De Smaakspecialist staat achter biologisch

Ook de Smaakspecialist staat vanzelfsprekend achter biologisch!

Zeg je de Smaakspecialist, dan zeg je biologisch. Het is onze droom om biologisch eten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. En om dat te bereiken zijn wij dag in dag uit met veel liefde en passie bezig met het ontwikkelen, produceren en distribueren van biologische producten. Waarom biologisch zou je denken? Wij geloven oprecht dat het onze verantwoordelijkheid is om goed voor onze aarde te zorgen, met aandacht voor mens, dier en natuur. Alle keuzes die wij maken zijn altijd met de gezondheid van de aarde in ons achterhoofd, en biologische voeding kan volgens ons van grote invloed zijn op die gezondheid.

Wat is biologisch?

Biologische voeding wordt onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden geproduceerd. In de landbouw betekent het dat er wordt gewerkt met compost en natuurlijke mest, zonder chemisch-synthetische hulpmiddelen. In de veehouderij staat dierenwelzijn voorop met buitenruimte en biologisch voer voor de dieren. Een zo gezond mogelijk ecosysteem is waar het om draait bij biologische productie. Bij het verwerken van voeding is het natuurlijk van belang de producten zo puur en natuurlijk mogelijk te houden. Biologische voeding moet aan strenge eisen voldoen en wordt gecontroleerd bij de boer, de producent én in de winkel. Pas als aan alle eisen wordt voldaan mogen producten van het Europees keurmerk voor de biologische landbouw worden voorzien.

Puur natuur

Voor de Smaakspecialist betekent dit dat we onze grondstoffen zorgvuldig kiezen en samenwerken met biologisch gecertificeerde leveranciers. Bij het produceren van onze producten worden er geen kunstmatige, geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen aan toegevoegd. Kortom, pure en echte producten van hoogwaardige biologische kwaliteit met hoge voedingswaardes. Wij zijn er dan ook trots op dat onze producten het Europees keurmerk mogen dragen. Wij staan achter biologisch, omdat het goed is voor je lijf, goed voor de wereld en bovenal smaakvol! Sta jij ook achter bio? Ontdek dan snel ons complete assortiment aan biologische producten!

Kijk voor meer informatie over de campagne op www.ontdekbio.nl

 

persoon 58