De Smaakspecialist presenteert nieuw assortiment tijdens de Biobeurs

Proef onze nieuwste productintroducties, maak kennis met Happy Coco en laat je inspireren door ons biologische verhaal

Van 16 t/m 19 januari is het weer tijd voor de Biokennisweek. Dit jaarlijks terugkerende initiatief van Bionext brengt alle schakels van de biologische sector samen met een interactief programma. Experts delen hun kennis over biologisch tijdens de ruim 100 online webinars én live-kennissessies. Tijdens de Biobeurs op 18 en 19 januari kunnen bezoekers alle biokennis en inspiratie ook live tot zich nemen. De Smaakspecialist mag als grootaanbieder in bio natuurlijk niet ontbreken in het rijtje exposanten. Een mooi moment om kennis met ons te komen maken. Zo showen we het nieuwe distributiemerk Happy Coco, brengen we onze nieuwste producten onder de aandacht en nemen we je als expert mee in de wereld van biologisch. Zien we je binnenkort?

Samenwerking Happy Coco

Happy Coco is hét merk in plantaardige biologische zuivel op basis van – voornamelijk – kokos. Vegan, biologisch, eerlijke prijzen, duurzaam verpakt én CO2 neutraal. Daarnaast ook heel erg lekker en om blij van te worden. De Smaakspecialist is trots om aan te kondigen exclusieve distributeur van Happy Coco te worden voor de Benelux markt. Tijdens de Biobeurs wordt de samenwerking officieel bekrachtigd met een handtekening. Natuurlijk kan er ook naar hartenlust worden geproefd van de producten. Het assortiment wat de Smaakspecialist aanbiedt bestaat uit onder andere klassieke yoghurtvarianten, diverse fruitsmaken en premium desserts. Kom je ook proeven?

Nieuwe introductie: BioToday Ginger Sparkling

De Smaakspecialist lanceert weer een aantal mooie productintroducties die op de beurs worden uitgelicht. Na het succes van de prijswinnende BioToday Ginger drink, is de productlijn nu uitgebreid met ready-to-drink sparkling limonades. Deze verfrissende drinks, op basis van onze premium gemberdranken en sparkling water, zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals cranberry en carrot. Een spicy dorstlesser, maar dan wel laag in suikers, biologisch en verantwoord. Pieter Dirven, founder van de Smaakspecialist, over de introductie: “Onze BioToday Ginger is al een bewezen succesvol product. Deze sparkling drinks zijn een mooie aanvulling hierop, die inspelen op zowel gemak als gezondheid. Een perfect drankje voor de (alcoholvrije) borrel. Deze wil je niet missen.”

Uitbreiding assortiment Seamore met kruidenmixen

Seamore is het meest recente merk dat is toegevoegd aan het portfolio van de Smaakspecialist. Producten op basis van zeewier, hét eten van de toekomst. Het assortiment wordt nu voor het eerst uitgebreid met een nieuwe biologische lijn: Pinch of Seaweed. Dit zijn kruidenmixen bestaande uit tenminste 50% zeewier (Himanthalia elongata), verrijkt met Himalaya zout en de lekkerste kruiden die passen bij vis, vlees, pasta/groenten, kip en meer. De lijn bestaat uit Seaweed Seasoning Seafood, Salt & Pepper, Mediterranean Herbs, Lemon & Pepper en Spiced Paprika. De zeewier geeft de mixen een heerlijke natuurlijke umamismaak en bevat bovendien belangrijke vitamines, mineralen en sporenelementen zoals jodium en ijzer. We vertellen je er graag meer over op de Biobeurs.

Kennisdeling over de huidige ontwikkelingen in de bio markt

Tijdens de Biobeurs worden ook diverse workshops gegeven voor ondernemers die hun bedrijf verder willen brengen met biokennis en -inspiratie. De Smaakspecialist deelt haar visie en kennis als expert tijdens de workshop ‘Van plan naar actie: samen naar 15% biologisch in 2030’. Samen met andere partijen zoals Albert Heijn, PLUS, Odin en GfK gaan we in gesprek tijdens een interactieve sessie. Wat zijn de huidige ontwikkelingen in de markt? Hoe gaan we beter eten beschikbaar maken voor iedereen? Welke rol speelt de retail hierin? Als je nieuwsgierig bent naar de antwoorden op deze vragen zien we je graag woensdag 18 januari om 15.30 uur bij onze paneldiscussie.

Kijk voor meer info en tickets op www.biokennisweek.nl