de Smaakspecialist doopt afdeling tot Organic Food Helmond

– Opening Food verpakkingscentrum van de Atlant Groep –

De Smaakspecialist heeft haar Food afdeling bij Atlant Groep tot Organic Food Helmond gedoopt. Vanuit onze missie om verantwoorde voeding met aandacht voor mens, dier en milieu te produceren was het verpakken van onze producten bij Atlant groep, nu sinds zo’n 4 jaar, een bewuste keuze. Atlant Groep zet zich in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk te begeleiden. Zij doen dit onder andere in hun Food verpakkingscentrum in Helmond, waar ook de Smaakspecialist voedingsmiddelen laat verpakken. Onlangs zijn de werkruimten van Atlant Groep flink verbouwd en geprofessionaliseerd om het BRC7 certificaat te behalen. Dit getuigt voor de Smaakspecialist van hoogwaardige kwaliteit in voedselveiligheid. Om dit te vieren en het vernieuwde Food centrum feestelijk te openen mocht de Smaakspecialist bij de opening een woordje doen. We hebben onze Food afdeling officieel tot Organic Food Helmond gedoopt! 

Organic Food Helmond
De Smaakspecialist is een grote opdrachtgever van Atlant Groep, waarbij een afdeling is ingericht voor o.a. de Smaakspecialist voor het verpakken van Smaakt, BioToday en RAW Organic Food producten. Deze afdeling is voor de werkzaamheden voor de Smaakspecialist officieel gedoopt tot Organic Food Helmond. Pieter Dirven, directeur van de Smaakspecialist: “Onze missie is om verantwoorde voeding voor iedereen toegankelijk te maken met aandacht voor mens, dier en milieu. Wij zijn al zo’n 4 jaar bij Atlant betrokken en we vinden in Atlant een flexibele partner en ik denk dat er in de toekomst nog veel meer mogelijkheden voor samenwerking zijn.”

BRC-certificaat
Onlangs zijn de werkruimten van Atlant Groep flink onder handen genomen om het BRC7 certificaat te behalen. Dit certificaat geeft een toonaangevende standaard aan op het gebied van voedselveiligheid. De inspanningen zijn beloond met een A-status. Om de certificering te vieren werd de nieuwe werkomgeving formeel geopend door Jos van Bree, wethouder gemeente Helmond en voorzitter van het bestuur van de Atlant Groep en René Walenberg, algemeen directeur Atlant Groep. Met enthousiasme en trots werd het publiek vervolgens op de food afdelingen verwelkomd voor een rondleiding, zo ook op de ‘nieuwe’ afdeling Organic Food Helmond!

 

Opening Atlant Groep compilatie 500x800