de Smaakspecialist is vriend van Nudge

Bij De Smaakspecialist en Nudge speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Niet alleen intern gericht, maar juist ook door het verbinden van onze kennis, producten en tijd aan partners. Vanuit dit perspectief gaan we graag samenwerkingen aan om gezamenlijk stappen vooruit te kunnen zetten. Daarom is De Smaakspecialist ‘Vriend van Nudge’ geworden.

Nudge is een consumentenplatform dat door co-creatie bijdraagt aan positieve veranderingen in de maatschappij. Samen met haar community en business partners, de zogenaamde ‘Vrienden van Nudge’. Inmiddels heft Nudge een community van bijna 50.000 consumenten en ruim 300 organisaties in Nederland. De vrienden maken het mogelijk dat Nudge projecten en initatieven ondersteunt en mensen en organisaties met elkaar verbindt. Elke Vriend van Nudge stelt een vriendendienst ter beschikking. Een bijdrage in natura waarmee je een duurzaam initiatief of project verder helpt.

De Smaakspecialist draagt enerzijds bij door het ter beschikking stellen van biologische producten en anderzijds door kennisdeling in de vorm van workshops ‘Kidsproef’ voor kinderen van groep 7/8 van de basisschool. Los van dit alles zijn we simpelweg onder de indruk van het platform Nudge en de positieve impact die het op de maatschappij heft. Daar krijgen wij energie van!