Hé impactmaker!

Bijdragen aan een betere wereld is wat ons drijft bij de Smaakspecialist. Als impactorganisatie vinden wij het belangrijk om meer te doen dan alleen onze biologische producten te verkopen. Wie ons al langer kent, weet dat wij verschillende impactprogramma’s opgezet hebben, zoals KidsProef, Bio Proeflokaal en Organic Kitchen, waarmee we bewustwording creëren over het belang van goede voeding bij consumenten en kinderen.

Op dinsdag 4 juli aanstaande organiseren wij het event “#HOWTO Duurzaam Verpakken” op Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. Hier brengen we vakexperts en mede-impactmakers bij elkaar om ze te informeren en te inspireren op het gebied van verpakkingen. Het doel is om handvaten te bieden om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

 

Programma

We bieden het podium aan verschillende experts die je onder zullen dompelen in de wereld van verpakken, op een manier die daadwerkelijk ook goed is voor de aarde. Want hoe zit het nou met shelflife, recyclen, biodegradable en al die verschillende materialen?

De Smaakspecialist is continu onderweg wat duurzaam verpakken betreft, maar wij hebben ook niet alle antwoorden. We gaan dus graag het gesprek met je aan om ervaringen te delen en elkaar te inspireren!

Je kunt een gevarieerd programma verwachten, zowel plenair als interactief, met ruimte voor behandeling van concrete vraagstukken uit het publiek. Uiteraard met een aangeklede borrel op ons Landgoed Luchtenburg.

 

Tijdschema:

  • 14:00u – inloop
  • 14:30u – inhoudelijk programma
  • 17:30u – afsluitende borrel

 

Bevestigde Sprekers:

Locatie

Meld je aan!

Wat leuk dat je je aan wilt melden voor ons kennisevent #HOWTO Duurzaam Verpakken op dinsdag 4 juli 2023 op Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. Vul onderstaand je gegevens in om je gratis aan te melden. Let op: check eventueel je ongewenste mail/spambox.

 

 

Heb je vragen? Neem contact op via onderstaande button.

STUUR MAIL