Ontdek onze nieuwste broodvervangers

Steeds meer mensen kiezen ervoor om brood deels of volledig te schrappen uit hun voedingspatroon. Wanneer je minder of geen brood (meer) eet is het belangrijk om de voedingsstoffen, zoals vezels ergens anders uit te halen. Het advies is om dagelijks 30-40 gram vezels binnen te krijgen. Vezels zitten onder andere in groente en fruit, volkoren producten en peulvruchten. ‘S ochtends is brood eenvoudig te vervangen voor bijvoorbeeld havermoutpap of een yoghurt-ontbijt met verschillende granen, zaden en pitten. Voor de lunch is het vaak lastiger om een vervanger te vinden. De Smaakspecialist komt daarom met verschillende broodvervangers die zowel lekker zijn voor het ontbijt, de lunch en tussendoor. Al onze nieuwe broodvervangers bevatten veel vezels, zijn biologisch en zijn natuurlijk zonder toegevoegde suikers of kunstmatige toevoegingen. Daarnaast is het Knäckebröd en Roggebrood van Smaakt tarwevrij en de Linzen-mais wafels van BioToday zelfs helemaal glutenvrij. Combineer en varieer met jouw favoriete toppings en maak er vooral een feestje van!

Nieuw in ons assortiment;

  • BioToday Crispy Crackers
  • BioToday Linzen-mais wafels
  • BioToday Groente crackers
  • Smaakt Knäckebröd
  • Smaakt Volkoren roggebrood

BioToday Cripsy Crackers:

BioToday Crispy Crackers Naturel zijn knapperige crackertjes die je heerlijk kan beleggen met hummus, tapenade of een andere smakelijke spread. Ook zijn het ideale crackers voor een stukje kaas. Lekker bij de borrel, als tapas hapje of gewoon als hartig tussendoortje! De Crispy Crackers van BioToday zijn niet alleen lekker veelzijdig, maar ook nog eens volledig vrij van palmolie, een bron van vezels. toegevoegde suikers en natuurlijk 100% BIO!

BioToday Linzen-mais wafels:

Deze BioToday linzen-maiswafels zijn lekker op ieder moment van de dag lekker knapperig! Ze zijn glutenvrij en daarom ideaal als vervanger van brood of crackers. De wafels zijn gemaakt op basis van linzen en mais en zijn een bron van eiwitten en vezels. Je kunt eindeloos variëren met de topping, zowel zoet als hartig. Probeer eens pindakaas met plakjes banaan of kaas met plakjes avocado voor de hartige liefhebber.

BioToday Groente crackers:

Groenten zijn onmisbaar in een verantwoord eetpatroon. In deze BioToday groentecrackers zit al een portie groenten verwerkt waardoor ze veel vezels en vitaminen bevatten. Lekker als ontbijt, bij de lunch of tussendoor als snack. Verkrijgbaar in drie varianten; wortel, rode biet en spinazie. Vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, dus heerlijk puur natuur!

Smaakt Knäckebröd Sesam:

Lekker luchtig, knapperig knäckebröd, biologisch én helemaal vegan. Dat is Smaakt knäckebröd Sesam met maar 3 ingrediënten. Zonder tarwe, toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen, is dit knäckebröd uniek in zijn soort. Smaakt knäckebröd is 100% volkoren en bevat per 100 gram 16 gram vezels (dat is zelfs meer dan roggebrood!).

Smaakt Volkoren roggebrood:

Het Volkoren Roggebrood met Lijnzaad van Smaakt is een heerlijk puur product gemaakt van enkel volkoren rogge, lijnzaad en een snufje zeezout. Roggebrood is erg voedzaam door het hoge gehalte vezels en is van nature vetarm. Smaakt Volkoren Roggebrood met Lijnzaad bevat geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen en is tevens vrij van conserveermiddelen en voedingszuren. Ook is het volledig vrij van toegevoegde suikers en tarwe. Echt ouderwets lekker en puur natuur roggebrood!
Makkelijk voorgesneden in 9 sneetjes en natuurlijk, zoals altijd, 100% biologisch!

Voor de retailer:
Wilt u deze lekkere krokante broodvervangers ook in uw schap of meer informatie? Neem dan contact op met jessica@desmaakspecialist.nl