BioToday on tour

De Smaakspecialist trekt er deze maanden op uit in de tot foodtruck omgebouwde Volkswagen pick-up! De zon wakkert de zomerkriebels aan en zet de vakantie-modus op standje hoog. We willen lekker weer, picknicken in het park, luieren op het strand of genieten van een festival. En wat past daar nou beter bij dan feel-good-food!

Met het merk BioToday toeren we deze zomer heel het land door om mensen kennis te laten maken met de biologische producten van BioToday. We laten zien én proeven dat BioToday er is voor elk moment van de dag! Ideale repen en drinks voor als je er een dagje op uit gaat, plantaardige drinks om een verfrissende zomersmoothie mee te maken, of gezonde must-haves voor je picknicklunch.

Het assortiment van BioToday bestaat uit hoogwaardige biologische producten, zonder kunstmatige toevoegingen. Door de consument actief op te zoeken, wil de Smaakspecialist (product)kennis en inspiratie over biologische voeding breed onder de aandacht brengen. De foodtruck is multi-inzetbaar, waardoor de meest uiteenlopende plekken bezocht kunnen worden. Zo ondersteunen we retailers op de winkelvloer met proeverijen of bezoeken we evenementen en beurzen zoals Share a perfect Day met o.a. verkoop van de producten. Wie weet zie je ons binnenkort langsrijden!