrange met pompoencurry, -ketchup en -passata. Alle productinnovaties zijn in lijn met de mijlpaal om te werken zonder toegevoegde geraffineerde suikers.

 

Vegan is en blijft een hit!

De BioFach is het centrum voor de biologische sector. Ook voor de Smaakspecialist dus een bron van inspiratie om te zien wat er speelt in de markt. “De grootste trend is en blijft veganistische voeding. Je zag dit bij over de hele beursvloer terugkomen. Hier spelen wij als de Smaakspecialist op in door het ontwikkelen van nieuwe producten die rijk zijn aan eiwitten zoals de peulvruchten chips van BioToday en de lupinebonen van Smaakt. Ook zagen we dat kurkuma steeds populairder wordt. Dit nemen wij mee in onze productontwikkelingen en zien jullie wellicht snel in ons assortiment terug.” Aldus Hélène – New Product Development