Proefparade: proeven en daten met RAW Organic Food en Bio Today

Twee enthousiaste vrouwen in een volgeladen bus zigzaggend door hartje Amsterdam; grachtje linksom, bruggetjes rechtsom, kortom een uitdaging! Gelukkig was het voor een goed doel. Tijdens de Proefparade van Mr. Goodiebag mochten wij namelijk met onze merken RAW Organic Food, BioToday én het platform Organic Kitchen harten stelen van food bloggend Nederland (en buitenland)!

In het decor van het chique Andaz hotel kwamen onze producten goed tot hun recht. Onze biologische cookies, spreads, notenpasta’s, rauwe chocola en geactiveerde noten konden naar hartenlust worden geproefd. Met een achttal merken werd er flink op los ge-brand-datet met de aanwezige foodbloggers. Net beginnende bloggers, grote namen, die-hard bio foodies en ik-hou-gewoon-van-lekker-eten fans, van alles kwam voorbij. De liefde voor eten spatte er aan alle kanten vanaf, want foodmerken + foodbloggers = een goede match.

In een intieme sfeer, omringd door heerlijk en verrassend eten, hebben we kennis kunnen maken met enthousiaste food-liefhebbers. Het was ontzettend leuk om onze passie voor eten delen, elkaar te inspireren, nieuwe dingen te kunnen laten proeven, én natuurlijk goodiebags te vullen. Tot onze vreugde waren onze merken bij een groot aantal bloggers al bekend, maar wat gaaf om hen nóg meer te kunnen vertellen over welke producten we allemaal hebben en wat we allemaal doen. Daarnaast hebben we natuurlijk een kijkje gegeven in onze nieuwe Organic Kitchen. Op het platform Organic Kitchen willen we samen met anderen onze passie, kennis en inspiratie op het gebied van verantwoorde voeding delen met de wereld. Met wie kan dat nou beter dan met foodies die dezelfde passie delen?

We hopen dat de eerste overgeslagen vonkjes zich als een lopend vuurtje verspreiden, en uiteindelijk een grote vlammenzee van enthousiasme worden. Zodat we samen met bloggers aan de slag kunnen gaan om kennis en inspiratie over verantwoorde voeding de wereld in te helpen.

 

Foto FB Proefparade terugblik