De Smaakspecialist verwelkomt Marcel Pat als Commercieel Manager

– 14 september 2019 –

De Smaakspecialist heeft als organisatie de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Om deze lijn verder te continueren en meer focus te geven aan de verschillende disciplines, heeft de Smaakspecialist Marcel Pat als ervaren commerciële collega aangesteld om het sales team aan te gaan sturen. In deze rol neemt hij de sales taken van Maarten de Leng over, die naast zijn directietaken verantwoordelijk is voor Marketing & Communicatie en de impactprogramma’s van de Smaakspecialist. De organisatie brengt zodoende ook op deze disciplines met meer focus een versnelling aan in de ontwikkeling van de positionering van de merken en de uitrol van de impactprogramma’s. Deze ontwikkeling past volledig binnen de strategie van de organisatie.

Internationale Food Retail ervaring
Marcel Pat is al vanaf 1999 werkzaam binnen de Nederlandse, Belgische en Duitse Food Retail op het gebied van Sales Management. Hij heeft gewerkt voor veel verschillende bedrijven als Danone, Henkel, Refresco en de Greenery. De afgelopen jaren heeft Marcel vanuit een interim rol sales opdrachten uitgevoerd voor verschillende bedrijven in de FMCG (waaronder Iglo, JDE, Westland Kaas, ITN en Hanes Brands). Met zijn ruime ervaring is hij een aanwinst voor het (sales) team van de Smaakspecialist.

Bewuste voeding als toegevoegde waarde in het schap
Marcel pakt zijn nieuwe functie vol enthousiasme op: “Ik geloof heilig in het belang van goede voeding en zie dat de supermarktketens steeds meer gezonde en verantwoorde voeding aanbieden. De trend is ingezet, maar de groei zal onverminderd verder gaan. De Smaakspecialist is al jarenlang de toonaangevende partij om verantwoorde en biologische producten in het supermarktschap verkrijgbaar maken. De Smaakspecialist staat voor duurzaam ondernemen en heeft als visie verantwoord eten voor iedereen toegankelijk te maken met liefde en aandacht voor mens, dier en natuur. Samen met onze retail partners willen wij waarde blijven toevoegen op het schap met bewuste voeding. Vanuit mijn brede ervaring draag ik daar graag verder aan bij.”