De Smaakspecialist neemt de distributie van de merken van BestPartner over

De Smaakspecialist x BestPartner

De Smaakspecialist, eigenaar van de merken Smaakt, BioToday, Raw Organic Food en Consenza breidt verder uit en neemt per 17 januari de distributie van de (glutenvrije) voedingsmiddelen merken over van BestPartner, zoals onder andere SamMills, Emco, Vitabella en Coppenrath.

Door deze samenvoeging kan de Smaakspecialist haar marktpositie versterken en verder bouwen aan het volbrengen van haar missie. De Smaakspecialist maakt al sinds de oprichting, ruim 19 jaar geleden, biologische en verantwoorde voeding, beschikbaar voor iedereen. Het productassortiment is goed voor mens, natuur en de wereld. En ook mensen met coeliakie (glutenintolerantie) verdienen het om goed en lekker te eten.

 

Foto: Pieter Dirven (links) en Frank Hollander

 

Glutenvrij assortiment

De producten van BestPartner zijn een mooie uitbreiding van het huidige productportfolio van de Smaakspecialist. Hiermee gaat een grote wens van de Smaakspecialist in vervulling: verder groeien in de categorieën glutenvrij, dieet en gezondheid. BestPartner heeft een groot, internationaal netwerk en voegt daarmee waarde toe aan het netwerk van de Smaakspecialist. Hierdoor wordt het mogelijk om de internationale expansie van de Smaakspecialist te versnellen. Daarnaast bieden de huidige samenwerkende producenten van BestPartner de mogelijkheid om het assortiment van Consenza, het reeds bestaande glutenvrije merk van de Smaakspecialist, verder uit te breiden. De Smaakspecialist gelooft naast duurzame voeding namelijk ook in duurzame samenwerkingen.

Het team van BestPartner wordt opgenomen in het team van de Smaakspecialist. “We zijn blij met de kennis en kunde in dit team. We kijken er ontzettend naar uit om onze schaalgrootte uit te breiden met de komst van BestPartner. Dit maakt ons sterker in te keten. ,,Graag bedank ik Frank Hollander voor de mogelijkheden en steun die hij heeft toegezegd voor de integratie. Wij kijken er enorm naar uit om het assortiment van BestPartner te integreren in de Smaakspecialist!”, aldus Pieter Dirven, founder van de Smaakspecialist.

 

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ziet u mogelijkheden tot nadere samenwerking, daag ons uit.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

De Smaakspecialist

Luchtenburgseweg 2

4858 RJ Ulvenhout AC

+31 (0)76 565 6709

info@desmaakspecialist.nl

 

BestPartner

Duikerweg 5D
5145 NV  Waalwijk
+31 (0)416 650 739

info@bestpartner.nl