Seamore Miso Noodle Soup: onze nieuwste innovatie!

De Smaakspecialist onthult “Seamore Miso Noodle Soup” – Een Unieke, Veganistische Toevoeging aan hun Assortiment

Begin maart beschikbaar voor het publiek, nu al te proeven op Biofach in Neurenberg

Neurenberg, Duitsland – 15 februari 2024 – Als pionier in innovatieve, smaakvolle voedselproducten, kondigen wij met trots de lancering aan van ons nieuwste product: “Seamore Miso Noodle Soup”. Deze opwindende toevoeging aan ons assortiment zal begin maart beschikbaar zijn voor consumenten, maar is nu al te proeven op de Biofach in Neurenberg.

De “Seamore Miso Noodle Soup” is niet zomaar een soep; het vertegenwoordigt een unieke combinatie van smaak, voedzaamheid en duurzaamheid. Enkele van de onderscheidende kenmerken zijn:

  • Glutenvrij: Geschikt voor mensen met glutenvrije diëten zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
  • Suikervrij: Vrij van toegevoegde suikers voor een bewuste voedingskeuze.
  • Bron van Vezels: Een voedzame optie die bijdraagt aan een gebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl.
  • Geen Conserveringsmiddelen: Puur genieten zonder toegevoegde conserveermiddelen.
  • Zonder Kunstmatige Kleur- of Smaakstoffen: Alleen natuurlijke ingrediënten voor een pure, onvervalste smaak.
  • Veganistisch: Ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar veganistische opties zonder in te leveren op smaak.
  • B Corp: Gecertificeerd als een bedrijf dat voldoet aan hoge normen van sociale en ecologische prestaties, transparantie en verantwoording.
  • Biologisch: Gemaakt met hoogwaardige, biologische ingrediënten voor een smaakvolle en gezonde ervaring.
  • Seastainable: Een focus op duurzaamheid, met ingrediënten die op verantwoorde wijze worden verkregen om de oceanen te beschermen.
  • Verkrijgbaar in 2 verschillende smaken: Voor elke smaakvoorkeur is er een passende optie beschikbaar: Original en Spicy.

De “Seamore Miso Noodle Soup” belooft niet alleen een heerlijke eetervaring, maar ook een bewuste keuze voor onze planeet en onze gezondheid.

“We zijn verheugd om ons nieuwste product aan te kondigen, dat niet alleen tegemoetkomt aan de smaakpapillen van onze klanten, maar ook aan hun wens om verantwoorde keuzes te maken voor zichzelf en voor de planeet”, aldus Pieter Dirven, oprichter en eigenaar van de Smaakspecialist.

Bezoekers van Biofach in Neurenberg worden uitgenodigd om als een van de eersten de “Seamore Miso Noodle Soup” te proeven en onze missie te ondersteunen om lekker eten te combineren met duurzaamheid en gezondheid.

 

Contactpersoon: Voor meer informatie of media-aanvragen, neem contact op met:

Celinde van Opstal-Gordijn, marketing manager. celinde@desmaakspecialist.nl/ 076-5656709