RAW RUNNERS in actie

Ons merk RAW Organic Food past perfect in een sportieve lifestyle. Het assortiment bestaat uit pure producten die ‘voeden‘ in plaats van vullen. RAW streeft namelijk naar een zo laag mogelijke bewerkingstemperatuur van de producten, zodat zo veel mogelijk vitaminen en mineralen bewaard blijven. Wat overblijft zijn producten met hoge voedingswaarde. Zo zorgt RAW ervoor dat jij, zowel mentaal als fysiek, optimaal kunt presteren. Ideale voeding als je een sportprestatie te leveren hebt! Om dit te laten zien aan het grote publiek was RAW in het najaar 2022 te spotten bij 2 grote Nederlandse sport evenementen. 

Mud Masters
Regen, kou, modder en teamwork, héél véél teamwork. Dit was Mud Masters 2022! Op zaterdag 24 september sponsorde RAW Organic Food het welbekende event met de eindeloze stormbaan in Biddinghuizen. De onbevreesde deelnemers, waaronder maar liefst 22 RAW RUNNERS, gingen samen de uitdaging aan de finish te bereiken. Zo trotseerde zij de 40 meter hoge piramide; Toetanchamon Steps, slingerden over de Monkey Bars en ondergingen een adrenalinekick bij de glijbaanhindernis Flyer. Deze dag vol modder, hindernissen en veel lol was er één om niet te vergeten. Met meer dan 23.000 bezoekers en een algemene beoordeling van een 8,7 was het weer een ontzettend geslaagde editie.

Singelloop Breda
Na een aantal edities van afwezigheid vond er dit jaar dan eindelijk weer een editie van de Bredase Singelloop plaats! Op de eerste zondag van oktober werd de binnenstad van Breda, traditiegetrouw, omgetoverd tot een groot parcours langs de o – zo geliefde Singels. De welbekende route door het oude centrum, werd als vanouds weer aangekleed door de vele bandjes, dweilorkesten, dj’s en bezoekers. Met zo’n 15.000 deelnemers is dit het grootste eendaagse event van Breda. Ook hier mocht RAW Organic Food een bijdrage leveren en sponsorde door middel van sampling na de finish, voor een RAW-branded stand. Deze functioneerde eveneens als verzamelpunt voor onze RAW RUNNERS en bleef bij de vele bezoekers niet onopgemerkt. Ook op de editie van 2023 zal RAW Organic Food weer aanwezig zijn. Op naar volgend jaar!