De Smaakspecialist lanceert Better Pete: een gezondere en duurzamere toekomst voor iedereen

Ulvenhout, 17 juni 2024 – Bij de Smaakspecialist hebben we goed nieuws om te delen! We zijn verheugd om ons nieuwste merk te introduceren: Better Pete. Met Better Pete zetten we een grote stap richting een gezondere en duurzamere toekomst.

Better Pete: een gezond en duurzaam alternatief

Better Pete is ontstaan vanuit de wens om gezonde en duurzame voeding toegankelijk te maken voor een breed publiek. Het merk biedt een scala aan alledaagse producten, zoals ontbijtgranen en snacks, die biologisch geproduceerd zijn, boordevol proteïne zitten en weinig suiker bevatten. Hiermee beantwoorden we de groeiende vraag naar verantwoorde voedingskeuzes die niet alleen goed zijn voor de consument, maar ook voor onze planeet.

Vind Better Pete in de reguliere schappen

prominent aanwezig zijn in de reguliere schappen van supermarkten. Met een eigentijdse, kleurrijke verpakking en een clean label is het merk ontworpen om direct op te vallen. Dit maakt het voor consumenten eenvoudiger om gezonde keuzes te maken tijdens hun dagelijkse boodschappen.

Betaalbaar en Biologisch

Een van de kernwaarden van Better Pete is betaalbaarheid. We willen dat iedereen de kans krijgt om voor biologisch te kiezen zonder dat dit ten koste gaat van de portemonnee. Daarom zijn de producten van Better Pete geprijsd als A-merken en subtiel herkenbaar als biologisch, zowel in tekst als met het herkenbare groene blaadje. Dit zorgt ervoor dat consumenten zonder concessies te doen aan smaak en gemak kunnen kiezen voor gezonde en verantwoorde producten.

Waarom Better Pete de juiste keuze is

Better Pete biedt consumenten en klanten een unieke combinatie van voordelen:

  • Voor de Consument: Better Pete staat voor gezonde, smakelijke en duurzame producten die gemakkelijk beschikbaar zijn in reguliere supermarktschappen. Met een focus op hoge proteïnegehaltes en lage suikers, zijn onze producten niet alleen lekker, maar ook voedzaam. De duidelijke en korte ingrediëntenlijsten maken het eenvoudig om bewuste keuzes te maken zonder concessies te doen aan smaak of gemak.
  • Voor de Klant: Supermarkten profiteren van een aantrekkelijk en herkenbaar merk dat inspeelt op de groeiende vraag naar gezonde en duurzame producten. Better Pete helpt supermarkten om hun biologische assortiment uit te breiden en draagt bij aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen, zoals de Europese Green Deal. De betaalbare prijzen zorgen ervoor dat een breder publiek bereikt wordt, wat kan leiden tot hogere omzet en klanttevredenheid.

Start met ontbijtgranen

We beginnen de lancering van Better Pete met een reeks heerlijke ontbijtgranen, waaronder Crunchy Protein Muesli en High Protein Oats. Vanaf 17 juni zijn deze producten te vinden bij Plus supermarkten. En dit is nog maar het begin! Binnenkort zullen we het assortiment uitbreiden met onder andere crackers, broodbeleg en tussendoortjes.

Bijdragen aan de Green Deal

Better Pete komt op een belangrijk moment, nu de wereld voor urgente klimaat- en gezondheidsuitdagingen staat. Het merk ondersteunt de Europese Green Deal, die streeft naar 25% biologisch landbouwareaal in Europa tegen 2030. De doelstelling van de Nederlandse overheid is 15%. Met Better Pete helpen we deze ambitieuze doelen te realiseren door biologische producten breed toegankelijk te maken.

Over de Smaakspecialist

Bij De Smaakspecialist zetten we ons al jaren in voor een gezondere en duurzamere wereld. Onze merken zoals Smaakt, BioToday en RAW Organic Food zijn al vertrouwd bij vele consumenten. Better Pete is de nieuwste toevoeging aan ons portfolio en we zijn ervan overtuigd dat het een grote impact zal hebben in de transitie naar een duurzamer voedselsysteem.

We nodigen je uit om Better Pete zelf te ontdekken en deel uit te maken van deze gezonde en duurzame beweging.

Be like Pete. Choose Better.

Lancering Better Pete: een gezondere en duurzamere toekomst voor Iedereen

Voor meer informatie over Better Pete of onze andere merken, neem gerust contact met ons op:
+31 (0) 76 565 67 09
info@desmaakspecialist.nl

Samen maken we de wereld een stukje beter!