De Development Kitchen van de Smaakspecialist is het kloppend hart van de organisatie waar productontwikkeling, innovatie, data en research samenkomen. Wij zijn continu bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe producten. Zo hebben we ons volop laten inspireren door de herfst en de laatste trends. Hieronder geven we graag een kijkje in onze keuken met de nieuwste productontwikkelingen. Zoals: de pompoenlijn, fonds, kaasfondue en volkoren roggebrood.
De meest heerlijke pompoengerechten geuren tegenwoordig in de Hollandse keukens en Instagram staat vol met de mooiste creaties. Daarom heeft de Smaakspecialist een eigen pompoenlijn ontwikkeld die een nog groter feestje gaat maken van deze pompoentrend. De pompoenproducten zijn lekker en verantwoord, zonder kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen en zonder geraffineerde suikers.
Laat je inspireren door onze 100% biologische & verantwoorde pompoenlijn:
– Smaakt pompoencurry
– Smaakt pompoenketchup
– Smaakt pompoenpassata
– BioToday pompoenspread
Overal poppen bouillon-bars op, waarbij bouillons een gezond alternatief bieden voor koffie. De Smaakspecialist speelt in op deze ‘bouillon-trend’ en introduceert vier klassieke Franse fond-recepten. Een fond kan gebruikt worden als basis voor soepen, risotto of sauzen, maar ook als warme drank. Door de lange trektijd, zijn de fonds krachtiger en voller van smaak dan een simpele bouillon. De fonds zijn verkrijgbaar in de varianten: gevogelte-, runder-, kalfs- en visfond.
Uniek:
– Volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen
– Geen toegevoegd zout, suiker, gistextracten of conserveermiddelen
– Volledig glutenvrij
BioToday Gouda Kaasfondue is gemaakt van echte Nederlandse Gouda, grove mosterd en een scheutje witte wijn, zonder smeltzouten en vrij van kunstmatige toevoegingen. De fondue hoef je alleen even op te warmen in een pannetje.
Het volkoren roggebrood met lijnzaad van Smaakt is een heerlijk puur product gemaakt van enkel volkoren rogge, lijnzaad en een snufje zeezout. Zonder conserveermiddelen, voedingszuren, toegevoegde suikers en tarwe. Roggebrood is erg voedzaam door het hoge gehalte vezels en is van nature vetarm.
Voor de retailer:
Wilt u onze innovaties ook in uw schap of meer informatie? Neem dan contact op met jessica@desmaakspecialist.nl