Seamore Miso Noodle Soup: een innovatief, duurzaam en uniek product

Ulvenhout, 14 mei 2024 – Met trots presenteren wij onze nieuwste productinnovatie: Seamore Miso Noodle Soup. Een unieke en plantaardige toevoeging aan het assortiment van de Smaakspecialist gemaakt met zeewier! De Seamore Miso Noodle Soup is niet zomaar een noodle soup; het vertegenwoordigt een unieke combinatie van smaak, voedzaamheid en duurzaamheid.

Glutenvrij, suikervrij, een bron van vezels en zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige toevoegingen, biedt onze Seamore Miso Noodle Soup een bewuste optie voor liefhebbers van lekker eten. Daarnaast is de noodle soup niet alleen biologisch, maar ook 100% plantaardig.

Noodles make miso happy!

De unieke mix van zeewier en miso geeft deze noodle soup zijn karakteristieke smaakprofiel. Miso, een traditionele Japanse smaakmaker, heeft een krachtige smaak. Wat miso zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen zoutig en aards is, maar ook die bijzondere “vijfde smaak”, genaamd umami, bevat. Umami is moeilijk te beschrijven, maar het is een diepe en hartige smaak. Daarnaast maken we gebruik van zeewier in onze noodle soup, wat niet alleen een verrukkelijke smaak toevoegt, maar ook bijdraagt aan een gezonde planeet.

Het voedsel van de toekomst

Zeewier, geprezen als het voedsel van de toekomst, vereist geen water, land of pesticiden – alleen zonneschijn. Doordat zeewierteelt op zee plaatsvindt, wordt het schaarse landoppervlak ontzien. In tegenstelling tot gewassen die op land geteeld worden, behoeft zeewierteelt geen zoet water en worden er geen gewasbeschermingsmiddelen of kunstmest toegepast. Hiermee kan landdegradatie (het verminderen van de kwaliteit van land en bodem) en ontbossing worden tegengegaan en de biodiversiteit worden bevorderd. Door de lage voetafdruk en het ontbreken van vervuiling van natuur en drinkwater heeft zeewier een minimale impact op het klimaat en de leefomgeving. Door zeewier toe te passen in onze huidige voeding verbeteren we de gezondheid van de mens en leveren we een positieve bijdrage aan het milieu.

‘We zijn verheugd om ons nieuwste product aan te kondigen, dat niet alleen tegemoetkomt aan de smaakpapillen van onze klanten, maar ook aan hun wens om verantwoorde keuzes te maken voor zichzelf en voor de planeet. We blijven continu innoveren en zoeken naar duurzame oplossingen, zoals zeewier, om aan behoeften van onze klanten te voldoen.’ –  Pieter Dirven, oprichter en eigenaar van de Smaakspecialist.

Een waardevolle aanvulling in het schap

Met twee smaken, Original en Spicy, biedt het voor elk wat wils. De Seamore Miso Noodle Soup belooft niet alleen een heerlijke ervaring, maar ook een bewuste keuze voor onze planeet en onze gezondheid.

Wat deze noodle soup cups bijzonder maakt, is het unieke recept: volledig plantaardig, biologisch, duurzaam en verrijkt met zeewier. In een markt waar vergelijkbare producten ontbreken, vormt de Seamore Miso Noodle Soup een waardevolle aanvulling. Voor retailers is dit een uitgelezen kans om iets nieuws en spannends in de schappen te zetten, terwijl consumenten een geheel nieuwe eetervaring kunnen ontdekken.

Met de Seamore Miso Noodle Soup krijgen consumenten nu de keuze voor een duurzame en plantaardige optie voor de doorgaans minder gezonde instant noodles. Voeg deze innovatieve noodle soup toe aan jouw assortiment en biedt jouw klanten een smaakvolle en duurzame keuze.

Contactpersoon: Voor meer informatie of media-aanvragen, neem contact op met Celinde van Opstal-Gordijn, marketing manager.

E-mail: celinde@desmaakspecialist.nl / Tel: 076-5656709.