Debuut RAW Organic Food bij Singelloop Breda daverend succes

– 7 oktober 2019 –

350 enthousiaste RAW RUNNERS aan de start 

BREDA – Zo’n 350 enthousiaste RAW RUNNERS kleurden gisteren in hun herkenbare RAW shirt de Singelloop van Breda. De RAW Hotspot was met ruim 750 bezoekers een doorslaand succes en vormde de hele, regenachtige en koude, dag een relaxte uitvalsbasis met een team spirit en opgetogen vibe. Op deze Hotspot vlakbij de start van het parcours zag het de hele dag letterlijk zwart van de runners, waar de een zich oppepte met een snack en een smoothie en de ander zichzelf trots mét medaille voor de RAW selfiewand vereeuwigde. Vanaf deze plek kon RAW Organic Food trots meelopen als supporter aan de zijde van haar RAW RUNNERS, van voorbereiding tot ontlading. Als beloning voor hun sportprestatie werden álle ruim 18.000 deelnemers van de Singelloop ook nog eens uitgerust met een RAW BioBased bidon. 

RAW Organic Food verbindt zich aan sport

Bij de doelstelling van de Singelloop om mensen aan te zetten tot beweging, speelt verantwoorde voeding een belangrijke rol. Voor het merk RAW Organic Food – dat staat voor pure biologische producten – was het daarom een logische keuze om een bijdrage te leveren aan dit grootschalige sportevent. Deze bijdrage is vertaald naar een campagne waarbij enthousiaste hardlopers zich massaal hebben aangemeld als RAW RUNNER. Kortom, mensen zijn daadwerkelijk in beweging gezet. Maar liefst 350 RAW RUNNERS zijn in aanloop naar de Singelloop begeleid met o.a. trainingen en vragen en tips over voeding op social media. Gisteren kwamen zij als hoogtepunt samen aan de start van de Singelloop gehuld in hun RAW tenue.

RAW Hotspot met aftrap van oud NAC en Annemerel

Met de prominente RAW vlaggen aan het parcours buiten was de RAW Hotspot, in de Stadsgalerij Breda, moeilijk te missen. Ondanks de regen buiten, was de sfeer er binnen zeker niet minder om. De dag werd feestelijk geopend met een selectie van oud NAC en atlete en influencer Annemerel de Jongh. Daarnaast overhandigde Hans van den Dungen namens oud NAC na de 5km run een cheque van €750 aan stichting KidsProef.

Een enthousiast team vrijwilligers verwelkomde door de dag heen zo’n 750 RAW RUNNERS, supporters en andere geïnteresseerden; om het startnummer op te halen, op te warmen met koffie of thee, om te kleden of even te relaxen na de run. Een DJ zorgde voor de juiste beat en het RAW buffet werd onbeperkt aangevuld met gezonde snacks en drankjes, wat goed werd gewaardeerd door de sporters. Na alle sportieve inspanningen, en om even op te warmen, werd de dag fantastisch afgesloten met een afterparty. Moe maar voldaan keerden de sporters met goedgevulde goodiebag huiswaarts. Mede door de inzet en de enorm enthousiaste reacties van onze runners kijkt RAW Organic Food terug op een succesvolle eerste editie van de RAW RUNNER campagne. Het concept zal dan ook in andere steden op dezelfde manier herhaald gaan worden.

Over RAW Organic Food

RAW Organic Food is een merk van de Smaakspecialist; een social venture met de missie om verantwoorde voeding toegankelijk maken voor iedereen. Alle producten van Raw Organic Food zijn biologisch, simpel en zonder onnatuurlijke toevoegingen. Daarnaast streven wij naar een zo laag mogelijke bewerkingstemperatuur van onze producten, zodat zo veel mogelijk vitaminen en mineralen bewaard blijven. Met onze producten zorgen we ervoor dat jij zowel mentaal als fysiek optimaal kunt presteren.