KidsProef-Kids openen samen met koningin Máxima de Bio-Beurs!

Afgelopen twee dagen was de Smaakspecialist te vinden op de Bio-Beurs in Zwolle, dé vakbeurs voor biologisch. De storm mocht de pret niet drukken, want ook dit jaar was de beurs een succes! We hebben onze huidige relaties en nieuwe contacten mogen inspireren met alle productinnovaties van de Smaakspecialist en dit jaar in het bijzonder met een speciale bijdrage van het lesprogramma KidsProef.

KidsProef-Kids openen samen met Koning Máxima de beurs

Woensdagochtend ontving KidsProef 25 leerlingen in de IJsselbar om ze klaar te stomen voor de opening. Tijdens de les hebben ze onder andere meer geleerd over: wat is biologisch, hoe zie ik dat iets biologisch is en wat betekent biologisch voor mens, dier en milieu? In de loop van de dag werd de Bio-Beurs officieel geopend door koningin Máxima. Samen met elf KidsProef-Kids plakte zij de sterren van het Europees biologisch keurmerk op het logo. We zijn blij en dankbaar dat KidsProef hier een rol in heeft mogen spelen.

Innovaties op de proef

De Bio-Beurs was een goed moment om bezoekers te inspireren met de nieuwste productinnovaties van de Smaakspecialist. Zo hebben we ervaren dat er veel interesse is in de nieuwe pompoenlijn van Smaakt, waarbij de pompoenketchup het meest in de smaak viel. De fruitsnoepjes van BioToday waren absoluut de favoriet van de beurs. Ze spelen in op de behoefte van de consument, zijn vernieuwend en natuurlijk erg lekker.

We hebben met veel plezier onze kennis en inspiratie gedeeld en we zijn blij met de feedback op de innovaties. We kijken dan ook met plezier terug op 2 inspirerende dagen. Wie weet tot volgend jaar!