RAW Organic Food trotse sponsor van Singelloop Breda

– 11 september 2019 –

RAW Organic Food rent tijdens Singelloop mee met 300+ RAW RUNNERS en opent speciale RAW Hotspot

Het is officieel! Gisteravond heeft RAW Organic Food zich officieel verbonden aan de Bredase Singelloop. De samenwerking werd beklonken op de druk bezochte sponsor- en relatiebijeenkomst in de Boterhal in Breda. Voorzitter Willem Butz (Bestuur Bredase Singelloop) en Maarten de Leng (Directeur Marketing & Sustainability bij de Smaakspecialist) ondertekenden het contract.

350 RAW RUNNERS
“Bij de doelstelling van de Singelloop om mensen aan te zetten tot beweging, speelt ook verantwoorde voeding een belangrijke rol. Voor het merk RAW Organic Food – met een groot assortiment biologische producten – is het daarom een logische keuze om een bijdrage te leveren aan dit grootschalige event”, aldus Maarten de Leng. “Deze bijdrage is vertaald naar een (online) campagne waarbij enthousiaste hardlopers zich konden aanmelden als RAW RUNNER. Kortom, mensen zijn daadwerkelijk in beweging gezet. De 350 RAW RUNNERS worden in aanloop van de Singelloop volledig begeleid en zijn straks te herkennen aan het RAW tenue.”

Ronald Harmsma, bestuurslid Sponsoring Singelloop Breda zegt over de samenwerking: “Zonder onze partners en sponsoren is het niet mogelijk om een event als de Bredase Singelloop te organiseren. Het is geweldig om te ervaren dat een grote onderneming als de Smaakspecialist zich aan de Singelloop wil verbinden. De Smaakspecialist is een echte professional met hoge kwaliteitseisen. Een mooie erkenning dat ons evenement en onze stichting deze toets glansrijk heeft doorstaan!”

RAW Hotspot in Stadsgalerij Breda
In de weken voorafgaand aan de Singelloop worden er al dagelijks trainingen, vragen en tips vanuit de RAW RUNNERS gedeeld op social media. “Iedereen leert elkaar beter kennen, nog vóór het evenement. Zo creëer je echt een teamspirit!” aldus Saskia van Rijn, communicatiemedewerker & coördinator van deze samenwerking.

Op de dag zelf opent er in de Stadsgalerij van Breda naast Holland Casino een tijdelijke RAW Hotspot. Zowel voor RAW Runners als hun supporters en andere geïnteresseerden. “Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en zo kennis te maken met het merk. De RAW Hotspot is vlakbij de start, iedereen komt er langs. RAW RUNNERS kunnen het zien als hun uitvalsbasis. Ze halen er hun startnummer, kunnen zich er omkleden of ze komen even relaxen na hun run. Uiteraard niet zonder gezonde snacks en drankje,” aldus Saskia.

Ook hardloopster Annemerel de Jongh (auteur van o.a. Live, Love, Run en Trainen als een topatleet) zal aanwezig zijn in de RAW Hotspot. De dag zal worden afgesloten met een gezellige afterparty.

De RAW hotspot is zondag 6 oktober voor iedereen geopend van 09.00 tot en met 17.00 uur.

Informatie voor de pers
Wilt u meer informatie over RAW Organic Food of het RAW RUNNERS event tijdens de Singelloop? Neem contact op met Maarten de Leng (Directeur Marketing & Sustainability – de Smaakspecialist): maarten@desmaakspecialist.nl | +31 (0)6 244 339 78.