Gratis Kerstpakketten Samenstellen voor Dierbaren: Een Warm Gebaar van de Smaakspecialist en Landgoed Luchtenburg

Ulvenhout, 7 december 2023 – De feestdagen zijn een tijd van delen, liefde en warmte. Om dit seizoen nog specialer te maken, slaan De Smaakspecialist en Landgoed Luchtenburg de handen ineen voor een hartverwarmend initiatief. Op 15 december verwelkomen we iedereen op Landgoed Luchtenburg om kosteloos gepersonaliseerde gratis kerstpakketten samen te stellen met een selectie biologische producten van de Smaakspecialist, onder andere van Smaakt, BioToday en RAW Organic Food.

Het doel van dit initiatief is om een stukje vreugde te verspreiden en mensen de kans te geven om een persoonlijk samengesteld kerstpakket te maken voor een geliefde, naaste, buurman of vrouw die het extra verdient tijdens deze feestdagen. Bij Landgoed Luchtenburg worden diverse hoogwaardige producten uitgestald, waaruit bezoekers vrij kunnen kiezen en zo een uniek kerstgeschenk kunnen creëren.

Pieter Dirven, oprichter van de Smaakspecialist en eigenaar van Landgoed Luchtenburg, benadrukt de missie achter dit initiatief: “Als missiegedreven organisatie geloven we in verantwoorde voeding voor iedereen. Met dit initiatief willen we iets extra’s doen voor mensen die het minder breed hebben en tegelijkertijd de waarde van genegenheid tijdens de feestdagen benadrukken.”

Het evenement vindt plaats op 15 december tussen 17:00u en 20:00u op Landgoed Luchtenburg. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om langs te komen gratis kerstpakketten samen te stellen. Het enige wat je hoeft te doen is vooraf aanmelden via www.desmaakspecialist.nl/gratis-kerstpakketten.

Voor meer informatie over dit initiatief kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Celinde van Opstal-Gordijn via 076-5656709. Laten we samen de magie van de feestdagen verspreiden en warmte bieden aan hen die het nodig hebben.