BioToday Ginger is beste introductie

In 2021 heeft ons New Product Development team maar liefst 53 nieuwe producten ontwikkeld, waaronder een aantal echte toppers zoals Smaakt Vegan Vleesvervangers op basis van peulvruchten, Smaakt Jackfruit Kroketjes, BioToday Erythritol, BioToday Mueslimixen en BioToday Ahornsiroop Robuust. Hoewel we blij zijn met al onze introducties, steekt er één met kop en schouders bovenuit. Met trots presenteren wij dan ook onze beste introductie van het afgelopen jaar: BioToday Ginger! Dit premium drankje op basis van gember heeft binnen korte tijd al vele klantenharten gestolen. Daarom mag dit product zich met recht de beste introductie noemen.

Over BioToday Ginger

De drank bestaat voor 55% uit versgeperst gembersap en is een bron van vitamine-C. Boost je immuunsysteem door een shot te nemen in de ochtend, mix het met heet water voor een lekkere gemberthee of met bruiswater voor een verfrissend drankje. Ook ideaal als spicy touch aan cocktails, sauzen of soepen. De mogelijkheden zijn eindeloos en juist daarom is de BioToday Ginger ook zo geliefd onder de gebruikers!

Alle voordelen van BioToday Ginger op een rij:

  • Biologisch
  • B Corp gecertificeerd
  • 55% versgeperst gembersap
  • Boost je immuunsysteem
  • Bron van vitamine C
  • Vrij van kunstmatige toevoegingen

De Ginger is verkrijgbaar in 500 ml en 250 ml met een toegankelijke consumentenadviesprijs. Nieuw in het assortiment zijn ook de smaken Ginger Carrot, Ginger Beetroot & Ginger Cranberry. Nieuwsgierig geworden naar onze Ginger? Bestel hem direct in onze webshop.

Klantervaringen

“De BioToday Ginger is een ontzettend mooie aanvulling op ons winkelassortiment. Het is een uniek product in de winkel met een aantrekkelijke consumentenprijs. We merken dat het de verkoop van gezonde producten echt een boost geeft.” Bianca Vissers – Jumbo Foodmarkt Amsterdam

“Verrassend frisse en lekkere gemberdrank. Voor mij de eerste keer dat ik het besteld heb, gemixt met bruiswater, vers limoensap en ijsklontjes en ik geloof dat ik de lekkerste mocktail ever hiermee heb gemaakt. Nu al mijn favoriet voor de zomer.” Anika – klant via foodshop.bio

Neem voor meer informatie contact met ons op via 076 565 67 09 of info@desmaakspecialist.nl.