Organic BBQ for stichting Bio

De ‘Grillmeisters’ van Organic Kitchen in actie!

Eindelijk was de dag aangebroken om ter ere van de 3000 Facebook-likes op Organic Kitchen onze tegenprestatie waar te maken. Een Organic BBQ bij stichting Bio Kinderrevalidatie! Bepakt en bezakt met biologische producten gingen wij op weg naar Arnhem om de zo’n 100 gasten op Bio Vakantieoord een onvergetelijke avond te bezorgen.

Organic Kitchen heeft de droom om dagelijks zoveel mogelijk mensen te inspireren en informeren om lekker en verantwoord te eten. Om dit te bereiken werd een eerste mijlpaal van 3000 likes op de Facebookpagina van Organic Kitchen gesteld, waarna een Organic BBQ voor Stichting Bio mogelijk zou worden gemaakt! Inmiddels heeft de Organic Kitchen Facebookpagina al meer dan 7000 volgers, maar de BBQ wachtte nog even geduldig op mooi weer en een vol vakantieoord. En dat moment was nu aangebroken!

Bio BBQ voor Bio Kinderrevalidatie
Stichting Bio Kinderrevalidatie streeft ernaar om de beperking van kinderen met een handicap zo onbelangrijk mogelijk te maken zodat ook zij even onbeperkt kunnen genieten van een vakantie. Lekker en verantwoord eten hoort daar natuurlijk bij. Organic Kitchen heeft er samen met haar partners, waaronder de Smaakspecialist, voor gezorgd dat de families op Bio vakantieoord een avond lekker konden genieten van een bio BBQ. Biologische quinoaburgers en vlees op de gril, zomerse salades en natuurlijk stokbrood erbij. Het zonnetje aan de hemel en lange tafels met daaraan blije families waren het perfecte decor voor een fantastische avond.

EKOnoom.nl, Gare du Nord, De Zaai-Ster, Bio Futura B.V., Zonnemaire en Bio Vakantieoord, bedankt voor deze geslaagde avond!

 

Organic-BBQ-stichting-Bio compilatie