Gratis kerstpakketten samenstellen voor dierbaren!

🎄✨ Op vrijdag 15 december nodigen de Smaakspecialist en Landgoed Luchtenburg je uit voor een bijzonder evenement. Kom naar Landgoed Luchtenburg en stel een gepersonaliseerd gratis kerstpakketten samen met biologische producten van onder andere Smaakt, BioToday en RAW Organic Food. Een hartverwarmend gebaar voor een geliefde, naaste, buurman of vrouw die het extra verdient. Samen verspreiden we liefde en genegenheid tijdens de feestdagen! Wees welkom! 🎁❤️

HOE DOE JE MEE?

Deelname is geheel gratis, het enige wat je moet doen is je aanmelden via onderstaand formulier. Wie gun jij een extraatje tijdens de feestmaand? Laat het ons weten en kom gezellig gratis kerstpakketten maken!

 

Praktische informatie

  • Tijd: van 17:00u tot 20:00u
  • Adres: Luchtenburgseweg 2, Ulvenhout AC

 

Het is een geweldige gelegenheid om samen te komen, de kerstsfeer te delen en met zorg samengestelde kerstpakketten te creëren voor degenen die wel wat extra vreugde kunnen gebruiken. Bovendien staat er voor de liefhebber een smakelijk drankje en een heerlijk snackje klaar bij Landgoed Luchtenburg. We hopen je te verwelkomen voor een warme en feestelijke avond waarbij we samen bijdragen aan het verspreiden van vreugde en vriendelijkheid tijdens deze speciale tijd van het jaar.

Meld je aan en dan zien we je de 15e!

Gratis kerstpakketten

Meld je aan!

Meld je aan voor de gratis kerstpakketten

Het is bijna kerst, en wat is er nu leuker dan je dierbaren of iemand aan wie je het echt gunt een zelfgemaakt kerstpakket te geven? Meld je nu aan en kom ook naar dit evenement!

Details contact

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Vul hierboven in voor wie jij het kerstpakket wil samenstellen.